SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 30/7/21 نویسنده موضوع #1 اگر وام خواهی ز یاران بخواه ز بیشرم زر خواستن نیست راه امضا : SAN.SNI
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/10/21 #2 همی نالم به دردا همی گریم به زارا که ماندم دور و مهجور من از یار و دیارا الا ای باد شبگیر ازین شخص زمینگیر ببر نام و خبر گیر ز یار نامدارا امضا : m.sina
همی نالم به دردا همی گریم به زارا که ماندم دور و مهجور من از یار و دیارا الا ای باد شبگیر ازین شخص زمینگیر ببر نام و خبر گیر ز یار نامدارا
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 11/12/21 #3 m.sina گفت همی نالم به دردا همی گریم به زارا که ماندم دور و مهجور من از یار و دیارا الا ای باد شبگیر ازین شخص زمینگیر ببر نام و خبر گیر ز یار نامدارا کلیک کنید تا باز شود... آخر از جور تو عالم را خبر خواهیم کرد خلق را از طره ات آشفته تر خواهیم کرد اول از عشق جهانسوزت مدد خواهیم خواست پس جهانی را ز شوقت پر شرر خواهیم کرد امضا : Samira-M
m.sina گفت همی نالم به دردا همی گریم به زارا که ماندم دور و مهجور من از یار و دیارا الا ای باد شبگیر ازین شخص زمینگیر ببر نام و خبر گیر ز یار نامدارا کلیک کنید تا باز شود... آخر از جور تو عالم را خبر خواهیم کرد خلق را از طره ات آشفته تر خواهیم کرد اول از عشق جهانسوزت مدد خواهیم خواست پس جهانی را ز شوقت پر شرر خواهیم کرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/12/21 #4 Samira-M گفت آخر از جور تو عالم را خبر خواهیم کرد خلق را از طره ات آشفته تر خواهیم کرد اول از عشق جهانسوزت مدد خواهیم خواست پس جهانی را ز شوقت پر شرر خواهیم کرد کلیک کنید تا باز شود... دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من بس خار مصیبت که خلد دل را بر پای بی روی تو، ای تازه شکفته چمن من امضا : m.sina
Samira-M گفت آخر از جور تو عالم را خبر خواهیم کرد خلق را از طره ات آشفته تر خواهیم کرد اول از عشق جهانسوزت مدد خواهیم خواست پس جهانی را ز شوقت پر شرر خواهیم کرد کلیک کنید تا باز شود... دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من بس خار مصیبت که خلد دل را بر پای بی روی تو، ای تازه شکفته چمن من
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 #5 m.sina گفت دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من بس خار مصیبت که خلد دل را بر پای بی روی تو، ای تازه شکفته چمن من کلیک کنید تا باز شود... نوبهار آمد و شدگیتی دیگرگونا باغ رنگین شد از خیری و آذریونا رده بستند به باغ اندرکل های جوان جامه ها رنگین چون لشگر ناپلیونا امضا : Samira-M
m.sina گفت دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من بس خار مصیبت که خلد دل را بر پای بی روی تو، ای تازه شکفته چمن من کلیک کنید تا باز شود... نوبهار آمد و شدگیتی دیگرگونا باغ رنگین شد از خیری و آذریونا رده بستند به باغ اندرکل های جوان جامه ها رنگین چون لشگر ناپلیونا
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #6 Samira-M گفت نوبهار آمد و شدگیتی دیگرگونا باغ رنگین شد از خیری و آذریونا رده بستند به باغ اندرکل های جوان جامه ها رنگین چون لشگر ناپلیونا کلیک کنید تا باز شود... ای دیو سپید پای در بند! ای گنبد گیتی! ای دماوند! از سیم به سر یکی کله خود ز آهن به میان یکی کمر بند امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت نوبهار آمد و شدگیتی دیگرگونا باغ رنگین شد از خیری و آذریونا رده بستند به باغ اندرکل های جوان جامه ها رنگین چون لشگر ناپلیونا کلیک کنید تا باز شود... ای دیو سپید پای در بند! ای گنبد گیتی! ای دماوند! از سیم به سر یکی کله خود ز آهن به میان یکی کمر بند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #7 :)NAHAL گفت ای دیو سپید پای در بند! ای گنبد گیتی! ای دماوند! از سیم به سر یکی کله خود ز آهن به میان یکی کمر بند کلیک کنید تا باز شود... دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد امضا : m.sina
:)NAHAL گفت ای دیو سپید پای در بند! ای گنبد گیتی! ای دماوند! از سیم به سر یکی کله خود ز آهن به میان یکی کمر بند کلیک کنید تا باز شود... دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #8 m.sina گفت دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد کلیک کنید تا باز شود... دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد کلیک کنید تا باز شود... دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #9 :)NAHAL گفت دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود کلیک کنید تا باز شود... دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد امضا : m.sina
:)NAHAL گفت دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود کلیک کنید تا باز شود... دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 3/1/22 #10 m.sina گفت دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد کلیک کنید تا باز شود... دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دردا که ندیدیم وصال رخ دلدار هجر آمد و آورد غم و محنت بسیار خون گریه کنم تا بگشایم گره از کار دردا که مرا خون دل و دیده قرین شد کلیک کنید تا باز شود... دریا بنفش و مرز بنفش و هوا بنفش جنگل کبود و کوه کبود و افق کبود جای دگر بنفشه یکی دسته بدروند وین جایگه بنفشه به خرمن توان درود