عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #761 m.donya گفت از بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا کلیک کنید تا باز شود... آمد بهار ِ جانها ای شاخ ِ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر! به رقص آ امضا : عابر پیاده
m.donya گفت از بهر خدا بنگر در روی چو زر جانا هر جا که روی ما را با خویش ببر جانا کلیک کنید تا باز شود... آمد بهار ِ جانها ای شاخ ِ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر! به رقص آ
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #762 عابر پیاده گفت آمد بهار ِ جانها ای شاخ ِ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر! به رقص آ کلیک کنید تا باز شود... از دوست به يادگار دردي دارم كان درد به هزار درمان ندهم
عابر پیاده گفت آمد بهار ِ جانها ای شاخ ِ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر! به رقص آ کلیک کنید تا باز شود... از دوست به يادگار دردي دارم كان درد به هزار درمان ندهم
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #763 m.donya گفت از دوست به يادگار دردي دارم كان درد به هزار درمان ندهم کلیک کنید تا باز شود... ما زخود سوی تو گردانیم سر چون تویی از ما به ما نزدیکتر امضا : عابر پیاده
m.donya گفت از دوست به يادگار دردي دارم كان درد به هزار درمان ندهم کلیک کنید تا باز شود... ما زخود سوی تو گردانیم سر چون تویی از ما به ما نزدیکتر
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #764 عابر پیاده گفت ما زخود سوی تو گردانیم سر چون تویی از ما به ما نزدیکتر کلیک کنید تا باز شود... روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
عابر پیاده گفت ما زخود سوی تو گردانیم سر چون تویی از ما به ما نزدیکتر کلیک کنید تا باز شود... روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #765 m.donya گفت روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم امضا : عابر پیاده
m.donya گفت روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/6/23 #766 ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست عابر پیاده گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست عابر پیاده گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #767 فلورا. گفت ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست کلیک کنید تا باز شود... تا روی تو دیدم از جهان سیر شدم روباه بدم ز فر تو شیر شدم ای پای نهاده بر سر خلق ز کبر این نیز بیندیش که سر زیر شدم امضا : m.sina
فلورا. گفت ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست کلیک کنید تا باز شود... تا روی تو دیدم از جهان سیر شدم روباه بدم ز فر تو شیر شدم ای پای نهاده بر سر خلق ز کبر این نیز بیندیش که سر زیر شدم
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 28/6/23 #768 m.sina گفت تا روی تو دیدم از جهان سیر شدم روباه بدم ز فر تو شیر شدم ای پای نهاده بر سر خلق ز کبر این نیز بیندیش که سر زیر شدم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم امضا : عابر پیاده
m.sina گفت تا روی تو دیدم از جهان سیر شدم روباه بدم ز فر تو شیر شدم ای پای نهاده بر سر خلق ز کبر این نیز بیندیش که سر زیر شدم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 28/6/23 #769 عابر پیاده گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... قبلاً فرستاده بودم ماییم که از باده ی بی جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم امضا : عابر پیاده
عابر پیاده گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... قبلاً فرستاده بودم ماییم که از باده ی بی جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #770 عابر پیاده گفت قبلاً فرستاده بودم ماییم که از باده ی بی جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم کلیک کنید تا باز شود... مرا چون تا قیامت یار اینست خراب و م**س.ت باشم کار اینست ز کار و کسب ماندم کسبم اینست رخا زر زن تو را دینار اینست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
عابر پیاده گفت قبلاً فرستاده بودم ماییم که از باده ی بی جام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم کلیک کنید تا باز شود... مرا چون تا قیامت یار اینست خراب و م**س.ت باشم کار اینست ز کار و کسب ماندم کسبم اینست رخا زر زن تو را دینار اینست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.