زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 27/5/18 نویسنده موضوع #1,341 Soran گفت یک بار دلم م**س.ت ولای تو شدو گفت یا حضرت مولا مرا مثل خودت کن کلیک کنید تا باز شود... نادم نشوم باز خدایا خودت رحمی کن من از این مهلکه بیرون بروم کاری کن لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : زینب میشی
Soran گفت یک بار دلم م**س.ت ولای تو شدو گفت یا حضرت مولا مرا مثل خودت کن کلیک کنید تا باز شود... نادم نشوم باز خدایا خودت رحمی کن من از این مهلکه بیرون بروم کاری کن لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 27/5/18 #1,342 زینب میشی گفت نادم نشوم باز خدایا خودت رحمی کن من از این مهلکه بیرون بروم کاری کن کلیک کنید تا باز شود... نی زار دلم پر شده از زاغ ولیکن با مهر وجودت همه جا آدمک چوبی است یارم امضا : Soran
زینب میشی گفت نادم نشوم باز خدایا خودت رحمی کن من از این مهلکه بیرون بروم کاری کن کلیک کنید تا باز شود... نی زار دلم پر شده از زاغ ولیکن با مهر وجودت همه جا آدمک چوبی است یارم
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 27/5/18 نویسنده موضوع #1,343 محبوب شدی وارث این قلب گرفتار شدی مجنون شده ام زار شدم عاشق بی یار شدی امضا : زینب میشی
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 27/5/18 #1,344 زینب میشی گفت محبوب شدی وارث این قلب گرفتار شدی مجنون شده ام زار شدم عاشق بی یار شدی کلیک کنید تا باز شود... شدیو از اخرش برداری بهتر نمیشه؟! یک روز دلم باز به آفاق سرک برد در بهر همایون صفتی باز دلش برد امضا : Soran
زینب میشی گفت محبوب شدی وارث این قلب گرفتار شدی مجنون شده ام زار شدم عاشق بی یار شدی کلیک کنید تا باز شود... شدیو از اخرش برداری بهتر نمیشه؟! یک روز دلم باز به آفاق سرک برد در بهر همایون صفتی باز دلش برد
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,345 دلم اسیر زلف تو شد،یارم در آتش عشق تو گرفتارم امضا : a.jk
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 27/5/18 #1,346 a.jk گفت دلم اسیر زلف تو شد،یارم در آتش عشق تو گرفتارم کلیک کنید تا باز شود... من را نه اسیری بر دیوان غزل هااست بی پرده تر از معنی این بیت مگر هست؟! امضا : Soran
a.jk گفت دلم اسیر زلف تو شد،یارم در آتش عشق تو گرفتارم کلیک کنید تا باز شود... من را نه اسیری بر دیوان غزل هااست بی پرده تر از معنی این بیت مگر هست؟!
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 27/5/18 #1,347 تو بیایی و شوی آرام جانم تو بیایی و دگر تنها نمانم امضا : a.jk
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 27/5/18 نویسنده موضوع #1,348 Soran گفت شدیو از اخرش برداری بهتر نمیشه؟! یک روز دلم باز به آفاق سرک برد در بهر همایون صفتی باز دلش برد کلیک کنید تا باز شود... یعنی بشه زار شدم عاشق بی یار؟ و شما هم : باز دلش مُرد بهتر میشه a.jk گفت تو بیایی و شوی آرام جانم تو بیایی و دگر تنها نمانم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم با تو باز زنده شدم آمدی جانم رها از بند رسته شدم امضا : زینب میشی
Soran گفت شدیو از اخرش برداری بهتر نمیشه؟! یک روز دلم باز به آفاق سرک برد در بهر همایون صفتی باز دلش برد کلیک کنید تا باز شود... یعنی بشه زار شدم عاشق بی یار؟ و شما هم : باز دلش مُرد بهتر میشه a.jk گفت تو بیایی و شوی آرام جانم تو بیایی و دگر تنها نمانم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم با تو باز زنده شدم آمدی جانم رها از بند رسته شدم
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,439 امتیازها 16,763 مدالها 4 27/5/18 #1,349 زینب میشی گفت یعنی بشه زار شدم عاشق بی یار؟ و شما هم : باز دلش مُرد بهتر میشه مرده بودم با تو باز زنده شدم آمدی جانم رها از بند رسته شدم کلیک کنید تا باز شود... نه یعنی بشه محبوب شدی وارث این قلب گرفتار مجنون شده ام زار شدم عاشق بی یار می روم من در بلندی های اهوازو یمن سردهم آواز ای دلدار بی همتای من تا تو هستی قلب من اینجاست ای یکتای من امضا : Soran
زینب میشی گفت یعنی بشه زار شدم عاشق بی یار؟ و شما هم : باز دلش مُرد بهتر میشه مرده بودم با تو باز زنده شدم آمدی جانم رها از بند رسته شدم کلیک کنید تا باز شود... نه یعنی بشه محبوب شدی وارث این قلب گرفتار مجنون شده ام زار شدم عاشق بی یار می روم من در بلندی های اهوازو یمن سردهم آواز ای دلدار بی همتای من تا تو هستی قلب من اینجاست ای یکتای من
a.jk رو به پیشرفت سطح 0 ارسالیها 70 پسندها 889 امتیازها 8,713 28/5/18 #1,350 نتوانم که بگویم راز دل با همه کس تو بیا ای همه کس تا به تو گویم رازم امضا : a.jk