Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 16/8/23 #6,851 ILLUSION گفت من که دربند کمندم همه شیران بودند اهوی چشم تورا دیدم و نخجیر شدم کلیک کنید تا باز شود... مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم امضا : Tara Motlagh
ILLUSION گفت من که دربند کمندم همه شیران بودند اهوی چشم تورا دیدم و نخجیر شدم کلیک کنید تا باز شود... مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 16/8/23 #6,852 Tara Motlagh گفت مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم کلیک کنید تا باز شود... مخور فریب جهان کاین نه کار هشیار است که این عجوزه به هرروز باکسی یار است امضا : ILLUSION
Tara Motlagh گفت مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم کلیک کنید تا باز شود... مخور فریب جهان کاین نه کار هشیار است که این عجوزه به هرروز باکسی یار است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/8/23 #6,853 ILLUSION گفت مخور فریب جهان کاین نه کار هشیار است که این عجوزه به هرروز باکسی یار است کلیک کنید تا باز شود... تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهٔ عشق مجاز است در عشق اگر بادیهای چند کنی طی بینی که در این ره چه نشیب و چه فراز است امضا : m.sina
ILLUSION گفت مخور فریب جهان کاین نه کار هشیار است که این عجوزه به هرروز باکسی یار است کلیک کنید تا باز شود... تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهٔ عشق مجاز است در عشق اگر بادیهای چند کنی طی بینی که در این ره چه نشیب و چه فراز است
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 18/8/23 #6,854 m.sina گفت تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهٔ عشق مجاز است در عشق اگر بادیهای چند کنی طی بینی که در این ره چه نشیب و چه فراز است کلیک کنید تا باز شود... تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دوم از شور تو ویرانه به هر کوی امضا : ILLUSION
m.sina گفت تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهٔ عشق مجاز است در عشق اگر بادیهای چند کنی طی بینی که در این ره چه نشیب و چه فراز است کلیک کنید تا باز شود... تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دوم از شور تو ویرانه به هر کوی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/23 #6,855 ILLUSION گفت تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دوم از شور تو ویرانه به هر کوی کلیک کنید تا باز شود... یارب، غم بیرحمی جانان به که گویم جانم غم او سوخت غم جان به که گویم نی یار و نه غمخوار و نه کس محرم اسرار رنجوری و مهجوری و حرمان به که گویم امضا : m.sina
ILLUSION گفت تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دوم از شور تو ویرانه به هر کوی کلیک کنید تا باز شود... یارب، غم بیرحمی جانان به که گویم جانم غم او سوخت غم جان به که گویم نی یار و نه غمخوار و نه کس محرم اسرار رنجوری و مهجوری و حرمان به که گویم
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,965 امتیازها 17,273 مدالها 18 18/8/23 #6,856 m.sina گفت یارب، غم بیرحمی جانان به که گویم جانم غم او سوخت غم جان به که گویم نی یار و نه غمخوار و نه کس محرم اسرار رنجوری و مهجوری و حرمان به که گویم کلیک کنید تا باز شود... ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود می آراست امضا : Prince:)
m.sina گفت یارب، غم بیرحمی جانان به که گویم جانم غم او سوخت غم جان به که گویم نی یار و نه غمخوار و نه کس محرم اسرار رنجوری و مهجوری و حرمان به که گویم کلیک کنید تا باز شود... ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود می آراست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/23 #6,857 j.yasin گفت ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود می آراست کلیک کنید تا باز شود... توبه چکنم که توبهام سایهٔ تست بار سر توبه جمله سرمایهٔ توست بدتر گنهی بپیش تو توبه بود کو آن توبه که لایق پایهٔ تست امضا : m.sina
j.yasin گفت ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود می آراست کلیک کنید تا باز شود... توبه چکنم که توبهام سایهٔ تست بار سر توبه جمله سرمایهٔ توست بدتر گنهی بپیش تو توبه بود کو آن توبه که لایق پایهٔ تست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #6,858 m.sina گفت توبه چکنم که توبهام سایهٔ تست بار سر توبه جمله سرمایهٔ توست بدتر گنهی بپیش تو توبه بود کو آن توبه که لایق پایهٔ تست کلیک کنید تا باز شود... تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی، من به خدا رسیده ام امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت توبه چکنم که توبهام سایهٔ تست بار سر توبه جمله سرمایهٔ توست بدتر گنهی بپیش تو توبه بود کو آن توبه که لایق پایهٔ تست کلیک کنید تا باز شود... تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی، من به خدا رسیده ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 23/8/23 #6,859 Tara Motlagh گفت مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم کلیک کنید تا باز شود... من ز خود گم میشدم چون میشنیدم نام تو خویش را گم کردهتر میخواستم دیدم ترا امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت مدارجبر هستی را فقط بیهوده میگردم اسیرم کرده تکراری که فکرش را نمیکردم کلیک کنید تا باز شود... من ز خود گم میشدم چون میشنیدم نام تو خویش را گم کردهتر میخواستم دیدم ترا
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 23/8/23 #6,860 m.sina گفت من ز خود گم میشدم چون میشنیدم نام تو خویش را گم کردهتر میخواستم دیدم ترا کلیک کنید تا باز شود... این عشق هرچه بود در اندازهام نبود شوری برای وسوسهی تازهام نبود طعم شکست میدهد اینگونه بردها وقتی حریف در خور اوازهام نبود امضا : ILLUSION
m.sina گفت من ز خود گم میشدم چون میشنیدم نام تو خویش را گم کردهتر میخواستم دیدم ترا کلیک کنید تا باز شود... این عشق هرچه بود در اندازهام نبود شوری برای وسوسهی تازهام نبود طعم شکست میدهد اینگونه بردها وقتی حریف در خور اوازهام نبود