M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 11/12/20 #451 m.sina گفت از آتش سودای توام تابی بود در جوی دل از صحبت تو آبی بود آن آب سراب بود و آن آتش برف بگذشت کنون قصه مگر خوابی بود کلیک کنید تا باز شود... درویش رو چه بود نشان جان و آن درفشان نی دلق صد پاره کشان چیزی بده درویش را امضا : M.Fakher
m.sina گفت از آتش سودای توام تابی بود در جوی دل از صحبت تو آبی بود آن آب سراب بود و آن آتش برف بگذشت کنون قصه مگر خوابی بود کلیک کنید تا باز شود... درویش رو چه بود نشان جان و آن درفشان نی دلق صد پاره کشان چیزی بده درویش را
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 11/12/20 #452 Nora⸙ گفت درویش رو چه بود نشان جان و آن درفشان نی دلق صد پاره کشان چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد امضا : Shiva.Panah
Nora⸙ گفت درویش رو چه بود نشان جان و آن درفشان نی دلق صد پاره کشان چیزی بده درویش را کلیک کنید تا باز شود... آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 11/12/20 #453 SHIVA PANAH گفت آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... درآ به حلقه رندان که مصلحت اینست ش*ر..اب و شاهد و ساقی بیشمار نگر امضا : nhirqm˙
SHIVA PANAH گفت آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... درآ به حلقه رندان که مصلحت اینست ش*ر..اب و شاهد و ساقی بیشمار نگر
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 401 پسندها 11,711 امتیازها 27,973 مدالها 17 12/12/20 #454 nhirqm˙ گفت درآ به حلقه رندان که مصلحت اینست ش*ر..اب و شاهد و ساقی بیشمار نگر کلیک کنید تا باز شود... رندی و چو من فاشی، بر ملت قلاشی در پرده چرا باشی؟ آهسته که سرمستم امضا : BIANCO
nhirqm˙ گفت درآ به حلقه رندان که مصلحت اینست ش*ر..اب و شاهد و ساقی بیشمار نگر کلیک کنید تا باز شود... رندی و چو من فاشی، بر ملت قلاشی در پرده چرا باشی؟ آهسته که سرمستم
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 12/12/20 #455 Tara_Shv گفت رندی و چو من فاشی، بر ملت قلاشی در پرده چرا باشی؟ آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... من باشم و می باشد و وی باشد و ای کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی امضا : Shiva.Panah
Tara_Shv گفت رندی و چو من فاشی، بر ملت قلاشی در پرده چرا باشی؟ آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... من باشم و می باشد و وی باشد و ای کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 15/12/20 #456 SHIVA PANAH گفت من باشم و می باشد و وی باشد و ای کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی کلیک کنید تا باز شود... یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی امضا : nhirqm˙
SHIVA PANAH گفت من باشم و می باشد و وی باشد و ای کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی کلیک کنید تا باز شود... یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی
NERISSA کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 202 پسندها 6,414 امتیازها 21,133 مدالها 12 15/12/20 #457 nhirqm˙ گفت یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا امضا : NERISSA
nhirqm˙ گفت یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 15/12/20 #458 aisa.kh گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد امضا : Shiva.Panah
aisa.kh گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/12/20 #459 SHIVA PANAH گفت آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت آتشیست این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 15/12/20 #460 m.sina گفت در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست کلیک کنید تا باز شود... تو شاخ خشک چرایی به روی یار نگر تو برگ زرد چرایی به نوبهار نگر امضا : nhirqm˙
m.sina گفت در ره معشوق ما ترسندگان را کار نیست جمله شاهانند آن جا بندگان را بار نیست کلیک کنید تا باز شود... تو شاخ خشک چرایی به روی یار نگر تو برگ زرد چرایی به نوبهار نگر