Raaz6771 نو ورود سطح 5 ارسالیها 49 پسندها 470 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/8/23 #6,841 Tara Motlagh گفت من جلوه شباب ندیدم به عمر خویش از دیگران حدیث جوانی شنیده ام کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود امضا : Raaz6771
Tara Motlagh گفت من جلوه شباب ندیدم به عمر خویش از دیگران حدیث جوانی شنیده ام کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 12/8/23 #6,842 Raaz6771 گفت مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا باز شود... دادیم ز کف نقد جوانی و دریغا چیزی به جز از حیرت و حسرت نستاندیم امضا : Tara Motlagh
Raaz6771 گفت مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا باز شود... دادیم ز کف نقد جوانی و دریغا چیزی به جز از حیرت و حسرت نستاندیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/23 #6,843 Tara Motlagh گفت دادیم ز کف نقد جوانی و دریغا چیزی به جز از حیرت و حسرت نستاندیم کلیک کنید تا باز شود... ما را به جز از عشق تو در خانه کسی نیست بنمای رخ از پرده که در خانه کسی نیست بردار مه از سلسله تا خلق بدانند کز سلسله داران تو دیوانه کسی نیست امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت دادیم ز کف نقد جوانی و دریغا چیزی به جز از حیرت و حسرت نستاندیم کلیک کنید تا باز شود... ما را به جز از عشق تو در خانه کسی نیست بنمای رخ از پرده که در خانه کسی نیست بردار مه از سلسله تا خلق بدانند کز سلسله داران تو دیوانه کسی نیست
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 15/8/23 #6,844 m.sina گفت ما را به جز از عشق تو در خانه کسی نیست بنمای رخ از پرده که در خانه کسی نیست بردار مه از سلسله تا خلق بدانند کز سلسله داران تو دیوانه کسی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا نه از گریه شدم کور بیا ورنه چه سود از چراغی که بگیرند به نابینایی امضا : ILLUSION
m.sina گفت ما را به جز از عشق تو در خانه کسی نیست بنمای رخ از پرده که در خانه کسی نیست بردار مه از سلسله تا خلق بدانند کز سلسله داران تو دیوانه کسی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا نه از گریه شدم کور بیا ورنه چه سود از چراغی که بگیرند به نابینایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/23 #6,845 ILLUSION گفت تا نه از گریه شدم کور بیا ورنه چه سود از چراغی که بگیرند به نابینایی کلیک کنید تا باز شود... یاد وصل او دلم خوشنود دارد اندکی مژدهٔ صحت مرض را سود دارد اندکی زان جفا جو گرچه میدانم نمیآید وفا خاطرم را وعدهاش خوشنود دارد اندکی امضا : m.sina
ILLUSION گفت تا نه از گریه شدم کور بیا ورنه چه سود از چراغی که بگیرند به نابینایی کلیک کنید تا باز شود... یاد وصل او دلم خوشنود دارد اندکی مژدهٔ صحت مرض را سود دارد اندکی زان جفا جو گرچه میدانم نمیآید وفا خاطرم را وعدهاش خوشنود دارد اندکی
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 15/8/23 #6,846 m.sina گفت یاد وصل او دلم خوشنود دارد اندکی مژدهٔ صحت مرض را سود دارد اندکی زان جفا جو گرچه میدانم نمیآید وفا خاطرم را وعدهاش خوشنود دارد اندکی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم که جوان گشت زلیخا، به چه قیمت؟ امضا : ILLUSION
m.sina گفت یاد وصل او دلم خوشنود دارد اندکی مژدهٔ صحت مرض را سود دارد اندکی زان جفا جو گرچه میدانم نمیآید وفا خاطرم را وعدهاش خوشنود دارد اندکی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم که جوان گشت زلیخا، به چه قیمت؟
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 15/8/23 #6,847 ILLUSION گفت یک عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم که جوان گشت زلیخا، به چه قیمت؟ کلیک کنید تا باز شود... تا غیر بمیرد ز شعف یک شبم از وی پنهان کن و در شهر توهم خبر انداز امضا : FakhTeh
ILLUSION گفت یک عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم که جوان گشت زلیخا، به چه قیمت؟ کلیک کنید تا باز شود... تا غیر بمیرد ز شعف یک شبم از وی پنهان کن و در شهر توهم خبر انداز
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 16/8/23 #6,848 FakhTeh گفت تا غیر بمیرد ز شعف یک شبم از وی پنهان کن و در شهر توهم خبر انداز کلیک کنید تا باز شود... زخم خوردم گاهی از ایشان و گاه از چشم تو با رقیبان بر سر جانم رقابت داشتی امضا : ILLUSION
FakhTeh گفت تا غیر بمیرد ز شعف یک شبم از وی پنهان کن و در شهر توهم خبر انداز کلیک کنید تا باز شود... زخم خوردم گاهی از ایشان و گاه از چشم تو با رقیبان بر سر جانم رقابت داشتی
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 16/8/23 #6,849 یا رب چه چشمهایست محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم آخرین ویرایش 16/8/23 امضا : Tara Motlagh
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 16/8/23 #6,850 Tara Motlagh گفت یا رب چه چشمهایست محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم کلیک کنید تا باز شود... من که دربند کمندم همه شیران بودند اهوی چشم تورا دیدم و نخجیر شدم امضا : ILLUSION
Tara Motlagh گفت یا رب چه چشمهایست محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم کلیک کنید تا باز شود... من که دربند کمندم همه شیران بودند اهوی چشم تورا دیدم و نخجیر شدم