Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,440 امتیازها 16,763 مدالها 4 محل سکونت در حال حاضر نگین انگشتری خلیج فارس! کیـــش 22/5/18 #1,301 atash.r گفت یادم اید ان همه مستی ناب دل بریدن زان همه جام ش*ر..اب کلیک کنید تا باز شود... باز هم در پرده زلف نگار قصه ای تازه ز زلفش برقرار لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Soran
atash.r گفت یادم اید ان همه مستی ناب دل بریدن زان همه جام ش*ر..اب کلیک کنید تا باز شود... باز هم در پرده زلف نگار قصه ای تازه ز زلفش برقرار لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
roro nei30 نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 2,611 پسندها 44,199 امتیازها 69,173 مدالها 33 محل سکونت •|خوزستان|• 22/5/18 #1,302 atash.r گفت یادم اید ان همه مستی ناب دل بریدن زان همه جام ش*ر..اب کلیک کنید تا باز شود... بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : roro nei30
atash.r گفت یادم اید ان همه مستی ناب دل بریدن زان همه جام ش*ر..اب کلیک کنید تا باز شود... بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 محل سکونت کوی گل و بلبل حافظ 22/5/18 #1,303 roro nei30 گفت یک بار و هزاران بار دیگر هم بگویم توجان منی وعشق منی و روح منی تو کلیک کنید تا باز شود... وانگعی دیدم رخ زیبای تو برد ان رخسار زیبا هر چه بود از یادم امضا : atash.r
roro nei30 گفت یک بار و هزاران بار دیگر هم بگویم توجان منی وعشق منی و روح منی تو کلیک کنید تا باز شود... وانگعی دیدم رخ زیبای تو برد ان رخسار زیبا هر چه بود از یادم
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 محل سکونت کوی گل و بلبل حافظ 22/5/18 #1,304 roro nei30 گفت بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر امضا : atash.r
roro nei30 گفت بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ کلیک کنید تا باز شود... اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر
roro nei30 نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 2,611 پسندها 44,199 امتیازها 69,173 مدالها 33 محل سکونت •|خوزستان|• 22/5/18 #1,305 atash.r گفت اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر کلیک کنید تا باز شود... اره ولی یه هجا کم میشه فکر کنم امضا : roro nei30
atash.r گفت اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر کلیک کنید تا باز شود... اره ولی یه هجا کم میشه فکر کنم
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 محل سکونت کوی گل و بلبل حافظ 22/5/18 #1,306 Soran گفت باز هم در پرده زلف نگار قصه ای تازه ز زلفش برقرار کلیک کنید تا باز شود... روز هایی که همه بود و نبودش هیچ بود روز و شب جود و سجودش همه در تشویش بود امضا : atash.r
Soran گفت باز هم در پرده زلف نگار قصه ای تازه ز زلفش برقرار کلیک کنید تا باز شود... روز هایی که همه بود و نبودش هیچ بود روز و شب جود و سجودش همه در تشویش بود
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 محل سکونت کوی گل و بلبل حافظ 22/5/18 #1,307 می گریزم زین جهان و ان دیار تا که از یادم رود این همه زیبایی و نقش و نگار roro nei30 گفت بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ کلیک کنید تا باز شود... امضا : atash.r
می گریزم زین جهان و ان دیار تا که از یادم رود این همه زیبایی و نقش و نگار roro nei30 گفت بر و رویت به کنار و حس و حالت گوشه ای خرمی این دو چشم با تو را به کجا ببرم؟ کلیک کنید تا باز شود...
roro nei30 نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 2,611 پسندها 44,199 امتیازها 69,173 مدالها 33 محل سکونت •|خوزستان|• 22/5/18 #1,308 atash.r گفت می گریزم زین جهان و ان دیار تا که از یادم رود این همه زیبایی و نقش و نگار کلیک کنید تا باز شود... رویای شیرین لمست را میبرم رو به فراموشی ولیکن حس گرمای وجودت باز، حس پریشانی امضا : roro nei30
atash.r گفت می گریزم زین جهان و ان دیار تا که از یادم رود این همه زیبایی و نقش و نگار کلیک کنید تا باز شود... رویای شیرین لمست را میبرم رو به فراموشی ولیکن حس گرمای وجودت باز، حس پریشانی
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,115 امتیازها 42,373 مدالها 22 محل سکونت خوزستان 23/5/18 نویسنده موضوع #1,309 atash.r گفت اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر کلیک کنید تا باز شود... roro nei30 گفت اره ولی یه هجا کم میشه فکر کنم کلیک کنید تا باز شود... roro nei30 گفت رویای شیرین لمست را میبرم رو به فراموشی ولیکن حس گرمای وجودت باز، حس پریشانی کلیک کنید تا باز شود... بچه ها سعی کنید اگه ایراد شعر میگیرین به همراهش شعری بنویسین که اسپم نشه و من مجبور به حذفش نشم یار گفتا صنمی اما به بتخانه نرفت من بتش گشتم اما او به سجاده نرفت امضا : زینب میشی
atash.r گفت اگر بگی که با تو را کجا برم بهتره وزن شعر کلیک کنید تا باز شود... roro nei30 گفت اره ولی یه هجا کم میشه فکر کنم کلیک کنید تا باز شود... roro nei30 گفت رویای شیرین لمست را میبرم رو به فراموشی ولیکن حس گرمای وجودت باز، حس پریشانی کلیک کنید تا باز شود... بچه ها سعی کنید اگه ایراد شعر میگیرین به همراهش شعری بنویسین که اسپم نشه و من مجبور به حذفش نشم یار گفتا صنمی اما به بتخانه نرفت من بتش گشتم اما او به سجاده نرفت
Soran رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 232 پسندها 3,440 امتیازها 16,763 مدالها 4 محل سکونت در حال حاضر نگین انگشتری خلیج فارس! کیـــش 23/5/18 #1,310 زینب میشی گفت بچه ها سعی کنید اگه ایراد شعر میگیرین به همراهش شعری بنویسین که اسپم نشه و من مجبور به حذفش نشم یار گفتا صنمی اما به بتخانه نرفت من بتش گشتم اما او به سجاده نرفت [/QUO تاری بزنم می را، می را بکنم من م**س.ت مستی به سرم باید، باید بزند مستی کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Soran
زینب میشی گفت بچه ها سعی کنید اگه ایراد شعر میگیرین به همراهش شعری بنویسین که اسپم نشه و من مجبور به حذفش نشم یار گفتا صنمی اما به بتخانه نرفت من بتش گشتم اما او به سجاده نرفت [/QUO تاری بزنم می را، می را بکنم من م**س.ت مستی به سرم باید، باید بزند مستی کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.