atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 18/5/18 #1,191 یک دل تبدیده دارم زین سبب حالم بد است یک سر غمدیده دارم چون که دلدارم بد است امضا : atash.r
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 18/5/18 نویسنده موضوع #1,192 تیر و پیکانی ز عشق خورد بر دلم هر چه بود و هم نبود غمباد شد اندر دلم امضا : زینب میشی
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 19/5/18 #1,193 مسلمانى تو بازم غزل را مى كند انكار به دين آويخته شد دردت كه اين از نيشِ آن شعرست درونت جوششى از ريتم به وزنِ مفاعيلن تو را بد كرده رسوايت كه آرايشِ آن شعرست امضا : پريا قاسمى
مسلمانى تو بازم غزل را مى كند انكار به دين آويخته شد دردت كه اين از نيشِ آن شعرست درونت جوششى از ريتم به وزنِ مفاعيلن تو را بد كرده رسوايت كه آرايشِ آن شعرست
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 19/5/18 #1,194 پريا قاسمى گفت مسلمانى تو بازم غزل را مى كند انكار به دين آويخته شد دردت كه اين از نيشِ آن شعرست درونت جوششى از ريتم به وزنِ مفاعيلن تو را بد كرده رسوايت كه آرايشِ آن شعرست کلیک کنید تا باز شود... تار گیسوی تو یک شب بر عاشق نسرود قصه ای زان دل آشفته بی مهرو درود امضا : Soran
پريا قاسمى گفت مسلمانى تو بازم غزل را مى كند انكار به دين آويخته شد دردت كه اين از نيشِ آن شعرست درونت جوششى از ريتم به وزنِ مفاعيلن تو را بد كرده رسوايت كه آرايشِ آن شعرست کلیک کنید تا باز شود... تار گیسوی تو یک شب بر عاشق نسرود قصه ای زان دل آشفته بی مهرو درود
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 19/5/18 #1,195 Soran گفت تار گیسوی تو یک شب بر عاشق نسرود قصه ای زان دل آشفته بی مهرو درود کلیک کنید تا باز شود... دوباره اغتشاشى شده اى طغيانگر در من كه آخر مى روم تنها، تو مردابى پر از گرداب امضا : پريا قاسمى
Soran گفت تار گیسوی تو یک شب بر عاشق نسرود قصه ای زان دل آشفته بی مهرو درود کلیک کنید تا باز شود... دوباره اغتشاشى شده اى طغيانگر در من كه آخر مى روم تنها، تو مردابى پر از گرداب
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 19/5/18 #1,196 پريا قاسمى گفت دوباره اغتشاشى شده اى طغيانگر در من كه آخر مى روم تنها، تو مردابى پر از گرداب کلیک کنید تا باز شود... بازم اومد، بازم خندید، بازم اروم کنارم زد کنارش رفت، کنارش موند، بازم با قصه دارم زد امضا : Soran
پريا قاسمى گفت دوباره اغتشاشى شده اى طغيانگر در من كه آخر مى روم تنها، تو مردابى پر از گرداب کلیک کنید تا باز شود... بازم اومد، بازم خندید، بازم اروم کنارم زد کنارش رفت، کنارش موند، بازم با قصه دارم زد
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 19/5/18 #1,197 Soran گفت بازم اومد، بازم خندید، بازم اروم کنارم زد کنارش رفت، کنارش موند، بازم با قصه دارم زد کلیک کنید تا باز شود... در اين آشوب حالى ام به دنبالِ چه مى گردى نگاهم مى كنى هر دم ببين با من چه ها كردى امضا : پريا قاسمى
Soran گفت بازم اومد، بازم خندید، بازم اروم کنارم زد کنارش رفت، کنارش موند، بازم با قصه دارم زد کلیک کنید تا باز شود... در اين آشوب حالى ام به دنبالِ چه مى گردى نگاهم مى كنى هر دم ببين با من چه ها كردى
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 19/5/18 #1,198 پريا قاسمى گفت در اين آشوب حالى ام به دنبالِ چه مى گردى نگاهم مى كنى هر دم ببين با من چه ها كردى کلیک کنید تا باز شود... عالی یارب این عشق مرا بار گرانی است به حق تو نکو دار که ارزانی کم عیش کنم امضا : Soran
پريا قاسمى گفت در اين آشوب حالى ام به دنبالِ چه مى گردى نگاهم مى كنى هر دم ببين با من چه ها كردى کلیک کنید تا باز شود... عالی یارب این عشق مرا بار گرانی است به حق تو نکو دار که ارزانی کم عیش کنم
پريا قاسمى رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 241 پسندها 3,029 امتیازها 16,513 مدالها 1 19/5/18 #1,199 Soran گفت عالی یارب این عشق مرا بار گرانی است به حق تو نکو دار که ارزانی کم عیش کنم کلیک کنید تا باز شود... سپاس! تو اين جا پر از دردى پر از حالت بيدارى نمى دانى چرا اما پُرى از يك حسِ تكرارى امضا : پريا قاسمى
Soran گفت عالی یارب این عشق مرا بار گرانی است به حق تو نکو دار که ارزانی کم عیش کنم کلیک کنید تا باز شود... سپاس! تو اين جا پر از دردى پر از حالت بيدارى نمى دانى چرا اما پُرى از يك حسِ تكرارى
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 19/5/18 #1,200 پريا قاسمى گفت سپاس! تو اين جا پر از دردى پر از حالت بيدارى نمى دانى چرا اما پُرى از يك حسِ تكرارى کلیک کنید تا باز شود... یک بار ز عشقت به سرم زد یک بوسه ز رویت بزنم من که پسش زد امضا : Soran
پريا قاسمى گفت سپاس! تو اين جا پر از دردى پر از حالت بيدارى نمى دانى چرا اما پُرى از يك حسِ تكرارى کلیک کنید تا باز شود... یک بار ز عشقت به سرم زد یک بوسه ز رویت بزنم من که پسش زد