m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/7/22 #51 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت ترکی است که از غایت چابک دستی اندر شب تیره جفته بر خایه زند کلیک کنید تا باز شود... در ایینه بندان پریخانه چشمم بنشین که به مهمانی دیدار خود ایی بینی که دری از تو به روی تو گشایند هر در که بر این خانه ایینه کشایی امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت ترکی است که از غایت چابک دستی اندر شب تیره جفته بر خایه زند کلیک کنید تا باز شود... در ایینه بندان پریخانه چشمم بنشین که به مهمانی دیدار خود ایی بینی که دری از تو به روی تو گشایند هر در که بر این خانه ایینه کشایی
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 18/7/22 نویسنده موضوع #52 m.sina گفت در ایینه بندان پریخانه چشمم بنشین که به مهمانی دیدار خود ایی بینی که دری از تو به روی تو گشایند هر در که بر این خانه ایینه کشایی کلیک کنید تا باز شود... یکی هر آنچه توانی جفا به سایه ی بی دل مرا ز عشق تو این بس که در وفای تو میرم امضا : Samira-M
m.sina گفت در ایینه بندان پریخانه چشمم بنشین که به مهمانی دیدار خود ایی بینی که دری از تو به روی تو گشایند هر در که بر این خانه ایینه کشایی کلیک کنید تا باز شود... یکی هر آنچه توانی جفا به سایه ی بی دل مرا ز عشق تو این بس که در وفای تو میرم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/7/22 #53 Samira-M گفت یکی هر آنچه توانی جفا به سایه ی بی دل مرا ز عشق تو این بس که در وفای تو میرم کلیک کنید تا باز شود... من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد امضا : m.sina
Samira-M گفت یکی هر آنچه توانی جفا به سایه ی بی دل مرا ز عشق تو این بس که در وفای تو میرم کلیک کنید تا باز شود... من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 18/8/22 #54 m.sina گفت من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد کلیک کنید تا باز شود... دل دادن عارفان چنین سهل مگیر با حسن دلاویز تو آنی دگرست! امضا : فلورا.
m.sina گفت من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد کلیک کنید تا باز شود... دل دادن عارفان چنین سهل مگیر با حسن دلاویز تو آنی دگرست!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #55 فلورا. گفت دل دادن عارفان چنین سهل مگیر با حسن دلاویز تو آنی دگرست! کلیک کنید تا باز شود... تيره شد آتش يزدانی ما از دم ديو گر چه در چشم خود انداخته دود ای ساقی تشنه خون زمين است فلك وين مه نو كهنه داسی است كه بس كشته درود ای ساقی امضا : m.sina
فلورا. گفت دل دادن عارفان چنین سهل مگیر با حسن دلاویز تو آنی دگرست! کلیک کنید تا باز شود... تيره شد آتش يزدانی ما از دم ديو گر چه در چشم خود انداخته دود ای ساقی تشنه خون زمين است فلك وين مه نو كهنه داسی است كه بس كشته درود ای ساقی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #56 m.sina گفت تيره شد آتش يزدانی ما از دم ديو گر چه در چشم خود انداخته دود ای ساقی تشنه خون زمين است فلك وين مه نو كهنه داسی است كه بس كشته درود ای ساقی کلیک کنید تا باز شود... یاد رنگینی در خاطر من گریه میانگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست! امضا : فلورا.
m.sina گفت تيره شد آتش يزدانی ما از دم ديو گر چه در چشم خود انداخته دود ای ساقی تشنه خون زمين است فلك وين مه نو كهنه داسی است كه بس كشته درود ای ساقی کلیک کنید تا باز شود... یاد رنگینی در خاطر من گریه میانگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #57 فلورا. گفت یاد رنگینی در خاطر من گریه میانگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست! کلیک کنید تا باز شود... تو با کدامین باد میروی چه ابر تیره ای گرفته سینه تو را که با هزار سال بارش شبانه روزی دل تو وا نمیشود امضا : m.sina
فلورا. گفت یاد رنگینی در خاطر من گریه میانگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست! کلیک کنید تا باز شود... تو با کدامین باد میروی چه ابر تیره ای گرفته سینه تو را که با هزار سال بارش شبانه روزی دل تو وا نمیشود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #58 m.sina گفت تو با کدامین باد میروی چه ابر تیره ای گرفته سینه تو را که با هزار سال بارش شبانه روزی دل تو وا نمیشود کلیک کنید تا باز شود... دیر است، گالیا در گوش من فسانه دلدادگی مخوان! دیگر ز من ترانهٔ شوریدگی مخواه!! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو با کدامین باد میروی چه ابر تیره ای گرفته سینه تو را که با هزار سال بارش شبانه روزی دل تو وا نمیشود کلیک کنید تا باز شود... دیر است، گالیا در گوش من فسانه دلدادگی مخوان! دیگر ز من ترانهٔ شوریدگی مخواه!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #59 فلورا. گفت دیر است، گالیا در گوش من فسانه دلدادگی مخوان! دیگر ز من ترانهٔ شوریدگی مخواه!! کلیک کنید تا باز شود... همه مرغان هم اواز پراکنده شدند اه از این باد بلا خیز که زد در چمنم امضا : m.sina
فلورا. گفت دیر است، گالیا در گوش من فسانه دلدادگی مخوان! دیگر ز من ترانهٔ شوریدگی مخواه!! کلیک کنید تا باز شود... همه مرغان هم اواز پراکنده شدند اه از این باد بلا خیز که زد در چمنم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #60 m.sina گفت همه مرغان هم اواز پراکنده شدند اه از این باد بلا خیز که زد در چمنم کلیک کنید تا باز شود... محتاج یک کرشمه ام ای مایه امید این عشق را ز آفت حِرمان نگاه دار ما با امید صبح وصال تو زنده ایم ما را ز هول این شب هجران نگاه دار! امضا : فلورا.
m.sina گفت همه مرغان هم اواز پراکنده شدند اه از این باد بلا خیز که زد در چمنم کلیک کنید تا باز شود... محتاج یک کرشمه ام ای مایه امید این عشق را ز آفت حِرمان نگاه دار ما با امید صبح وصال تو زنده ایم ما را ز هول این شب هجران نگاه دار!