m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #181 فلورا. گفت در من دو جرعه زندگی مانده ... آن هم نجنبی زود میمیرد! کلیک کنید تا باز شود... دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی امضا : m.sina
فلورا. گفت در من دو جرعه زندگی مانده ... آن هم نجنبی زود میمیرد! کلیک کنید تا باز شود... دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #182 m.sina گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی کلیک کنید تا باز شود... یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم و از آن روز که در بندِ توام آزادم چشممان خورد به هم،صاعقه زد پلکم سوخت! امضا : فلورا.
m.sina گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی کلیک کنید تا باز شود... یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم و از آن روز که در بندِ توام آزادم چشممان خورد به هم،صاعقه زد پلکم سوخت!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #183 فلورا. گفت یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم و از آن روز که در بندِ توام آزادم چشممان خورد به هم،صاعقه زد پلکم سوخت! کلیک کنید تا باز شود... تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی و تو هر بار رسیدی پس گوشت گفتم عشق مو بافته ی من چه عجب برگشتی امضا : m.sina
فلورا. گفت یک شبه مرد شد و یکه به میدان زد و مُرد من تو را دیدم و آرام به خاک افتادم و از آن روز که در بندِ توام آزادم چشممان خورد به هم،صاعقه زد پلکم سوخت! کلیک کنید تا باز شود... تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی و تو هر بار رسیدی پس گوشت گفتم عشق مو بافته ی من چه عجب برگشتی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #184 m.sina گفت تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی و تو هر بار رسیدی پس گوشت گفتم عشق مو بافته ی من چه عجب برگشتی کلیک کنید تا باز شود... یک چشم پر از اشک و چشم دگرم خون است وضعیت امروزم آینده ی مجنون است سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن ای بغض پر از عصیان این بار صبوری کن! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا تو بر تاب نشستی این نوسان من را برد شب جلو رفتیو فردا به عقب برگشتی و تو هر بار رسیدی پس گوشت گفتم عشق مو بافته ی من چه عجب برگشتی کلیک کنید تا باز شود... یک چشم پر از اشک و چشم دگرم خون است وضعیت امروزم آینده ی مجنون است سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن ای بغض پر از عصیان این بار صبوری کن!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/12/22 #185 فلورا. گفت یک چشم پر از اشک و چشم دگرم خون است وضعیت امروزم آینده ی مجنون است سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن ای بغض پر از عصیان این بار صبوری کن! کلیک کنید تا باز شود... نقشه نکش حرف نزن گوش کن شعر تو را با خفه خون ساختند از تو هیولای جنون ساختند ریشه به خونابه و خون میرسد امضا : m.sina
فلورا. گفت یک چشم پر از اشک و چشم دگرم خون است وضعیت امروزم آینده ی مجنون است سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن ای بغض پر از عصیان این بار صبوری کن! کلیک کنید تا باز شود... نقشه نکش حرف نزن گوش کن شعر تو را با خفه خون ساختند از تو هیولای جنون ساختند ریشه به خونابه و خون میرسد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/1/23 #186 دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی:/ امضا : فلورا.
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 5/1/23 #187 فلورا. گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی:/ کلیک کنید تا باز شود... یادش همه جا هست،خودش نوشِ شما ای ننگ بر و مرگ بر آغوش شما امضا : SAN.SNI
فلورا. گفت دور تا دورم ابرمشکوکی است جبهه های هوای تنهایی فصل فصلم هجوم آبان هاست تف به جغرافیای تنهایی:/ کلیک کنید تا باز شود... یادش همه جا هست،خودش نوشِ شما ای ننگ بر و مرگ بر آغوش شما
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/1/23 #188 آتش بزن این قافیه ها سوختنی ست این شعر ِ پُر از داغ ِ تو آتش زدنی ست:/ امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/1/23 #189 فلورا. گفت آتش بزن این قافیه ها سوختنی ست این شعر ِ پُر از داغ ِ تو آتش زدنی ست:/ کلیک کنید تا باز شود... تو بخندی شکسته خواهدشد، قیمت پسته های کرمانی نرم رویاست جنس حلقومت حافظ ازوصف خسته خواهدشد امضا : m.sina
فلورا. گفت آتش بزن این قافیه ها سوختنی ست این شعر ِ پُر از داغ ِ تو آتش زدنی ست:/ کلیک کنید تا باز شود... تو بخندی شکسته خواهدشد، قیمت پسته های کرمانی نرم رویاست جنس حلقومت حافظ ازوصف خسته خواهدشد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/6/23 #190 m.sina گفت تو بخندی شکسته خواهدشد، قیمت پسته های کرمانی نرم رویاست جنس حلقومت حافظ ازوصف خسته خواهدشد کلیک کنید تا باز شود... دل به دریا زده ای پهنه سراب است نرو ، برف و کولاک زده راه خراب است نرو…! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو بخندی شکسته خواهدشد، قیمت پسته های کرمانی نرم رویاست جنس حلقومت حافظ ازوصف خسته خواهدشد کلیک کنید تا باز شود... دل به دریا زده ای پهنه سراب است نرو ، برف و کولاک زده راه خراب است نرو…!