M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #471 Destination گفت از باده جوشانم وز خرقه فروشانم از يار چه پوشانم ؟ آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن امضا : M.Fakher
Destination گفت از باده جوشانم وز خرقه فروشانم از يار چه پوشانم ؟ آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #472 Nora⸙ گفت ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا امضا : Aran
Nora⸙ گفت ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #473 Destination گفت نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای جان جان جانم تو جان جان جانی بیرون ز جان جان چیست؟ آنی و بیش از آنی امضا : M.Fakher
Destination گفت نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای جان جان جانم تو جان جان جانی بیرون ز جان جان چیست؟ آنی و بیش از آنی
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #474 Nora⸙ گفت ای جان جان جانم تو جان جان جانی بیرون ز جان جان چیست؟ آنی و بیش از آنی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا امضا : Aran
Nora⸙ گفت ای جان جان جانم تو جان جان جانی بیرون ز جان جان چیست؟ آنی و بیش از آنی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #475 Destination گفت یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوش نام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در در آ امضا : M.Fakher
Destination گفت یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوش نام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در در آ
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #476 Nora⸙ گفت ای یوسف خوش نام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در در آ کلیک کنید تا باز شود... ای می بترم از تو من باده ترم از تو پرجوش ترم از تو آهسته که سرمستم امضا : Aran
Nora⸙ گفت ای یوسف خوش نام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در در آ کلیک کنید تا باز شود... ای می بترم از تو من باده ترم از تو پرجوش ترم از تو آهسته که سرمستم
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #477 Destination گفت ای می بترم از تو من باده ترم از تو پرجوش ترم از تو آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا آن جام جان افزای را بر ریز بر جان ساقیا امضا : M.Fakher
Destination گفت ای می بترم از تو من باده ترم از تو پرجوش ترم از تو آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا آن جام جان افزای را بر ریز بر جان ساقیا
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #478 Nora⸙ گفت من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا آن جام جان افزای را بر ریز بر جان ساقیا کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سر من مایه سودا همه تو امضا : Aran
Nora⸙ گفت من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا آن جام جان افزای را بر ریز بر جان ساقیا کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سر من مایه سودا همه تو
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #479 Destination گفت ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سر من مایه سودا همه تو کلیک کنید تا باز شود... ویرانه دل ماست که با هر نگه دوست صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت امضا : M.Fakher
Destination گفت ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سر من مایه سودا همه تو کلیک کنید تا باز شود... ویرانه دل ماست که با هر نگه دوست صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #480 Nora⸙ گفت ویرانه دل ماست که با هر نگه دوست صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت کلیک کنید تا باز شود... تا نگويی در زمستان باغ را مستی نماند مدتی پنهان شدست از ديده مکار م**س.ت لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aran
Nora⸙ گفت ویرانه دل ماست که با هر نگه دوست صد بار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت کلیک کنید تا باز شود... تا نگويی در زمستان باغ را مستی نماند مدتی پنهان شدست از ديده مکار م**س.ت لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.