عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 29/6/23 #781 m.sina گفت در عالم گل گنج نهانی مائیم دارندهٔ ملک جاودانی مائیم چون از ظلمات آب و گل بگذشتیم هم خضر و هم آب زندگانی مائیم کلیک کنید تا باز شود... می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا امضا : عابر پیاده
m.sina گفت در عالم گل گنج نهانی مائیم دارندهٔ ملک جاودانی مائیم چون از ظلمات آب و گل بگذشتیم هم خضر و هم آب زندگانی مائیم کلیک کنید تا باز شود... می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #782 عابر پیاده گفت می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا کلیک کنید تا باز شود... ای نالهٔ عشق تو رباب دل من ای ناله شده همه جواب دل من آن دولت معمور که میپرسیدی یا بیتو و لیک در خراب دل من امضا : m.sina
عابر پیاده گفت می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا کلیک کنید تا باز شود... ای نالهٔ عشق تو رباب دل من ای ناله شده همه جواب دل من آن دولت معمور که میپرسیدی یا بیتو و لیک در خراب دل من
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 29/6/23 #783 m.sina گفت ای نالهٔ عشق تو رباب دل من ای ناله شده همه جواب دل من آن دولت معمور که میپرسیدی یا بیتو و لیک در خراب دل من کلیک کنید تا باز شود... نیشکر باید که بندد پیش آن لبها کمر خسروی باید که نوشم زان لب شیرین شکر امضا : عابر پیاده
m.sina گفت ای نالهٔ عشق تو رباب دل من ای ناله شده همه جواب دل من آن دولت معمور که میپرسیدی یا بیتو و لیک در خراب دل من کلیک کنید تا باز شود... نیشکر باید که بندد پیش آن لبها کمر خسروی باید که نوشم زان لب شیرین شکر
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #784 عابر پیاده گفت نیشکر باید که بندد پیش آن لبها کمر خسروی باید که نوشم زان لب شیرین شکر کلیک کنید تا باز شود... راه مرا اشاره شو من به کجا رسیده ام هر چه دویده ام تورا خسته شدم ندیده ام امضا : m.sina
عابر پیاده گفت نیشکر باید که بندد پیش آن لبها کمر خسروی باید که نوشم زان لب شیرین شکر کلیک کنید تا باز شود... راه مرا اشاره شو من به کجا رسیده ام هر چه دویده ام تورا خسته شدم ندیده ام
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #785 m.sina گفت راه مرا اشاره شو من به کجا رسیده ام هر چه دویده ام تورا خسته شدم ندیده ام کلیک کنید تا باز شود... مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی امضا : فلورا.
m.sina گفت راه مرا اشاره شو من به کجا رسیده ام هر چه دویده ام تورا خسته شدم ندیده ام کلیک کنید تا باز شود... مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی
Starboy رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 52 پسندها 234 امتیازها 1,023 مدالها 3 23/7/23 #786 فلورا. گفت مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی کلیک کنید تا باز شود... یــار مرا غار مــرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غـــار تویی خواجه نگهدار مرا امضا : Starboy
فلورا. گفت مـــرغ کـــه طــور تــویی خســته بــه منقار مرا قطـــره تویی بحــر تویی لطـف تــویی قهــر تویی کلیک کنید تا باز شود... یــار مرا غار مــرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غـــار تویی خواجه نگهدار مرا
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 25/7/23 #787 (SINA) گفت یــار مرا غار مــرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غـــار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا باز شود... اگر تا قیامت بگویم ز تو به پایان نیاید، سر و پا تویی.. امضا : FakhTeh
(SINA) گفت یــار مرا غار مــرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غـــار تویی خواجه نگهدار مرا کلیک کنید تا باز شود... اگر تا قیامت بگویم ز تو به پایان نیاید، سر و پا تویی..
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 27/7/23 #788 FakhTeh گفت اگر تا قیامت بگویم ز تو به پایان نیاید، سر و پا تویی.. کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی امضا : فلورا.
FakhTeh گفت اگر تا قیامت بگویم ز تو به پایان نیاید، سر و پا تویی.. کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 27/7/23 #789 فلورا. گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی کلیک کنید تا باز شود... یک چند به تقلید گزیدم خود را نادیده همی نام شنیدم خود را در خود بودم زان نسزیدم خود را از خود چو برون شدم بدیدم خود را امضا : FakhTeh
فلورا. گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی کلیک کنید تا باز شود... یک چند به تقلید گزیدم خود را نادیده همی نام شنیدم خود را در خود بودم زان نسزیدم خود را از خود چو برون شدم بدیدم خود را
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 27/7/23 #790 FakhTeh گفت یک چند به تقلید گزیدم خود را نادیده همی نام شنیدم خود را در خود بودم زان نسزیدم خود را از خود چو برون شدم بدیدم خود را کلیک کنید تا باز شود... آتش تو نشان من در دل همچو عود من جسم نبود و جان بدم با تو بر آسمان بدم امضا : فلورا.
FakhTeh گفت یک چند به تقلید گزیدم خود را نادیده همی نام شنیدم خود را در خود بودم زان نسزیدم خود را از خود چو برون شدم بدیدم خود را کلیک کنید تا باز شود... آتش تو نشان من در دل همچو عود من جسم نبود و جان بدم با تو بر آسمان بدم