Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,440 امتیازها 16,763 مدالها 4 محل سکونت در حال حاضر نگین انگشتری خلیج فارس! کیـــش 27/5/18 #1,321 زینب میشی گفت دردی که به جان است عذاب است مرا این درد الیم ، حال خراب است مرا کلیک کنید تا باز شود... اصف به دل خون شده ام دوش خبر داد بهاری- در راه بود ای دل بی وصع و مقامش امضا : Soran
زینب میشی گفت دردی که به جان است عذاب است مرا این درد الیم ، حال خراب است مرا کلیک کنید تا باز شود... اصف به دل خون شده ام دوش خبر داد بهاری- در راه بود ای دل بی وصع و مقامش
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,115 امتیازها 42,373 مدالها 22 محل سکونت خوزستان 27/5/18 نویسنده موضوع #1,322 شاهد حال من این بیت من است که ز حال بد همین درهم برهم آید امضا : زینب میشی
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,440 امتیازها 16,763 مدالها 4 محل سکونت در حال حاضر نگین انگشتری خلیج فارس! کیـــش 27/5/18 #1,323 زینب میشی گفت شاهد حال من این بیت من است که ز حال بد همین درهم برهم آید کلیک کنید تا باز شود... تا تو بیای پرنده ها میرن رو بوم خونه ها آواز مستی سر میدن، بیا بیا بیا بیا امضا : Soran
زینب میشی گفت شاهد حال من این بیت من است که ز حال بد همین درهم برهم آید کلیک کنید تا باز شود... تا تو بیای پرنده ها میرن رو بوم خونه ها آواز مستی سر میدن، بیا بیا بیا بیا
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,324 این همه صبر و شکیبایی ،عاقبت اما چشد؟ یار زیبا روی من رفت ،دلم ماند و غم چشمانم امضا : a.jk
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,115 امتیازها 42,373 مدالها 22 محل سکونت خوزستان 27/5/18 نویسنده موضوع #1,325 "Atefeh " گفت این همه صبر و شکیبایی ،عاقبت اما چشد؟ یار زیبا روی من رفت ،دلم ماند و غم چشمانم کلیک کنید تا باز شود... مستی روی تو کار دستم داد آخرش وسوسه چاقوی خون دستم داد امضا : زینب میشی
"Atefeh " گفت این همه صبر و شکیبایی ،عاقبت اما چشد؟ یار زیبا روی من رفت ،دلم ماند و غم چشمانم کلیک کنید تا باز شود... مستی روی تو کار دستم داد آخرش وسوسه چاقوی خون دستم داد
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,326 زینب میشی گفت مستی روی تو کار دستم داد آخرش وسوسه چاقوی خون دستم داد کلیک کنید تا باز شود... دیدم چشمان تو را هوش از سرم برد جانم فدای آن دو چشمان سیاهت ببخشید مثل شما نمیتونم امضا : a.jk
زینب میشی گفت مستی روی تو کار دستم داد آخرش وسوسه چاقوی خون دستم داد کلیک کنید تا باز شود... دیدم چشمان تو را هوش از سرم برد جانم فدای آن دو چشمان سیاهت ببخشید مثل شما نمیتونم
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,115 امتیازها 42,373 مدالها 22 محل سکونت خوزستان 27/5/18 نویسنده موضوع #1,327 "Atefeh " گفت دیدم چشمان تو را هوش از سرم برد جانم فدای آن دو چشمان سیاهت ببخشید مثل شما نمیتونم کلیک کنید تا باز شود... همین که شرکت می کنید خوبه شعر منم تعریفی نداره تا گل رویت بدیدم عقل و هوش از سر پرید مرحبا بر آن گل رویت که دیدم نای از جانم پرید امضا : زینب میشی
"Atefeh " گفت دیدم چشمان تو را هوش از سرم برد جانم فدای آن دو چشمان سیاهت ببخشید مثل شما نمیتونم کلیک کنید تا باز شود... همین که شرکت می کنید خوبه شعر منم تعریفی نداره تا گل رویت بدیدم عقل و هوش از سر پرید مرحبا بر آن گل رویت که دیدم نای از جانم پرید
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,328 دورم زتو ولی،قلبم به یاد توست هرچند که میدانم از یاد تو رفتم!! امضا : a.jk
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,440 امتیازها 16,763 مدالها 4 محل سکونت در حال حاضر نگین انگشتری خلیج فارس! کیـــش 27/5/18 #1,329 "Atefeh " گفت دورم زتو ولی،قلبم به یاد توست هرچند که میدانم از یاد تو رفتم!! کلیک کنید تا باز شود... دورم از تو ولی قلبم به یاد تو است هرچند که می دانم از یاد رفته ام *** مردی به چاله رفته درون کتش چنین مجنون چون سیاه لشکری از آن سرود امضا : Soran
"Atefeh " گفت دورم زتو ولی،قلبم به یاد توست هرچند که میدانم از یاد تو رفتم!! کلیک کنید تا باز شود... دورم از تو ولی قلبم به یاد تو است هرچند که می دانم از یاد رفته ام *** مردی به چاله رفته درون کتش چنین مجنون چون سیاه لشکری از آن سرود
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,330 Soran گفت دورم از تو ولی قلبم به یاد تو است هرچند که می دانم از یاد رفته ام *** مردی به چاله رفته درون کتش چنین مجنون چون سیاه لشکری از آن سرود کلیک کنید تا باز شود... در این همه تشویش و پریشان حالی تو مرا نیز رها کردی و رفتی مرسی امضا : a.jk
Soran گفت دورم از تو ولی قلبم به یاد تو است هرچند که می دانم از یاد رفته ام *** مردی به چاله رفته درون کتش چنین مجنون چون سیاه لشکری از آن سرود کلیک کنید تا باز شود... در این همه تشویش و پریشان حالی تو مرا نیز رها کردی و رفتی مرسی