-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 21/12/21 #11 Samira-M گفت آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون کلیک کنید تا باز شود... نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای کنم : انگار کوه کن بودم امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون کلیک کنید تا باز شود... نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای کنم : انگار کوه کن بودم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 22/12/21 نویسنده موضوع #12 -PANAHツ گفت نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای کنم : انگار کوه کن بودم کلیک کنید تا باز شود... ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچ کس مثل تو و من به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید امضا : Samira-M
-PANAHツ گفت نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای کنم : انگار کوه کن بودم کلیک کنید تا باز شود... ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچ کس مثل تو و من به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 22/12/21 #13 Samira-M گفت ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچ کس مثل تو و من به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید کلیک کنید تا باز شود... دلت مــــیآید آیا از زبانی این همه شیرین تو تنها حرف تلخی را همیشه بر زبان آری؟ نمیرنجـــــم اگــر باور نداری عشق نابم را که عاشق از عیار افتاده در این عصر عیاری امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت ما به اندازه هم سهم ز دریا بردیم هیچ کس مثل تو و من به تفاهم نرسید خواستی شعر بخوانم دهنم شیرین شد ماه طعم غزلم را ز نگاه تو چشید کلیک کنید تا باز شود... دلت مــــیآید آیا از زبانی این همه شیرین تو تنها حرف تلخی را همیشه بر زبان آری؟ نمیرنجـــــم اگــر باور نداری عشق نابم را که عاشق از عیار افتاده در این عصر عیاری
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/12/21 #14 Samira-M گفت آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون کلیک کنید تا باز شود... نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای كنم انگار كوهكن بودم امضا : m.sina
Samira-M گفت آخ... که چه زود قلک عیدیامون وقتی شکست، باهاش شکست دلامون کلیک کنید تا باز شود... نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای كنم انگار كوهكن بودم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 22/12/21 نویسنده موضوع #15 m.sina گفت نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای كنم انگار كوهكن بودم کلیک کنید تا باز شود... من در تو گشتم، گم، مرا در خود صدا می زن تا پاسخم را بشنوی پژواک سان ای دوست در آتش تو زاده شد ققنوس شعر من سردی مکن با این چنین آتش به جان ای دوست امضا : Samira-M
m.sina گفت نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم چگونه شرح دهم عمق خستگی ها را اشاره ای كنم انگار كوهكن بودم کلیک کنید تا باز شود... من در تو گشتم، گم، مرا در خود صدا می زن تا پاسخم را بشنوی پژواک سان ای دوست در آتش تو زاده شد ققنوس شعر من سردی مکن با این چنین آتش به جان ای دوست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/12/21 #16 Samira-M گفت من در تو گشتم، گم، مرا در خود صدا می زن تا پاسخم را بشنوی پژواک سان ای دوست در آتش تو زاده شد ققنوس شعر من سردی مکن با این چنین آتش به جان ای دوست کلیک کنید تا باز شود... تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است امضا : m.sina
Samira-M گفت من در تو گشتم، گم، مرا در خود صدا می زن تا پاسخم را بشنوی پژواک سان ای دوست در آتش تو زاده شد ققنوس شعر من سردی مکن با این چنین آتش به جان ای دوست کلیک کنید تا باز شود... تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 22/12/21 نویسنده موضوع #17 m.sina گفت تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است کلیک کنید تا باز شود... تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست غم آنقدر دارم که می خواهم تمام فصل ها را بر سفرهٔ رنگین خود بنشانمت بنشین غمی نیست امضا : Samira-M
m.sina گفت تا این غزل شبیه غزل های من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس می کنم اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است کلیک کنید تا باز شود... تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست غم آنقدر دارم که می خواهم تمام فصل ها را بر سفرهٔ رنگین خود بنشانمت بنشین غمی نیست
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 23/12/21 #18 Samira-M گفت تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست غم آنقدر دارم که می خواهم تمام فصل ها را بر سفرهٔ رنگین خود بنشانمت بنشین غمی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، گاهی ترا کنار خود احساس می کنم، اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است، امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست غم آنقدر دارم که می خواهم تمام فصل ها را بر سفرهٔ رنگین خود بنشانمت بنشین غمی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، گاهی ترا کنار خود احساس می کنم، اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است،
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 23/12/21 نویسنده موضوع #19 -PANAHツ گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، گاهی ترا کنار خود احساس می کنم، اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است، کلیک کنید تا باز شود... تازه شعری سروده ام از تو غزلی چون خود شما زیبا تو که گوشت بر این دقایق نیست باز هم ذوق گوش ماهی ها امضا : Samira-M
-PANAHツ گفت تا این غرل شبیه غزل های من شود، چیزی شبیه عطر حضور شما کم است، گاهی ترا کنار خود احساس می کنم، اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است، کلیک کنید تا باز شود... تازه شعری سروده ام از تو غزلی چون خود شما زیبا تو که گوشت بر این دقایق نیست باز هم ذوق گوش ماهی ها
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 23/12/21 #20 Samira-M گفت تازه شعری سروده ام از تو غزلی چون خود شما زیبا تو که گوشت بر این دقایق نیست باز هم ذوق گوش ماهی ها کلیک کنید تا باز شود... این غزلها همه جانپاره های دنیای منند لیک با این همه از بهر تو می خواهمشان گر ندارد زبانی که تو را شاد کنند بی صدا باد دگر زمزمه ی مبهمشان امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت تازه شعری سروده ام از تو غزلی چون خود شما زیبا تو که گوشت بر این دقایق نیست باز هم ذوق گوش ماهی ها کلیک کنید تا باز شود... این غزلها همه جانپاره های دنیای منند لیک با این همه از بهر تو می خواهمشان گر ندارد زبانی که تو را شاد کنند بی صدا باد دگر زمزمه ی مبهمشان