alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 3/3/21 #2,931 زینب میشی گفت مهر تو پاینده بادا جانا که ز مهر آباد کنی دنیا را کلیک کنید تا باز شود... آرام به دریای صدایم به شب وساحل آرام غرق ام به تمنای تو دل گشته به انجام
زینب میشی گفت مهر تو پاینده بادا جانا که ز مهر آباد کنی دنیا را کلیک کنید تا باز شود... آرام به دریای صدایم به شب وساحل آرام غرق ام به تمنای تو دل گشته به انجام
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,983 پسندها 17,116 امتیازها 42,373 مدالها 22 4/3/21 نویسنده موضوع #2,932 می گفت مرا همدم جان است اما ندیدم به کنارش که جان میدادم امضا : زینب میشی
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 4/3/21 #2,933 زینب میشی گفت می گفت مرا همدم جان است اما ندیدم به کنارش که جان میدادم کلیک کنید تا باز شود... ماماسک زنان ،شیفته ی یادعزیزان شده ایم محکوم به حبس نفس وزلف پریشان شده ایم درکوچ عزیزان همگی درس گرفتیم ،ضعیفیم در اشک شب درد،همه امربه ایمان شده ایم
زینب میشی گفت می گفت مرا همدم جان است اما ندیدم به کنارش که جان میدادم کلیک کنید تا باز شود... ماماسک زنان ،شیفته ی یادعزیزان شده ایم محکوم به حبس نفس وزلف پریشان شده ایم درکوچ عزیزان همگی درس گرفتیم ،ضعیفیم در اشک شب درد،همه امربه ایمان شده ایم
Abiii کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 431 پسندها 5,709 امتیازها 21,413 مدالها 14 14/3/21 #2,934 من همونم که هیچکس نمیدونه غم و غصه ش بی شماره توی آسمون به این بزرگی حتی یه ستاره هم نداره... امضا : Abiii
Zahrajafarian رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 205 پسندها 1,550 امتیازها 9,913 مدالها 8 15/3/21 #2,935 ToloAm گفت من همونم که هیچکس نمیدونه غم و غصه ش بی شماره توی آسمون به این بزرگی حتی یه ستاره هم نداره... کلیک کنید تا باز شود... همه سرگشته اند این جا ولی غافل ز آن هستند من آن سرگشته ای هستم که حیرانم، و آگاهم امضا : Zahrajafarian
ToloAm گفت من همونم که هیچکس نمیدونه غم و غصه ش بی شماره توی آسمون به این بزرگی حتی یه ستاره هم نداره... کلیک کنید تا باز شود... همه سرگشته اند این جا ولی غافل ز آن هستند من آن سرگشته ای هستم که حیرانم، و آگاهم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 15/3/21 #2,936 Delaram1221 گفت همه سرگشته اند این جا ولی غافل ز آن هستند من آن سرگشته ای هستم که حیرانم، و آگاهم کلیک کنید تا باز شود... ما مدعی عشق ولی خانه نشینیم در روز بلا، غافل وبیگانه نشینیم
Delaram1221 گفت همه سرگشته اند این جا ولی غافل ز آن هستند من آن سرگشته ای هستم که حیرانم، و آگاهم کلیک کنید تا باز شود... ما مدعی عشق ولی خانه نشینیم در روز بلا، غافل وبیگانه نشینیم
Abiii کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 431 پسندها 5,709 امتیازها 21,413 مدالها 14 15/3/21 #2,937 من از دست اسیران سراب به غیر خدا به که رو بزنم به که گویم حرف دل به کدام سو بروم به کجا سفر کنم با کدام دل، به دریا بزنم امضا : Abiii
من از دست اسیران سراب به غیر خدا به که رو بزنم به که گویم حرف دل به کدام سو بروم به کجا سفر کنم با کدام دل، به دریا بزنم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 3/4/21 #2,938 ToloAm گفت من از دست اسیران سراب به غیر خدا به که رو بزنم به که گویم حرف دل به کدام سو بروم به کجا سفر کنم با کدام دل، به دریا بزنم کلیک کنید تا باز شود... ما به رسم عشق دربند قفس در سراب زندگی دائم نفس روز ها بارنگ تیره شب کنیم آنچه دنیا دارخواهدصب کنیم
ToloAm گفت من از دست اسیران سراب به غیر خدا به که رو بزنم به که گویم حرف دل به کدام سو بروم به کجا سفر کنم با کدام دل، به دریا بزنم کلیک کنید تا باز شود... ما به رسم عشق دربند قفس در سراب زندگی دائم نفس روز ها بارنگ تیره شب کنیم آنچه دنیا دارخواهدصب کنیم
+shadab+ نو ورود سطح 0 ارسالیها 1 پسندها 19 امتیازها 30 6/5/21 #2,939 alinaserikhanik گفت ما به رسم عشق دربند قفس در سراب زندگی دائم نفس روز ها بارنگ تیره شب کنیم آنچه دنیا دارخواهدصب کنیم کلیک کنید تا باز شود... من به قربان شکر خند کلامت ماه من آرزوی دیدنت هر لحظه دارد آه من درد و دل دل کردن دل را مداوا می کنم با امید یک از سوی تو بر راه من
alinaserikhanik گفت ما به رسم عشق دربند قفس در سراب زندگی دائم نفس روز ها بارنگ تیره شب کنیم آنچه دنیا دارخواهدصب کنیم کلیک کنید تا باز شود... من به قربان شکر خند کلامت ماه من آرزوی دیدنت هر لحظه دارد آه من درد و دل دل کردن دل را مداوا می کنم با امید یک از سوی تو بر راه من
_MAEDEH_ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 255 پسندها 4,413 امتیازها 23,673 مدالها 14 6/5/21 #2,940 +shadab+ گفت من به قربان شکر خند کلامت ماه من آرزوی دیدنت هر لحظه دارد آه من درد و دل دل کردن دل را مداوا می کنم با امید یک از سوی تو بر راه من کلیک کنید تا باز شود... ناز نگاهت را بگو...کمتر پریشانی کند این ناز ها دل میبرد...کمتر ک شیطانی کند امضا : _MAEDEH_
+shadab+ گفت من به قربان شکر خند کلامت ماه من آرزوی دیدنت هر لحظه دارد آه من درد و دل دل کردن دل را مداوا می کنم با امید یک از سوی تو بر راه من کلیک کنید تا باز شود... ناز نگاهت را بگو...کمتر پریشانی کند این ناز ها دل میبرد...کمتر ک شیطانی کند