jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 4/3/21 #521 Diana_nazari گفت یاد تو کنم میان یادم باشی ل**ب بگشایم در این گشادم باشی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست... امضا : jαɴα
Diana_nazari گفت یاد تو کنم میان یادم باشی ل**ب بگشایم در این گشادم باشی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعدِ یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست...
Talkheazari نو ورود سطح 0 ارسالیها 23 پسندها 105 امتیازها 490 4/3/21 #522 r.p83 گفت تا کی غم ان غم ان خورم که دارم یا نه این عمر به خوشدلی گذارم یا نه کلیک کنید تا باز شود... این ماله خیام دوست من. امضا : Talkheazari
r.p83 گفت تا کی غم ان غم ان خورم که دارم یا نه این عمر به خوشدلی گذارم یا نه کلیک کنید تا باز شود... این ماله خیام دوست من.
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/3/21 #523 jαɴα گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای نور ما ای صور ما ای دولت منصور ما جوشی بنه در شور ما تا میشود انگور ما امضا : M.Fakher
jαɴα گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای نور ما ای صور ما ای دولت منصور ما جوشی بنه در شور ما تا میشود انگور ما
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 5/3/21 #524 Nora⸙ گفت ای نور ما ای صور ما ای دولت منصور ما جوشی بنه در شور ما تا میشود انگور ما کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سـر من مایه سودا همه تو هرچنـــــد به روزگار در مینگرم امروز هـمه تویی و فردا همه تو امضا : jαɴα
Nora⸙ گفت ای نور ما ای صور ما ای دولت منصور ما جوشی بنه در شور ما تا میشود انگور ما کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سـر من مایه سودا همه تو هرچنـــــد به روزگار در مینگرم امروز هـمه تویی و فردا همه تو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/5/21 #525 jαɴα گفت ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سـر من مایه سودا همه تو هرچنـــــد به روزگار در مینگرم امروز هـمه تویی و فردا همه تو کلیک کنید تا باز شود... وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی و ذاالنون باشیم شمس تبریز پی نور تو زان ذره شدیم تا ز ذرات جهان در عدد افزون باشیم امضا : m.sina
jαɴα گفت ای در دل من میل و تمنا همه تو وندر سـر من مایه سودا همه تو هرچنـــــد به روزگار در مینگرم امروز هـمه تویی و فردا همه تو کلیک کنید تا باز شود... وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی و ذاالنون باشیم شمس تبریز پی نور تو زان ذره شدیم تا ز ذرات جهان در عدد افزون باشیم
بهآر :) رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 55 امتیازها 148 مدالها 1 10/6/21 #526 m.sina گفت وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی و ذاالنون باشیم شمس تبریز پی نور تو زان ذره شدیم تا ز ذرات جهان در عدد افزون باشیم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم امضا : بهآر :)
m.sina گفت وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی و ذاالنون باشیم شمس تبریز پی نور تو زان ذره شدیم تا ز ذرات جهان در عدد افزون باشیم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 10/7/21 #527 بهآر :) گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... معشوقه چو آفتاب تابان گردد عاشق به مثال ذره گردان گردد چون باد بهار عشق جنبان گردد هر شاخ که خشک نیست رقصان گردد امضا : SAN.SNI
بهآر :) گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... معشوقه چو آفتاب تابان گردد عاشق به مثال ذره گردان گردد چون باد بهار عشق جنبان گردد هر شاخ که خشک نیست رقصان گردد
Farnaz.zar نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 815 پسندها 32,520 امتیازها 58,173 مدالها 22 10/7/21 #528 SAN.SNI گفت معشوقه چو آفتاب تابان گردد عاشق به مثال ذره گردان گردد چون باد بهار عشق جنبان گردد هر شاخ که خشک نیست رقصان گردد کلیک کنید تا باز شود... در دایره وجود موجود علیست اندر دو جهان مقصد و مقصود علیست گر خانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست امضا : Farnaz.zar
SAN.SNI گفت معشوقه چو آفتاب تابان گردد عاشق به مثال ذره گردان گردد چون باد بهار عشق جنبان گردد هر شاخ که خشک نیست رقصان گردد کلیک کنید تا باز شود... در دایره وجود موجود علیست اندر دو جهان مقصد و مقصود علیست گر خانه اعتقاد ویران نشدی من فاش بگفتمی که معبود علیست
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 27/7/21 #529 تا هلال روزه را گیرند فال آن یکی گفت ای عمر اینک هلال امضا : M.Fakher
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 29/9/21 #530 لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند