فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #21 m.sina گفت نم باران و هواى بلاتكليف ابرهاى مردد و تو و تو و من كه از دلتنگى پاييز ميترسم کلیک کنید تا باز شود... من دنیایم را، براى کتابى تایپ کردنِ پیغام هاى “مادرم” میدهم… امضا : فلورا.
m.sina گفت نم باران و هواى بلاتكليف ابرهاى مردد و تو و تو و من كه از دلتنگى پاييز ميترسم کلیک کنید تا باز شود... من دنیایم را، براى کتابى تایپ کردنِ پیغام هاى “مادرم” میدهم…
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #22 فلورا. گفت من دنیایم را، براى کتابى تایپ کردنِ پیغام هاى “مادرم” میدهم… کلیک کنید تا باز شود... من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى امضا : m.sina
فلورا. گفت من دنیایم را، براى کتابى تایپ کردنِ پیغام هاى “مادرم” میدهم… کلیک کنید تا باز شود... من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #23 m.sina گفت من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى کلیک کنید تا باز شود... یک نفر از زیرِ آوار صدایمان میکند و به گوشمان نمیرسد… به اندازه ى کافى به جانِ هم افتادیم امضا : فلورا.
m.sina گفت من و اين شعر تكرارى شروع شب به بيدارى تو و عطرى كه جا مونده تمامِ شب خود آزارى کلیک کنید تا باز شود... یک نفر از زیرِ آوار صدایمان میکند و به گوشمان نمیرسد… به اندازه ى کافى به جانِ هم افتادیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #24 فلورا. گفت یک نفر از زیرِ آوار صدایمان میکند و به گوشمان نمیرسد… به اندازه ى کافى به جانِ هم افتادیم کلیک کنید تا باز شود... مداوا كن منِ بد رو منى كه با تو بد كردم همه راه و تو جنگيدى رسيدى ،راتو سد كردم امضا : m.sina
فلورا. گفت یک نفر از زیرِ آوار صدایمان میکند و به گوشمان نمیرسد… به اندازه ى کافى به جانِ هم افتادیم کلیک کنید تا باز شود... مداوا كن منِ بد رو منى كه با تو بد كردم همه راه و تو جنگيدى رسيدى ،راتو سد كردم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #25 m.sina گفت مداوا كن منِ بد رو منى كه با تو بد كردم همه راه و تو جنگيدى رسيدى ،راتو سد كردم کلیک کنید تا باز شود... ما اسطوره هايى از نسلِ رابطه هاى بى سر و ته ايم كم و بيش همه ى ما، يك رابطه معلق را تجربه كرديم... نه دلِ كندن داشتيم،! امضا : فلورا.
m.sina گفت مداوا كن منِ بد رو منى كه با تو بد كردم همه راه و تو جنگيدى رسيدى ،راتو سد كردم کلیک کنید تا باز شود... ما اسطوره هايى از نسلِ رابطه هاى بى سر و ته ايم كم و بيش همه ى ما، يك رابطه معلق را تجربه كرديم... نه دلِ كندن داشتيم،!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #26 فلورا. گفت ما اسطوره هايى از نسلِ رابطه هاى بى سر و ته ايم كم و بيش همه ى ما، يك رابطه معلق را تجربه كرديم... نه دلِ كندن داشتيم،! کلیک کنید تا باز شود... مینویسم برای تو از دست رفته که هرکجای جهانی، بازگرد مینویسم که بخوانی و بدانی جهانم خالی از هر موجودیست زمانی که تورا ندارم امضا : m.sina
فلورا. گفت ما اسطوره هايى از نسلِ رابطه هاى بى سر و ته ايم كم و بيش همه ى ما، يك رابطه معلق را تجربه كرديم... نه دلِ كندن داشتيم،! کلیک کنید تا باز شود... مینویسم برای تو از دست رفته که هرکجای جهانی، بازگرد مینویسم که بخوانی و بدانی جهانم خالی از هر موجودیست زمانی که تورا ندارم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #27 m.sina گفت مینویسم برای تو از دست رفته که هرکجای جهانی، بازگرد مینویسم که بخوانی و بدانی جهانم خالی از هر موجودیست زمانی که تورا ندارم کلیک کنید تا باز شود... ميچسبانم به هركجا كه چشمانَت زودتر درگيرش ميشوند! امضا : فلورا.
m.sina گفت مینویسم برای تو از دست رفته که هرکجای جهانی، بازگرد مینویسم که بخوانی و بدانی جهانم خالی از هر موجودیست زمانی که تورا ندارم کلیک کنید تا باز شود... ميچسبانم به هركجا كه چشمانَت زودتر درگيرش ميشوند!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #28 فلورا. گفت ميچسبانم به هركجا كه چشمانَت زودتر درگيرش ميشوند! کلیک کنید تا باز شود... دلیل میخواهد جانم از صبح که چشمانت را باز میکنى تا شب که روى هم میگذاریِشان باید دلیل داشته باشى… امضا : m.sina
فلورا. گفت ميچسبانم به هركجا كه چشمانَت زودتر درگيرش ميشوند! کلیک کنید تا باز شود... دلیل میخواهد جانم از صبح که چشمانت را باز میکنى تا شب که روى هم میگذاریِشان باید دلیل داشته باشى…
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #29 m.sina گفت دلیل میخواهد جانم از صبح که چشمانت را باز میکنى تا شب که روى هم میگذاریِشان باید دلیل داشته باشى… کلیک کنید تا باز شود... يعنى خدا دوست داشتنت را تمديد كرده قَدرَش را ميدانم! امضا : فلورا.
m.sina گفت دلیل میخواهد جانم از صبح که چشمانت را باز میکنى تا شب که روى هم میگذاریِشان باید دلیل داشته باشى… کلیک کنید تا باز شود... يعنى خدا دوست داشتنت را تمديد كرده قَدرَش را ميدانم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #30 فلورا. گفت يعنى خدا دوست داشتنت را تمديد كرده قَدرَش را ميدانم! کلیک کنید تا باز شود... میترسم از اینکه بخواند و با پوزخندى از کنارش رد شود میترسم از اینکه بخواند و با یک مرسى گفتن تمام تصوراتم را خراب کند میترسم از اینکه یک نفر قبل از من تمام اینها را برایش گفته باشد امضا : m.sina
فلورا. گفت يعنى خدا دوست داشتنت را تمديد كرده قَدرَش را ميدانم! کلیک کنید تا باز شود... میترسم از اینکه بخواند و با پوزخندى از کنارش رد شود میترسم از اینکه بخواند و با یک مرسى گفتن تمام تصوراتم را خراب کند میترسم از اینکه یک نفر قبل از من تمام اینها را برایش گفته باشد