M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #491 Destination گفت ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان کلیک کنید تا باز شود... نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را امضا : M.Fakher
Destination گفت ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان کلیک کنید تا باز شود... نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را
Aran مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 1,426 پسندها 8,974 امتیازها 31,873 مدالها 20 4/1/21 #492 Nora⸙ گفت نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... ای هوسهای دلم بیا بیا بیا بیا ای مراد و حاصلم بیا بیا بیا بیا امضا : Aran
Nora⸙ گفت نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... ای هوسهای دلم بیا بیا بیا بیا ای مراد و حاصلم بیا بیا بیا بیا
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 4/1/21 #493 از دوســـــــت به یادگــــار دردی دارم Nora⸙ گفت نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... که ان درد به صد هزار درمان ندهم امضا : پناه سازگار
از دوســـــــت به یادگــــار دردی دارم Nora⸙ گفت نانی بده نان خواره را آن طامع بیچاره را آن عاشق نان باره را چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... که ان درد به صد هزار درمان ندهم
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #494 Destination گفت ای هوسهای دلم بیا بیا بیا بیا ای مراد و حاصلم بیا بیا بیا بیا کلیک کنید تا باز شود... ای هوس های دلم باری بیا رویی نما ای مراد و حاصلم باری بیا رویی نما امضا : M.Fakher
Destination گفت ای هوسهای دلم بیا بیا بیا بیا ای مراد و حاصلم بیا بیا بیا بیا کلیک کنید تا باز شود... ای هوس های دلم باری بیا رویی نما ای مراد و حاصلم باری بیا رویی نما
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #495 پناه نویس گفت از دوســـــــت به یادگــــار دردی دارم که ان درد به صد هزار درمان ندهم کلیک کنید تا باز شود... ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد باز آن سلیمان شد تا باد چنین بادا امضا : M.Fakher
پناه نویس گفت از دوســـــــت به یادگــــار دردی دارم که ان درد به صد هزار درمان ندهم کلیک کنید تا باز شود... ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد باز آن سلیمان شد تا باد چنین بادا
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 4/1/21 #496 Nora⸙ گفت ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد باز آن سلیمان شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرها زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا امضا : پناه سازگار
Nora⸙ گفت ملکی که پریشان شد از شومی شیطان شد باز آن سلیمان شد تا باد چنین بادا کلیک کنید تا باز شود... ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرها زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #497 ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما ای در شکسته جام ما ای بر دریده دام ما امضا : M.Fakher
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 4/1/21 #498 ای خــدای باعــطای باوفـــــا رحم کــن بر عمر رفــته در جفـــــا امضا : پناه سازگار
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 4/1/21 #499 پناه نویس گفت ای خــدای باعــطای باوفـــــا رحم کــن بر عمر رفــته در جفـــــا کلیک کنید تا باز شود... این جهان با تو خوش است و آن جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و آن جهان بی من مرو
پناه نویس گفت ای خــدای باعــطای باوفـــــا رحم کــن بر عمر رفــته در جفـــــا کلیک کنید تا باز شود... این جهان با تو خوش است و آن جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و آن جهان بی من مرو
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 5/1/21 #500 paniz.karimi گفت این جهان با تو خوش است و آن جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و آن جهان بی من مرو کلیک کنید تا باز شود... ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها عاشق خموش خوشتر دریا به جوش خوشتر چون آینهست خوشتر در خامشی بیانها امضا : SAN.SNI
paniz.karimi گفت این جهان با تو خوش است و آن جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و آن جهان بی من مرو کلیک کنید تا باز شود... ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها عاشق خموش خوشتر دریا به جوش خوشتر چون آینهست خوشتر در خامشی بیانها