Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 20/5/18 #1,211 زینب میشی گفت رهایم کن از این بند و غریبی که زنجیرم به آهی و فریبی کلیک کنید تا باز شود... یک قطرهٔ عشق، در جام بهشت یک جام بهشت، در وادی عشق امضا : Soran
زینب میشی گفت رهایم کن از این بند و غریبی که زنجیرم به آهی و فریبی کلیک کنید تا باز شود... یک قطرهٔ عشق، در جام بهشت یک جام بهشت، در وادی عشق
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 20/5/18 #1,212 قضا كردى نمازت را گناهت ريشِ آن شعرست به سجده مى روى اما وجودت پيشِ آن شعرست نمى دانى چرا قبله اشاره به غزل دارد ندايى مى گويد شايد خدا تشويشِ آن شعرست امضا : پريا قاسمى
قضا كردى نمازت را گناهت ريشِ آن شعرست به سجده مى روى اما وجودت پيشِ آن شعرست نمى دانى چرا قبله اشاره به غزل دارد ندايى مى گويد شايد خدا تشويشِ آن شعرست
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 20/5/18 #1,213 پريا قاسمى گفت قضا كردى نمازت را گناهت ريشِ آن شعرست به سجده مى روى اما وجودت پيشِ آن شعرست نمى دانى چرا قبله اشاره به غزل دارد ندايى مى گويد شايد خدا تشويشِ آن شعرست کلیک کنید تا باز شود... تا آمدنت سالهاست می دانم رنجی بر دیوار هاست می دانم امضا : Soran
پريا قاسمى گفت قضا كردى نمازت را گناهت ريشِ آن شعرست به سجده مى روى اما وجودت پيشِ آن شعرست نمى دانى چرا قبله اشاره به غزل دارد ندايى مى گويد شايد خدا تشويشِ آن شعرست کلیک کنید تا باز شود... تا آمدنت سالهاست می دانم رنجی بر دیوار هاست می دانم
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 20/5/18 #1,214 مرا در واژه ها يافتى؛ ببين تو شاعرم كردى تمام واژه ها گرمند ولى بازم كه تو سردى! اگر اين حالِ تو باشد نگو پريا چرا دردى ببين با من ببين با من؛ ببين با من چه ها كردى امضا : پريا قاسمى
مرا در واژه ها يافتى؛ ببين تو شاعرم كردى تمام واژه ها گرمند ولى بازم كه تو سردى! اگر اين حالِ تو باشد نگو پريا چرا دردى ببين با من ببين با من؛ ببين با من چه ها كردى
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 20/5/18 #1,215 پريا قاسمى گفت مرا در واژه ها يافتى؛ ببين تو شاعرم كردى تمام واژه ها گرمند ولى بازم كه تو سردى! اگر اين حالِ تو باشد نگو پريا چرا دردى ببين با من ببين با من؛ ببين با من چه ها كردى کلیک کنید تا باز شود... یا میری و با رفتنت، چشمامو پر خون می کنی یا پای عهدت می مونی، چشمامو مدیون می کنی امضا : Soran
پريا قاسمى گفت مرا در واژه ها يافتى؛ ببين تو شاعرم كردى تمام واژه ها گرمند ولى بازم كه تو سردى! اگر اين حالِ تو باشد نگو پريا چرا دردى ببين با من ببين با من؛ ببين با من چه ها كردى کلیک کنید تا باز شود... یا میری و با رفتنت، چشمامو پر خون می کنی یا پای عهدت می مونی، چشمامو مدیون می کنی
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 20/5/18 نویسنده موضوع #1,216 Soran گفت یا میری و با رفتنت، چشمامو پر خون می کنی یا پای عهدت می مونی، چشمامو مدیون می کنی کلیک کنید تا باز شود... یواش یواش دل منو بردی با ناز و عشوه هات کجا میری برگرد با اون ناز و ادات امضا : زینب میشی
Soran گفت یا میری و با رفتنت، چشمامو پر خون می کنی یا پای عهدت می مونی، چشمامو مدیون می کنی کلیک کنید تا باز شود... یواش یواش دل منو بردی با ناز و عشوه هات کجا میری برگرد با اون ناز و ادات
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 20/5/18 نویسنده موضوع #1,217 دوستان عزیزی که تمایل دارند مشاعره شرکت کنند و شعرشون ضعیف هست میتونن زین پس با دلنوشته هم شرکت کنند شرط بر اینکه فقط و فقط نویسنده اش خودشون باشن امضا : زینب میشی
دوستان عزیزی که تمایل دارند مشاعره شرکت کنند و شعرشون ضعیف هست میتونن زین پس با دلنوشته هم شرکت کنند شرط بر اینکه فقط و فقط نویسنده اش خودشون باشن
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 20/5/18 #1,218 زینب میشی گفت یواش یواش دل منو بردی با ناز و عشوه هات کجا میری برگرد با اون ناز و ادات کلیک کنید تا باز شود... *_* تاریک دلم مثل سیاهی چشات تا اومدنت فاصله انداخته نگات امضا : Soran
زینب میشی گفت یواش یواش دل منو بردی با ناز و عشوه هات کجا میری برگرد با اون ناز و ادات کلیک کنید تا باز شود... *_* تاریک دلم مثل سیاهی چشات تا اومدنت فاصله انداخته نگات
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 20/5/18 نویسنده موضوع #1,219 Soran گفت *_* تاریک دلم مثل سیاهی چشات تا اومدنت فاصله انداخته نگات کلیک کنید تا باز شود... تا تو را دارم ندارم هیچ غمی طالعم خشکید در ماتم شبی امضا : زینب میشی
Soran گفت *_* تاریک دلم مثل سیاهی چشات تا اومدنت فاصله انداخته نگات کلیک کنید تا باز شود... تا تو را دارم ندارم هیچ غمی طالعم خشکید در ماتم شبی
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 20/5/18 #1,220 زینب میشی گفت تا تو را دارم ندارم هیچ غمی طالعم خشکید در ماتم شبی کلیک کنید تا باز شود... یا شب پر از ماتم و یا روز پر از درد یا روز بیا خدمتم و یا که شبی سرد امضا : Soran
زینب میشی گفت تا تو را دارم ندارم هیچ غمی طالعم خشکید در ماتم شبی کلیک کنید تا باز شود... یا شب پر از ماتم و یا روز پر از درد یا روز بیا خدمتم و یا که شبی سرد