Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 13/12/21 نویسنده موضوع #1 تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست امضا : Samira-M
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 19/12/21 #2 Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 486785 تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، امضا : Nazanin_N
Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 486785 تا تو هستی و غزل هست دلم تنها نیست محرمی چون تو هنوزم به چنین دنیا نیست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است،
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 نویسنده موضوع #3 Nazanin_N گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، کلیک کنید تا باز شود... تو چه رازی که به هر شیوه تو را می جویم تازه می یابم و بازت اثری پیدا نیست امضا : Samira-M
Nazanin_N گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، کلیک کنید تا باز شود... تو چه رازی که به هر شیوه تو را می جویم تازه می یابم و بازت اثری پیدا نیست
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 19/12/21 #4 Samira-M گفت تو چه رازی که به هر شیوه تو را می جویم تازه می یابم و بازت اثری پیدا نیست کلیک کنید تا باز شود... تو در منی و شعرم اگر «حافظانه» نیست «عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود» امضا : Nazanin_N
Samira-M گفت تو چه رازی که به هر شیوه تو را می جویم تازه می یابم و بازت اثری پیدا نیست کلیک کنید تا باز شود... تو در منی و شعرم اگر «حافظانه» نیست «عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود»
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 نویسنده موضوع #5 Nazanin_N گفت تو در منی و شعرم اگر «حافظانه» نیست «عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود» کلیک کنید تا باز شود... دلخوش گرمای کسی نیستم آماده ام تا تو بسوزانی ام آمده ام با عطش سال ها تا تو کمی عشق بنوشانی ام امضا : Samira-M
Nazanin_N گفت تو در منی و شعرم اگر «حافظانه» نیست «عشقت نه سرسری ست که از سر به در شود» کلیک کنید تا باز شود... دلخوش گرمای کسی نیستم آماده ام تا تو بسوزانی ام آمده ام با عطش سال ها تا تو کمی عشق بنوشانی ام
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 سن 20 19/12/21 #6 Samira-M گفت دلخوش گرمای کسی نیستم آماده ام تا تو بسوزانی ام آمده ام با عطش سال ها تا تو کمی عشق بنوشانی ام کلیک کنید تا باز شود... من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت دلخوش گرمای کسی نیستم آماده ام تا تو بسوزانی ام آمده ام با عطش سال ها تا تو کمی عشق بنوشانی ام کلیک کنید تا باز شود... من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 نویسنده موضوع #7 -PANAHツ گفت من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم کلیک کنید تا باز شود... مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال امضا : Samira-M
-PANAHツ گفت من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم کلیک کنید تا باز شود... مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 نویسنده موضوع #8 -PANAHツ گفت من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم کلیک کنید تا باز شود... مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال امضا : Samira-M
-PANAHツ گفت من زنده بودم اما انگار مرده بودم از بس که روزها را با شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها تنها بجرم این که او سرسپرده می خواست ‚ من دل سپرده بودم کلیک کنید تا باز شود... مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/12/21 #9 Samira-M گفت مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال کلیک کنید تا باز شود... لبریزی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نیست من قصد نفی بازی گل را و باران را ندارم شاید برای من که همزاد کویرم شبنمی نیست شاید به زخم من که می پوشم ز چشم شهر آن را امضا : m.sina
Samira-M گفت مجال شکوه ندارم ولی ملالی نیست که دوست جان کلام من است در همه حال قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت به واژه ها که مرا برده اند زیر سوال کلیک کنید تا باز شود... لبریزی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نیست من قصد نفی بازی گل را و باران را ندارم شاید برای من که همزاد کویرم شبنمی نیست شاید به زخم من که می پوشم ز چشم شهر آن را
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 نویسنده موضوع #10 m.sina گفت لبریزی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نیست من قصد نفی بازی گل را و باران را ندارم شاید برای من که همزاد کویرم شبنمی نیست شاید به زخم من که می پوشم ز چشم شهر آن را کلیک کنید تا باز شود... آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون امضا : Samira-M
m.sina گفت لبریزی از گفتن ولی در هیچ سویت محرمی نیست من قصد نفی بازی گل را و باران را ندارم شاید برای من که همزاد کویرم شبنمی نیست شاید به زخم من که می پوشم ز چشم شهر آن را کلیک کنید تا باز شود... آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون