F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #6,821 m.sina گفت تسکین ده عاشق نه فراق و نه وصالست پیریست غم عشق که تدبیر ندارد پرهیز از آن کار که افتاد بآخر زان ناله بیندیش که تأثیر ندارد کلیک کنید تا باز شود... در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته اینجاست که من رازنگهدارترم امضا : FakhTeh
m.sina گفت تسکین ده عاشق نه فراق و نه وصالست پیریست غم عشق که تدبیر ندارد پرهیز از آن کار که افتاد بآخر زان ناله بیندیش که تأثیر ندارد کلیک کنید تا باز شود... در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته اینجاست که من رازنگهدارترم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #6,822 FakhTeh گفت در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته اینجاست که من رازنگهدارترم کلیک کنید تا باز شود... معشوقه و عشق عاشقان یک نفس است رو هم نفسی جو، که جهان یک نفس است با هم نفسی گر نفسی بنشینی مجموع حیات عمر آن یک نفس است امضا : m.sina
FakhTeh گفت در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته اینجاست که من رازنگهدارترم کلیک کنید تا باز شود... معشوقه و عشق عاشقان یک نفس است رو هم نفسی جو، که جهان یک نفس است با هم نفسی گر نفسی بنشینی مجموع حیات عمر آن یک نفس است
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #6,823 m.sina گفت معشوقه و عشق عاشقان یک نفس است رو هم نفسی جو، که جهان یک نفس است با هم نفسی گر نفسی بنشینی مجموع حیات عمر آن یک نفس است کلیک کنید تا باز شود... تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش امضا : FakhTeh
m.sina گفت معشوقه و عشق عاشقان یک نفس است رو هم نفسی جو، که جهان یک نفس است با هم نفسی گر نفسی بنشینی مجموع حیات عمر آن یک نفس است کلیک کنید تا باز شود... تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/8/23 #6,824 FakhTeh گفت تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش کلیک کنید تا باز شود... شمع از سر خود گذشت و آزاد بسوخت بر آتش غم خندهزنان شاد بسوخت من بندهٔ شمعم، که ز بهر دل خلق ببرید ز شیرین و چو فرهاد بسوخت امضا : m.sina
FakhTeh گفت تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش کلیک کنید تا باز شود... شمع از سر خود گذشت و آزاد بسوخت بر آتش غم خندهزنان شاد بسوخت من بندهٔ شمعم، که ز بهر دل خلق ببرید ز شیرین و چو فرهاد بسوخت
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 11/8/23 #6,825 m.sina گفت شمع از سر خود گذشت و آزاد بسوخت بر آتش غم خندهزنان شاد بسوخت من بندهٔ شمعم، که ز بهر دل خلق ببرید ز شیرین و چو فرهاد بسوخت کلیک کنید تا باز شود... تا امدم که باتو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا... در گلو شکست امضا : ILLUSION
m.sina گفت شمع از سر خود گذشت و آزاد بسوخت بر آتش غم خندهزنان شاد بسوخت من بندهٔ شمعم، که ز بهر دل خلق ببرید ز شیرین و چو فرهاد بسوخت کلیک کنید تا باز شود... تا امدم که باتو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا... در گلو شکست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 11/8/23 #6,826 ILLUSION گفت تا امدم که باتو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا... در گلو شکست کلیک کنید تا باز شود... تا این غزل شبیه غزلهای من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی تو را کنار خود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است امضا : Tara Motlagh
ILLUSION گفت تا امدم که باتو خداحافظی کنم بغضم امان نداد و خدا... در گلو شکست کلیک کنید تا باز شود... تا این غزل شبیه غزلهای من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی تو را کنار خود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 11/8/23 #6,827 Tara Motlagh گفت تا این غزل شبیه غزلهای من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی تو را کنار خود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است کلیک کنید تا باز شود... تاج سر دادمش و سیم زر اما ز من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت امضا : ILLUSION
Tara Motlagh گفت تا این غزل شبیه غزلهای من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی تو را کنار خود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است کلیک کنید تا باز شود... تاج سر دادمش و سیم زر اما ز من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 11/8/23 #6,828 تا ابد دور تو میگردم، بسوزان عشق کن ای که شاعر سوختی، پروانه میخواهی چه کار امضا : Tara Motlagh
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 11/8/23 #6,829 Tara Motlagh گفت تا ابد دور تو میگردم، بسوزان عشق کن ای که شاعر سوختی، پروانه میخواهی چه کار کلیک کنید تا باز شود... رنج فراق هست و امید وصال نیست این هست و نیست کاش که زیر و زبر شود امضا : ILLUSION
Tara Motlagh گفت تا ابد دور تو میگردم، بسوزان عشق کن ای که شاعر سوختی، پروانه میخواهی چه کار کلیک کنید تا باز شود... رنج فراق هست و امید وصال نیست این هست و نیست کاش که زیر و زبر شود
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 11/8/23 #6,830 دلم وا مانده در کاری که فکرش را نمیکردم سرم خورده به دیواری که فکرش را نمیکردم مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم امضا : Tara Motlagh
دلم وا مانده در کاری که فکرش را نمیکردم سرم خورده به دیواری که فکرش را نمیکردم مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم