K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,078 پسندها 4,021 امتیازها 20,173 مدالها 13 30/1/22 #31 m.sina گفت همه رفتند از ایـن خانه خدا را تو بمان منِ بی برگ خزاندیده دگر رفتنیام تو همه بار و بری تازه بهارا تو بمان کلیک کنید تا باز شود... داغ و درد است همه نقش و نگار دل من بنگر این نقشِ به خون شسته نگارا تو بمان زین بیابان گذری نیست سواران را لیک
m.sina گفت همه رفتند از ایـن خانه خدا را تو بمان منِ بی برگ خزاندیده دگر رفتنیام تو همه بار و بری تازه بهارا تو بمان کلیک کنید تا باز شود... داغ و درد است همه نقش و نگار دل من بنگر این نقشِ به خون شسته نگارا تو بمان زین بیابان گذری نیست سواران را لیک
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 30/1/22 نویسنده موضوع #32 ☆ÉtoileNoire گفت داغ و درد است همه نقش و نگار دل من بنگر این نقشِ به خون شسته نگارا تو بمان زین بیابان گذری نیست سواران را لیک کلیک کنید تا باز شود... کشتی مرا چه بیم دریا؟ توفان ز تو و کرانه از توست گر باده دهی و گرنه، غم نیست م**س.ت از تو، شرابخانه از توست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Samira-M
☆ÉtoileNoire گفت داغ و درد است همه نقش و نگار دل من بنگر این نقشِ به خون شسته نگارا تو بمان زین بیابان گذری نیست سواران را لیک کلیک کنید تا باز شود... کشتی مرا چه بیم دریا؟ توفان ز تو و کرانه از توست گر باده دهی و گرنه، غم نیست م**س.ت از تو، شرابخانه از توست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,078 پسندها 4,021 امتیازها 20,173 مدالها 13 30/1/22 #33 Samira-M گفت کشتی مرا چه بیم دریا؟ توفان ز تو و کرانه از توست گر باده دهی و گرنه، غم نیست م**س.ت از تو، شرابخانه از توست کلیک کنید تا باز شود... می را چه اثر به پیش چشمت کاین م*ستی شادمانه از توست پیش تو چه توسنی کند عقل رام است که تازیانه از توست
Samira-M گفت کشتی مرا چه بیم دریا؟ توفان ز تو و کرانه از توست گر باده دهی و گرنه، غم نیست م**س.ت از تو، شرابخانه از توست کلیک کنید تا باز شود... می را چه اثر به پیش چشمت کاین م*ستی شادمانه از توست پیش تو چه توسنی کند عقل رام است که تازیانه از توست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/2/22 #34 ☆ÉtoileNoire گفت می را چه اثر به پیش چشمت کاین م*ستی شادمانه از توست پیش تو چه توسنی کند عقل رام است که تازیانه از توست کلیک کنید تا باز شود... تاریک و تهی پشت و پس اینه ماندیم هر چند که همسایه ی آن چشمه ی نوریم خورشید کجا تابد از این دامگه مرگ باطل به امید سحری زین شب گوریم امضا : m.sina
☆ÉtoileNoire گفت می را چه اثر به پیش چشمت کاین م*ستی شادمانه از توست پیش تو چه توسنی کند عقل رام است که تازیانه از توست کلیک کنید تا باز شود... تاریک و تهی پشت و پس اینه ماندیم هر چند که همسایه ی آن چشمه ی نوریم خورشید کجا تابد از این دامگه مرگ باطل به امید سحری زین شب گوریم
K "KÁlON کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 1,078 پسندها 4,021 امتیازها 20,173 مدالها 13 8/2/22 #35 m.sina گفت تاریک و تهی پشت و پس اینه ماندیم هر چند که همسایه ی آن چشمه ی نوریم خورشید کجا تابد از این دامگه مرگ باطل به امید سحری زین شب گوریم کلیک کنید تا باز شود... ماییم که در پای وی افتاده چو موریم آن روشن گویا که دل سوخته ی ماست ای سایه چرا در طلب آتش طوریم
m.sina گفت تاریک و تهی پشت و پس اینه ماندیم هر چند که همسایه ی آن چشمه ی نوریم خورشید کجا تابد از این دامگه مرگ باطل به امید سحری زین شب گوریم کلیک کنید تا باز شود... ماییم که در پای وی افتاده چو موریم آن روشن گویا که دل سوخته ی ماست ای سایه چرا در طلب آتش طوریم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 14/4/22 نویسنده موضوع #36 YAGMUR گفت ماییم که در پای وی افتاده چو موریم آن روشن گویا که دل سوخته ی ماست ای سایه چرا در طلب آتش طوریم کلیک کنید تا باز شود... موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش چنان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش حلقه ی گیسو به گرد گردنش حسرت نماست ای دریغا گر رسیدی دست من در گردنش امضا : Samira-M
YAGMUR گفت ماییم که در پای وی افتاده چو موریم آن روشن گویا که دل سوخته ی ماست ای سایه چرا در طلب آتش طوریم کلیک کنید تا باز شود... موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش چنان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش حلقه ی گیسو به گرد گردنش حسرت نماست ای دریغا گر رسیدی دست من در گردنش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/5/22 #37 Samira-M گفت موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش چنان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش حلقه ی گیسو به گرد گردنش حسرت نماست ای دریغا گر رسیدی دست من در گردنش کلیک کنید تا باز شود... شرار انگیز و توفانی هوایی در من افتاده ست که همچون حلقه اتش در این گرداب میگردم امضا : m.sina
Samira-M گفت موج رقص انگیز پیراهن چو لغزد بر تنش چنان به رقص آید مرا از لغزش پیراهنش حلقه ی گیسو به گرد گردنش حسرت نماست ای دریغا گر رسیدی دست من در گردنش کلیک کنید تا باز شود... شرار انگیز و توفانی هوایی در من افتاده ست که همچون حلقه اتش در این گرداب میگردم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 4/6/22 نویسنده موضوع #38 m.sina گفت شرار انگیز و توفانی هوایی در من افتاده ست که همچون حلقه اتش در این گرداب میگردم کلیک کنید تا باز شود... من انده خویش را ندانم این گریه ی بی بهانه از توست ای آتش جان پاکبازان در خرمن من زبانه از توست افسون شده ی تو را زبان نیست ور هست همه فسانه از توست امضا : Samira-M
m.sina گفت شرار انگیز و توفانی هوایی در من افتاده ست که همچون حلقه اتش در این گرداب میگردم کلیک کنید تا باز شود... من انده خویش را ندانم این گریه ی بی بهانه از توست ای آتش جان پاکبازان در خرمن من زبانه از توست افسون شده ی تو را زبان نیست ور هست همه فسانه از توست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/6/22 #39 Samira-M گفت من انده خویش را ندانم این گریه ی بی بهانه از توست ای آتش جان پاکبازان در خرمن من زبانه از توست افسون شده ی تو را زبان نیست ور هست همه فسانه از توست کلیک کنید تا باز شود... تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است امضا : m.sina
Samira-M گفت من انده خویش را ندانم این گریه ی بی بهانه از توست ای آتش جان پاکبازان در خرمن من زبانه از توست افسون شده ی تو را زبان نیست ور هست همه فسانه از توست کلیک کنید تا باز شود... تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 4/6/22 نویسنده موضوع #40 m.sina گفت تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است کلیک کنید تا باز شود... تمام شب به خیال تو رفت و می دیدم که پشت پرده ی اشکم سپیده سر می زد امضا : Samira-M
m.sina گفت تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است کلیک کنید تا باز شود... تمام شب به خیال تو رفت و می دیدم که پشت پرده ی اشکم سپیده سر می زد