Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 11/5/20 #2,681 alinaserikhanik گفت یاد آر ل**ب قند وشب خوش به ترانه آواز به جان سرکن چشمک به زمانه در آخرین روزهای بهارم به بام روزها آهسته می کشم دل خود عین سوزها کلیک کنید تا باز شود... اگر امشب مرا دیدی به خلوت بدان روح من است ای بی مروت امضا : Ms.Azar
alinaserikhanik گفت یاد آر ل**ب قند وشب خوش به ترانه آواز به جان سرکن چشمک به زمانه در آخرین روزهای بهارم به بام روزها آهسته می کشم دل خود عین سوزها کلیک کنید تا باز شود... اگر امشب مرا دیدی به خلوت بدان روح من است ای بی مروت
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 11/5/20 #2,682 Roya 18 گفت اگر امشب مرا دیدی به خلوت بدان روح من است ای بی مروت کلیک کنید تا باز شود... تو آغاز گر بودی ای ماه زیبای من توبت پیکری ای همه اصل دنیای من من ودل به تصویرلب خند ه ات به مژگان زدی تیر درپای من
Roya 18 گفت اگر امشب مرا دیدی به خلوت بدان روح من است ای بی مروت کلیک کنید تا باز شود... تو آغاز گر بودی ای ماه زیبای من توبت پیکری ای همه اصل دنیای من من ودل به تصویرلب خند ه ات به مژگان زدی تیر درپای من
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 11/5/20 #2,683 alinaserikhanik گفت تو آغاز گر بودی ای ماه زیبای من توبت پیکری ای همه اصل دنیای من من ودل به تصویرلب خند ه ات به مژگان زدی تیر درپای من کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم که می دانی کجایم ولی اینک بدان گویم برایت آخرین ویرایش 11/5/20 امضا : Ms.Azar
alinaserikhanik گفت تو آغاز گر بودی ای ماه زیبای من توبت پیکری ای همه اصل دنیای من من ودل به تصویرلب خند ه ات به مژگان زدی تیر درپای من کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم که می دانی کجایم ولی اینک بدان گویم برایت
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 11/5/20 نویسنده موضوع #2,684 تو از این کوی گذر کن ببین ما چه کنیم! جان فدای قد و بالا و قدمهات فریبانه کنیم امضا : زینب میشی
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 11/5/20 #2,685 Roya 18 گفت نمیدانم که می دانی کجایم ولی اینک بدان گویم برایت کلیک کنید تا باز شود... تودر روح منی ای اصل جانم به هر جا بنگری من پیش آنم
Roya 18 گفت نمیدانم که می دانی کجایم ولی اینک بدان گویم برایت کلیک کنید تا باز شود... تودر روح منی ای اصل جانم به هر جا بنگری من پیش آنم
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 11/5/20 #2,686 زینب میشی گفت تو از این کوی گذر کن ببین ما چه کنیم! جان فدای قد و بالا و قدمهات فریبانه کنیم کلیک کنید تا باز شود... alinaserikhanik گفت تودر روح منی ای اصل جانم به هر جا بنگری من پیش آنم کلیک کنید تا باز شود... منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی امضا : Ms.Azar
زینب میشی گفت تو از این کوی گذر کن ببین ما چه کنیم! جان فدای قد و بالا و قدمهات فریبانه کنیم کلیک کنید تا باز شود... alinaserikhanik گفت تودر روح منی ای اصل جانم به هر جا بنگری من پیش آنم کلیک کنید تا باز شود... منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی
M.N نو ورود سطح 1 ارسالیها 44 پسندها 173 امتیازها 523 مدالها 1 11/5/20 #2,687 Roya 18 گفت منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی کلیک کنید تا باز شود... یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام
Roya 18 گفت منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی کلیک کنید تا باز شود... یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 11/5/20 #2,688 Sosiiis گفت یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام کلیک کنید تا باز شود... من م**س.ت نگاه تو شدم یارا دلداده سو سوی چشانت یارا لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Ms.Azar
Sosiiis گفت یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام کلیک کنید تا باز شود... من م**س.ت نگاه تو شدم یارا دلداده سو سوی چشانت یارا لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 12/5/20 #2,689 Roya 18 گفت منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی کلیک کنید تا باز شود... یاد تو آرامش جان می شود نکته ای در شرح ایمان می شود ای همه دلبستگی ها سمت تو چون تو خواهی درقضا آن می شود
Roya 18 گفت منم ان طوطی شیرین زبانی که از وصف تو گویم جانِ جانی کلیک کنید تا باز شود... یاد تو آرامش جان می شود نکته ای در شرح ایمان می شود ای همه دلبستگی ها سمت تو چون تو خواهی درقضا آن می شود
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 12/5/20 #2,690 Sosiiis گفت یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام کلیک کنید تا باز شود... محو تماشای توام ،یک نظر عاشق وشیدای توام،یک نظر دردل بیمارخودم ،صبح وشام م**س.ت به دنیای توام،یک نظر لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Sosiiis گفت یک نظر به حال ما کن خسته ایم از گردش بیهوده ی ایام کلیک کنید تا باز شود... محو تماشای توام ،یک نظر عاشق وشیدای توام،یک نظر دردل بیمارخودم ،صبح وشام م**س.ت به دنیای توام،یک نظر لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.