Àli Řeza نو ورود سطح 2 ارسالیها 13 پسندها 209 امتیازها 1,015 مدالها 2 26/4/20 #2,641 نه اَرز،نه ویزا،نه بلیطی و نه مرزیست امضاءِ دلم پایِ گذرنامهی فرضیست.
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 26/4/20 نویسنده موضوع #2,642 Àli Řeza گفت نه اَرز،نه ویزا،نه بلیطی و نه مرزیست امضاءِ دلم پایِ گذرنامهی فرضیست. کلیک کنید تا باز شود... تا بود مرا در تب دیدار تو جانا جان خوش به همان گرمی تب بود و تو خوابا امضا : زینب میشی
Àli Řeza گفت نه اَرز،نه ویزا،نه بلیطی و نه مرزیست امضاءِ دلم پایِ گذرنامهی فرضیست. کلیک کنید تا باز شود... تا بود مرا در تب دیدار تو جانا جان خوش به همان گرمی تب بود و تو خوابا
Àli Řeza نو ورود سطح 2 ارسالیها 13 پسندها 209 امتیازها 1,015 مدالها 2 28/4/20 #2,643 اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم.
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 28/4/20 نویسنده موضوع #2,644 Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ماهیِ تنگ مرا بیا و باز آب بده تا نرفته نفسش نشان ز دریا بده امضا : زینب میشی
Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ماهیِ تنگ مرا بیا و باز آب بده تا نرفته نفسش نشان ز دریا بده
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 2/5/20 #2,645 nil گفت من عاشق و تو عاشق و این ماه پر از عشق اسفند نمیخواهم و این دی به ازین عید کلیک کنید تا باز شود... در خانه بهارست همه خانه شکوفه این فصل به تقدیرمن ودرد زمانه
nil گفت من عاشق و تو عاشق و این ماه پر از عشق اسفند نمیخواهم و این دی به ازین عید کلیک کنید تا باز شود... در خانه بهارست همه خانه شکوفه این فصل به تقدیرمن ودرد زمانه
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 2/5/20 #2,646 Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ما دراین وادی به دین مسلکیم گر چه راهی عین درد است ما تکیم
Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ما دراین وادی به دین مسلکیم گر چه راهی عین درد است ما تکیم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,647 nil گفت من عاشق و تو عاشق و این ماه پر از عشق اسفند نمیخواهم و این دی به ازین عید کلیک کنید تا باز شود... دستم به دامانت، عید خوش سالی به بسیار به دل برشو ،این طرح به قالی به
nil گفت من عاشق و تو عاشق و این ماه پر از عشق اسفند نمیخواهم و این دی به ازین عید کلیک کنید تا باز شود... دستم به دامانت، عید خوش سالی به بسیار به دل برشو ،این طرح به قالی به
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,648 زینب میشی گفت یا تو میری از دست یا من از دست تو شب میمیرم کلیک کنید تا باز شود... ماه در شرح شب هجرانت شرح بارانی دل می خواند
زینب میشی گفت یا تو میری از دست یا من از دست تو شب میمیرم کلیک کنید تا باز شود... ماه در شرح شب هجرانت شرح بارانی دل می خواند
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,649 زینب میشی گفت دل ز من برد بی وفا رفت شبی منِ بی دل ماندم در تاب و تبی کلیک کنید تا باز شود... یاد دارم شرح این غم نامه را شام گریان در لب پیمانه را
زینب میشی گفت دل ز من برد بی وفا رفت شبی منِ بی دل ماندم در تاب و تبی کلیک کنید تا باز شود... یاد دارم شرح این غم نامه را شام گریان در لب پیمانه را
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,650 Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ما پیرو پیمانه پرستان جهانیم دردامن دردیم ولی گوش به آنیم
Àli Řeza گفت اَدای عهد و پیمان مسلکِ درویشیان باشد ولیکن چون ندانستم،دل و دینم رها کردم. کلیک کنید تا باز شود... ما پیرو پیمانه پرستان جهانیم دردامن دردیم ولی گوش به آنیم