alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,651 زینب میشی گفت ماهیِ تنگ مرا بیا و باز آب بده تا نرفته نفسش نشان ز دریا بده کلیک کنید تا باز شود... همانا ماهی ماهت به دریا شکوه عشق دارد معنی ما
زینب میشی گفت ماهیِ تنگ مرا بیا و باز آب بده تا نرفته نفسش نشان ز دریا بده کلیک کنید تا باز شود... همانا ماهی ماهت به دریا شکوه عشق دارد معنی ما
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,652 alinaserikhanik گفت همانا ماهی ماهت به دریا شکوه عشق دارد معنی ما کلیک کنید تا باز شود... الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم
alinaserikhanik گفت همانا ماهی ماهت به دریا شکوه عشق دارد معنی ما کلیک کنید تا باز شود... الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم
خالق خلاق رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 79 پسندها 1,121 امتیازها 6,278 مدالها 7 5/5/20 #2,653 میخورد باران به شیشه از گذشته تا همیشه روی دشت و در بیابان پر ز عطرش هر خیابان در فضایی عاشقانه میسراید شاعرانه خالق خلاق alinaserikhanik گفت الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم کلیک کنید تا باز شود... امضا : خالق خلاق
میخورد باران به شیشه از گذشته تا همیشه روی دشت و در بیابان پر ز عطرش هر خیابان در فضایی عاشقانه میسراید شاعرانه خالق خلاق alinaserikhanik گفت الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم کلیک کنید تا باز شود...
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,654 alinaserikhanik گفت الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم کلیک کنید تا باز شود... مسلسل وار از عشق خوانم شدی باران به چشم خونراونم
alinaserikhanik گفت الا ای ماه نیک و خوب رویم به تو هم ره شدم درگفتگویم کلیک کنید تا باز شود... مسلسل وار از عشق خوانم شدی باران به چشم خونراونم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,655 خالق خلاق گفت میخورد باران به شیشه از گذشته تا همیشه روی دشت و در بیابان پر ز عطرش هر خیابان در فضایی عاشقانه میسراید شاعرانه خالق خلاق کلیک کنید تا باز شود... هان توای درپشت شیشه نقش دل درعکس ریشه با تو باران بهارم نقدشمع ات دربیانم میکشم من پشت دل را قصه ای از آب وگل را مانده ام تا کی سرایم شمع جان را کی بیابم
خالق خلاق گفت میخورد باران به شیشه از گذشته تا همیشه روی دشت و در بیابان پر ز عطرش هر خیابان در فضایی عاشقانه میسراید شاعرانه خالق خلاق کلیک کنید تا باز شود... هان توای درپشت شیشه نقش دل درعکس ریشه با تو باران بهارم نقدشمع ات دربیانم میکشم من پشت دل را قصه ای از آب وگل را مانده ام تا کی سرایم شمع جان را کی بیابم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,656 Roya 18 گفت یارب چه کنم در این شبِ پر از جدایی باید بروم یا که بمانم بزنم ساز جدایی کلیک کنید تا باز شود... یاد بادا ساز هایت هم نفس درطلسم رازهایت هم نفس
Roya 18 گفت یارب چه کنم در این شبِ پر از جدایی باید بروم یا که بمانم بزنم ساز جدایی کلیک کنید تا باز شود... یاد بادا ساز هایت هم نفس درطلسم رازهایت هم نفس
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,657 زینب میشی گفت عجب شعری! دست مریزاد عااالی من تو را گم کرده ام امشب نشد تا تو را پیدا کنم گویم به تو قصه نشد کلیک کنید تا باز شود... دشتی به رازپرا زسخن های نیک تو آرام ودلخوشم به نقدهای شیک تو
زینب میشی گفت عجب شعری! دست مریزاد عااالی من تو را گم کرده ام امشب نشد تا تو را پیدا کنم گویم به تو قصه نشد کلیک کنید تا باز شود... دشتی به رازپرا زسخن های نیک تو آرام ودلخوشم به نقدهای شیک تو
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,658 EUROS گفت یار من چرا وفا نمی کنی دل من پر ز صفا نمی کنی کلیک کنید تا باز شود... یادتوام وفاشده است چشم دلم رها شده است ای همه خوب نیکخو جان زتنم جدا شده است
EUROS گفت یار من چرا وفا نمی کنی دل من پر ز صفا نمی کنی کلیک کنید تا باز شود... یادتوام وفاشده است چشم دلم رها شده است ای همه خوب نیکخو جان زتنم جدا شده است
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,659 تینا مسافر گفت مرا نیست خیالی به جز آنکه، دمی سرای من به حضورِ تو روشن بشود این خرابه که کنون از غمِ تو ویران است باز با روشنی روی تو ، گلشن بشود.... کلیک کنید تا باز شود... در دل اشک شدم سمت خرابات دلت خانه ویران شد وپا وسرخود غرق گلم
تینا مسافر گفت مرا نیست خیالی به جز آنکه، دمی سرای من به حضورِ تو روشن بشود این خرابه که کنون از غمِ تو ویران است باز با روشنی روی تو ، گلشن بشود.... کلیک کنید تا باز شود... در دل اشک شدم سمت خرابات دلت خانه ویران شد وپا وسرخود غرق گلم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/5/20 #2,660 Àli Řeza گفت در گوشِ چترم رازِ خود را گفت نَمنم دلتنگِ عطرِ توست،باران درد دارد! _ به وقتِ بارانِ بیستو یکِ فروردین. کلیک کنید تا باز شود... درد توام ؛باران به بارانی شب های قرارت در آتش نابودنت اشکم به خون عین تبارت
Àli Řeza گفت در گوشِ چترم رازِ خود را گفت نَمنم دلتنگِ عطرِ توست،باران درد دارد! _ به وقتِ بارانِ بیستو یکِ فروردین. کلیک کنید تا باز شود... درد توام ؛باران به بارانی شب های قرارت در آتش نابودنت اشکم به خون عین تبارت