فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 3/9/22 #71 m.sina گفت تا بیاسایم در این هنجار و ناهنجارها کردهام یک کشتزار پنبه را در گوش چشم روستاییتر از آن هستم که در شهر شما با نگاه چشم مخموری شوم مدهوش چشم کلیک کنید تا باز شود... میرسی پر از نگار هرکجا رهگذار تست شاخههای ارغوان شکوفه ریز خوشه اقاقیا ستاره بار! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا بیاسایم در این هنجار و ناهنجارها کردهام یک کشتزار پنبه را در گوش چشم روستاییتر از آن هستم که در شهر شما با نگاه چشم مخموری شوم مدهوش چشم کلیک کنید تا باز شود... میرسی پر از نگار هرکجا رهگذار تست شاخههای ارغوان شکوفه ریز خوشه اقاقیا ستاره بار!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #72 فلورا. گفت میرسی پر از نگار هرکجا رهگذار تست شاخههای ارغوان شکوفه ریز خوشه اقاقیا ستاره بار! کلیک کنید تا باز شود... رسیدهها چه غریب و نچیده میافتد به پای ه*رز علفهای باغ کال پرست رسیدهام به کمالی که جز انا الحق نیست کمال، دار برای من کمال پرست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت میرسی پر از نگار هرکجا رهگذار تست شاخههای ارغوان شکوفه ریز خوشه اقاقیا ستاره بار! کلیک کنید تا باز شود... رسیدهها چه غریب و نچیده میافتد به پای ه*رز علفهای باغ کال پرست رسیدهام به کمالی که جز انا الحق نیست کمال، دار برای من کمال پرست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #73 m.sina گفت رسیدهها چه غریب و نچیده میافتد به پای ه*رز علفهای باغ کال پرست رسیدهام به کمالی که جز انا الحق نیست کمال، دار برای من کمال پرست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است! امضا : فلورا.
m.sina گفت رسیدهها چه غریب و نچیده میافتد به پای ه*رز علفهای باغ کال پرست رسیدهام به کمالی که جز انا الحق نیست کمال، دار برای من کمال پرست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #74 فلورا. گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است! کلیک کنید تا باز شود... تو در منی و شعرم اگر حافظانه نیست عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود آرامشم همیشه مرا رنج دادهاست شور خطر کجاست که رنجم به سر شود امضا : m.sina
فلورا. گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است! کلیک کنید تا باز شود... تو در منی و شعرم اگر حافظانه نیست عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود آرامشم همیشه مرا رنج دادهاست شور خطر کجاست که رنجم به سر شود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #75 m.sina گفت تو در منی و شعرم اگر حافظانه نیست عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود آرامشم همیشه مرا رنج دادهاست شور خطر کجاست که رنجم به سر شود کلیک کنید تا باز شود... دیشب هوایی تو شدم باز ، این غزل صادق ترین گواه دل تنگ ما ، بهار گل های بی شمیم به وجدم نمی کشند رقصی در این میانه بماناد تا بهار! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو در منی و شعرم اگر حافظانه نیست عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود آرامشم همیشه مرا رنج دادهاست شور خطر کجاست که رنجم به سر شود کلیک کنید تا باز شود... دیشب هوایی تو شدم باز ، این غزل صادق ترین گواه دل تنگ ما ، بهار گل های بی شمیم به وجدم نمی کشند رقصی در این میانه بماناد تا بهار!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #76 فلورا. گفت دیشب هوایی تو شدم باز ، این غزل صادق ترین گواه دل تنگ ما ، بهار گل های بی شمیم به وجدم نمی کشند رقصی در این میانه بماناد تا بهار! کلیک کنید تا باز شود... رنگ سال گذشته را دارد همه لحظه های امسالم ۳۶۵ حسرت را همچنان می کشم به دنبالم قهوات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمی گنجم دیده ام در جهان نما چشمی که به تکرار می کشد فالم امضا : m.sina
فلورا. گفت دیشب هوایی تو شدم باز ، این غزل صادق ترین گواه دل تنگ ما ، بهار گل های بی شمیم به وجدم نمی کشند رقصی در این میانه بماناد تا بهار! کلیک کنید تا باز شود... رنگ سال گذشته را دارد همه لحظه های امسالم ۳۶۵ حسرت را همچنان می کشم به دنبالم قهوات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمی گنجم دیده ام در جهان نما چشمی که به تکرار می کشد فالم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/9/22 #77 m.sina گفت رنگ سال گذشته را دارد همه لحظه های امسالم ۳۶۵ حسرت را همچنان می کشم به دنبالم قهوات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمی گنجم دیده ام در جهان نما چشمی که به تکرار می کشد فالم کلیک کنید تا باز شود... من خزان جاودانه پشت میز یک جهان ترانهام شکسته در گلو شعر بیجوانهام نشسته روبرو پشت این دریچههای بسته میزنم هوار ای بهار ای بهار ای بهار!! امضا : فلورا.
m.sina گفت رنگ سال گذشته را دارد همه لحظه های امسالم ۳۶۵ حسرت را همچنان می کشم به دنبالم قهوات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمی گنجم دیده ام در جهان نما چشمی که به تکرار می کشد فالم کلیک کنید تا باز شود... من خزان جاودانه پشت میز یک جهان ترانهام شکسته در گلو شعر بیجوانهام نشسته روبرو پشت این دریچههای بسته میزنم هوار ای بهار ای بهار ای بهار!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/9/22 #78 فلورا. گفت من خزان جاودانه پشت میز یک جهان ترانهام شکسته در گلو شعر بیجوانهام نشسته روبرو پشت این دریچههای بسته میزنم هوار ای بهار ای بهار ای بهار!! کلیک کنید تا باز شود... روحی به هيچ رايحه خوشبو نداشتم فانوس بخت گمشدگان هميشهام حتی برای ديدن خود سو نداشتم وايا به من كه با همه ی هم زبانیام امضا : m.sina
فلورا. گفت من خزان جاودانه پشت میز یک جهان ترانهام شکسته در گلو شعر بیجوانهام نشسته روبرو پشت این دریچههای بسته میزنم هوار ای بهار ای بهار ای بهار!! کلیک کنید تا باز شود... روحی به هيچ رايحه خوشبو نداشتم فانوس بخت گمشدگان هميشهام حتی برای ديدن خود سو نداشتم وايا به من كه با همه ی هم زبانیام
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/9/22 #79 m.sina گفت روحی به هيچ رايحه خوشبو نداشتم فانوس بخت گمشدگان هميشهام حتی برای ديدن خود سو نداشتم وايا به من كه با همه ی هم زبانیام کلیک کنید تا باز شود... من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست من همین قدر که با حال وهوایت –گهگاه برگی از باغچه ی شعر بچینم کافی ست فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز که همین شوق مرا، خوبترینم ! کافی ست!! امضا : فلورا.
m.sina گفت روحی به هيچ رايحه خوشبو نداشتم فانوس بخت گمشدگان هميشهام حتی برای ديدن خود سو نداشتم وايا به من كه با همه ی هم زبانیام کلیک کنید تا باز شود... من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست من همین قدر که با حال وهوایت –گهگاه برگی از باغچه ی شعر بچینم کافی ست فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز که همین شوق مرا، خوبترینم ! کافی ست!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/9/22 #80 فلورا. گفت من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست من همین قدر که با حال وهوایت –گهگاه برگی از باغچه ی شعر بچینم کافی ست فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز که همین شوق مرا، خوبترینم ! کافی ست!! کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است امضا : m.sina
فلورا. گفت من همین قدر که گرم است زمینم کافی ست من همین قدر که با حال وهوایت –گهگاه برگی از باغچه ی شعر بچینم کافی ست فکر کردن به تو یعنی غزلی شور انگیز که همین شوق مرا، خوبترینم ! کافی ست!! کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است