M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 29/9/21 #531 در گلو ماند خس او سالها چیست آن خس مهر جاه و مالها امضا : M.Fakher
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 29/9/21 #532 ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/10/21 #533 آن که بی باده کند جان مرا م**س.ت کجاست وان که بیرون کند از جان و دل ام دست کجاست وانکه سوگند خورم جز به سر او نخورم وان که سوگند من و توبه ام اشکست کجاست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
آن که بی باده کند جان مرا م**س.ت کجاست وان که بیرون کند از جان و دل ام دست کجاست وانکه سوگند خورم جز به سر او نخورم وان که سوگند من و توبه ام اشکست کجاست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 14/10/21 #534 تو چرا توبه مردم شکنی تو چرا پرده مردم بدری همه دلها چو در اندیشه توست تو کجایی به چه اندیشه دری
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/11/21 #535 Amir Mohammad گفت تو چرا توبه مردم شکنی تو چرا پرده مردم بدری همه دلها چو در اندیشه توست تو کجایی به چه اندیشه دری کلیک کنید تا باز شود... یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت تو چرا توبه مردم شکنی تو چرا پرده مردم بدری همه دلها چو در اندیشه توست تو کجایی به چه اندیشه دری کلیک کنید تا باز شود... یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 4/11/21 #536 m.sina گفت یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم کلیک کنید تا باز شود... واپس جوابم داد او نی از توست این کار ما چون هرچ گویی وادهد همچون صدا کهسار ما من گفتمش خود ما کهیم و این صدا گفتار ما زیرا که که را اختیاری نبود ای مختار ما
m.sina گفت یک قفل زدم بر دل و پیمانه شکستم ساقی نظر انداخت به میخانه نشستم بر چشم زدم طعنه که این بار نبازی زان مستی چشمش دل دیوانه شکستم کلیک کنید تا باز شود... واپس جوابم داد او نی از توست این کار ما چون هرچ گویی وادهد همچون صدا کهسار ما من گفتمش خود ما کهیم و این صدا گفتار ما زیرا که که را اختیاری نبود ای مختار ما
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/12/21 #537 Amir Mohammad گفت واپس جوابم داد او نی از توست این کار ما چون هرچ گویی وادهد همچون صدا کهسار ما من گفتمش خود ما کهیم و این صدا گفتار ما زیرا که که را اختیاری نبود ای مختار ما کلیک کنید تا باز شود... اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من خاک من گل شود و گل شکفد از گل من تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت واپس جوابم داد او نی از توست این کار ما چون هرچ گویی وادهد همچون صدا کهسار ما من گفتمش خود ما کهیم و این صدا گفتار ما زیرا که که را اختیاری نبود ای مختار ما کلیک کنید تا باز شود... اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من خاک من گل شود و گل شکفد از گل من تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
A Amir Mohammad رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 137 پسندها 648 امتیازها 3,803 مدالها 6 3/12/21 #538 ناگهان گردی بخیزد زان سوی محو فنا که تو را وهمی نبوده زان طریق ماورا شعلههای نور بینی از میان گردها محو گردد نور تو از پرتو آن شعلهها
ناگهان گردی بخیزد زان سوی محو فنا که تو را وهمی نبوده زان طریق ماورا شعلههای نور بینی از میان گردها محو گردد نور تو از پرتو آن شعلهها
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,168 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/12/21 #539 Amir Mohammad گفت ناگهان گردی بخیزد زان سوی محو فنا که تو را وهمی نبوده زان طریق ماورا شعلههای نور بینی از میان گردها محو گردد نور تو از پرتو آن شعلهها کلیک کنید تا باز شود... ای لقای تو جواب هر سوال مشکل از تو حل شود، بی قیل و قال ترجمانی هر چه ما را در دلست دست گیری هر که پایش در گل است امضا : m.sina
Amir Mohammad گفت ناگهان گردی بخیزد زان سوی محو فنا که تو را وهمی نبوده زان طریق ماورا شعلههای نور بینی از میان گردها محو گردد نور تو از پرتو آن شعلهها کلیک کنید تا باز شود... ای لقای تو جواب هر سوال مشکل از تو حل شود، بی قیل و قال ترجمانی هر چه ما را در دلست دست گیری هر که پایش در گل است
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #540 m.sina گفت ای لقای تو جواب هر سوال مشکل از تو حل شود، بی قیل و قال ترجمانی هر چه ما را در دلست دست گیری هر که پایش در گل است کلیک کنید تا باز شود... تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ای لقای تو جواب هر سوال مشکل از تو حل شود، بی قیل و قال ترجمانی هر چه ما را در دلست دست گیری هر که پایش در گل است کلیک کنید تا باز شود... تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو