فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 19/8/22 #41 m.sina گفت اهل تحقیق چو در کوی خرابات آیند از ره میکده بر بام سماوات آیند تا ببینند مگر نور تجلی جمال همچو موسی ارنی گوی به میقات آیند کلیک کنید تا باز شود... دیشب خبرت هست که در مجلس اصحاب تا روز نخفتیم من و شمع جگر تاب! امضا : فلورا.
m.sina گفت اهل تحقیق چو در کوی خرابات آیند از ره میکده بر بام سماوات آیند تا ببینند مگر نور تجلی جمال همچو موسی ارنی گوی به میقات آیند کلیک کنید تا باز شود... دیشب خبرت هست که در مجلس اصحاب تا روز نخفتیم من و شمع جگر تاب!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #42 فلورا. گفت دیشب خبرت هست که در مجلس اصحاب تا روز نخفتیم من و شمع جگر تاب! کلیک کنید تا باز شود... ببوی زلف تو دادم دل شکسته بباد بیا که جان عزیزم فدای بوی تو باد امضا : m.sina
فلورا. گفت دیشب خبرت هست که در مجلس اصحاب تا روز نخفتیم من و شمع جگر تاب! کلیک کنید تا باز شود... ببوی زلف تو دادم دل شکسته بباد بیا که جان عزیزم فدای بوی تو باد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #43 m.sina گفت ببوی زلف تو دادم دل شکسته بباد بیا که جان عزیزم فدای بوی تو باد کلیک کنید تا باز شود... در حجاب عدم نهان گردد یا رب این آسیاب دولابی چند برخون عاشقان گردد چون دلم با غم تو گوید راز! امضا : فلورا.
m.sina گفت ببوی زلف تو دادم دل شکسته بباد بیا که جان عزیزم فدای بوی تو باد کلیک کنید تا باز شود... در حجاب عدم نهان گردد یا رب این آسیاب دولابی چند برخون عاشقان گردد چون دلم با غم تو گوید راز!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #44 فلورا. گفت در حجاب عدم نهان گردد یا رب این آسیاب دولابی چند برخون عاشقان گردد چون دلم با غم تو گوید راز! کلیک کنید تا باز شود... زینسان که بزیر پای غم گشتم پست جز جام میم کسی کجا گیرد دست آن لحظه که بر جنازه گردد سرمن از گردش کاسه سرم بینی م**س.ت لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت در حجاب عدم نهان گردد یا رب این آسیاب دولابی چند برخون عاشقان گردد چون دلم با غم تو گوید راز! کلیک کنید تا باز شود... زینسان که بزیر پای غم گشتم پست جز جام میم کسی کجا گیرد دست آن لحظه که بر جنازه گردد سرمن از گردش کاسه سرم بینی م**س.ت لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #45 m.sina گفت زینسان که بزیر پای غم گشتم پست جز جام میم کسی کجا گیرد دست آن لحظه که بر جنازه گردد سرمن از گردش کاسه سرم بینی م**س.ت کلیک کنید تا باز شود... تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم تا چند کشم محنت و بیداد ز دستت! امضا : فلورا.
m.sina گفت زینسان که بزیر پای غم گشتم پست جز جام میم کسی کجا گیرد دست آن لحظه که بر جنازه گردد سرمن از گردش کاسه سرم بینی م**س.ت کلیک کنید تا باز شود... تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم تا چند کشم محنت و بیداد ز دستت!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #46 فلورا. گفت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم تا چند کشم محنت و بیداد ز دستت! کلیک کنید تا باز شود... تا کی طلب ش*ر..اب خواهی کردن خود را بقدح خراب خواهی کردن هر صبحدم آن زهره جبین را میخوان گر دعوت آفتاب خواهی کردن لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم تا چند کشم محنت و بیداد ز دستت! کلیک کنید تا باز شود... تا کی طلب ش*ر..اب خواهی کردن خود را بقدح خراب خواهی کردن هر صبحدم آن زهره جبین را میخوان گر دعوت آفتاب خواهی کردن لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #47 m.sina گفت تا کی طلب ش*ر..اب خواهی کردن خود را بقدح خراب خواهی کردن هر صبحدم آن زهره جبین را میخوان گر دعوت آفتاب خواهی کردن کلیک کنید تا باز شود... نام لعلت چو بر زبان راندم از لبم آب زندگانی بچکید! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا کی طلب ش*ر..اب خواهی کردن خود را بقدح خراب خواهی کردن هر صبحدم آن زهره جبین را میخوان گر دعوت آفتاب خواهی کردن کلیک کنید تا باز شود... نام لعلت چو بر زبان راندم از لبم آب زندگانی بچکید!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #48 فلورا. گفت نام لعلت چو بر زبان راندم از لبم آب زندگانی بچکید! کلیک کنید تا باز شود... در کوی تو غم ز شادمانی خوشتر مردن ز حیوة جاودانی خوشتر پیش لب لعل تو بمیرم کو را آبیست کزاب زندگانی خوشتر امضا : m.sina
فلورا. گفت نام لعلت چو بر زبان راندم از لبم آب زندگانی بچکید! کلیک کنید تا باز شود... در کوی تو غم ز شادمانی خوشتر مردن ز حیوة جاودانی خوشتر پیش لب لعل تو بمیرم کو را آبیست کزاب زندگانی خوشتر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #49 m.sina گفت در کوی تو غم ز شادمانی خوشتر مردن ز حیوة جاودانی خوشتر پیش لب لعل تو بمیرم کو را آبیست کزاب زندگانی خوشتر کلیک کنید تا باز شود... رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم! امضا : فلورا.
m.sina گفت در کوی تو غم ز شادمانی خوشتر مردن ز حیوة جاودانی خوشتر پیش لب لعل تو بمیرم کو را آبیست کزاب زندگانی خوشتر کلیک کنید تا باز شود... رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #50 فلورا. گفت رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم! کلیک کنید تا باز شود... مطرب بزن و غمزدگان را بنواز باشد که دل سوخته آید بر ساز تا مرغ صراحی نکند آوازم چون کبک پریده کی بدست آیم باز امضا : m.sina
فلورا. گفت رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجله بغداد ز دستت از دست تو فردا بروم داد بخواهم! کلیک کنید تا باز شود... مطرب بزن و غمزدگان را بنواز باشد که دل سوخته آید بر ساز تا مرغ صراحی نکند آوازم چون کبک پریده کی بدست آیم باز