M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #481 Destination گفت تا نگويی در زمستان باغ را مستی نماند مدتی پنهان شدست از ديده مکار م**س.ت کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی؟ نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی امضا : M.Fakher
Destination گفت تا نگويی در زمستان باغ را مستی نماند مدتی پنهان شدست از ديده مکار م**س.ت کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی؟ نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #482 Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی؟ نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید امضا : Aran
Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی؟ نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #483 Destination گفت یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید کلیک کنید تا باز شود... در ربودی از زمین یک مشت گل یک مشت گل در میان آن گلم بیا بیا بیا بیا امضا : M.Fakher
Destination گفت یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدیت یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید کلیک کنید تا باز شود... در ربودی از زمین یک مشت گل یک مشت گل در میان آن گلم بیا بیا بیا بیا
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #484 Nora⸙ گفت در ربودی از زمین یک مشت گل یک مشت گل در میان آن گلم بیا بیا بیا بیا کلیک کنید تا باز شود... اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست امضا : Aran
Nora⸙ گفت در ربودی از زمین یک مشت گل یک مشت گل در میان آن گلم بیا بیا بیا بیا کلیک کنید تا باز شود... اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #485 Destination گفت اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست کلیک کنید تا باز شود... تو عیب مارا کیستی تو مار یا ماهیستی خود را بگو تو چیستی چیزی بده درویش را امضا : M.Fakher
Destination گفت اندر دل من درون و بيرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست کلیک کنید تا باز شود... تو عیب مارا کیستی تو مار یا ماهیستی خود را بگو تو چیستی چیزی بده درویش را
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #486 Nora⸙ گفت تو عیب مارا کیستی تو مار یا ماهیستی خود را بگو تو چیستی چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... اينجای چگونه کفر و ايمان گنجد بی چون باشد و جود من چون همه اوست امضا : Aran
Nora⸙ گفت تو عیب مارا کیستی تو مار یا ماهیستی خود را بگو تو چیستی چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... اينجای چگونه کفر و ايمان گنجد بی چون باشد و جود من چون همه اوست
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #487 Destination گفت اينجای چگونه کفر و ايمان گنجد بی چون باشد و جود من چون همه اوست کلیک کنید تا باز شود... تلخ از تو شیرین میشود کفر از تو چون دین میشود خار از تو نسرین میشود چیزی بده درویش را امضا : M.Fakher
Destination گفت اينجای چگونه کفر و ايمان گنجد بی چون باشد و جود من چون همه اوست کلیک کنید تا باز شود... تلخ از تو شیرین میشود کفر از تو چون دین میشود خار از تو نسرین میشود چیزی بده درویش را
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #488 Nora⸙ گفت تلخ از تو شیرین میشود کفر از تو چون دین میشود خار از تو نسرین میشود چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم امضا : Aran
Nora⸙ گفت تلخ از تو شیرین میشود کفر از تو چون دین میشود خار از تو نسرین میشود چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #489 Destination گفت آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم کلیک کنید تا باز شود... مهر تو جان نهان بود مهر تو بینشان بود در دل من ز بهر تو نقش و نشان چرا چرا؟ امضا : M.Fakher
Destination گفت آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم کلیک کنید تا باز شود... مهر تو جان نهان بود مهر تو بینشان بود در دل من ز بهر تو نقش و نشان چرا چرا؟
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #490 Nora⸙ گفت مهر تو جان نهان بود مهر تو بینشان بود در دل من ز بهر تو نقش و نشان چرا چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان امضا : Aran
Nora⸙ گفت مهر تو جان نهان بود مهر تو بینشان بود در دل من ز بهر تو نقش و نشان چرا چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان