m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/4/23 #111 MOHE&A گفت مثله این است که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل غم من،لیک، غمی غمناک است:( کلیک کنید تا باز شود... تپش جهنمی م**س.ت او را بگو نسیم سیاه چشمانت را نوشیده ام نوشیده ام که پیوسته بی آرامم جهنم سرگردان مرا تنها گذار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
MOHE&A گفت مثله این است که شب نمناک است دیگران را هم غم هست به دل غم من،لیک، غمی غمناک است:( کلیک کنید تا باز شود... تپش جهنمی م**س.ت او را بگو نسیم سیاه چشمانت را نوشیده ام نوشیده ام که پیوسته بی آرامم جهنم سرگردان مرا تنها گذار... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/6/23 #112 m.sina گفت تپش جهنمی م**س.ت او را بگو نسیم سیاه چشمانت را نوشیده ام نوشیده ام که پیوسته بی آرامم جهنم سرگردان مرا تنها گذار... کلیک کنید تا باز شود... رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ هر کجا برگی هست شور من می شکفد امضا : فلورا.
m.sina گفت تپش جهنمی م**س.ت او را بگو نسیم سیاه چشمانت را نوشیده ام نوشیده ام که پیوسته بی آرامم جهنم سرگردان مرا تنها گذار... کلیک کنید تا باز شود... رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ هر کجا برگی هست شور من می شکفد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #113 فلورا. گفت رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ هر کجا برگی هست شور من می شکفد کلیک کنید تا باز شود... دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد امضا : m.sina
فلورا. گفت رایگان می بخشد نارون شاخه ی خود را به کلاغ هر کجا برگی هست شور من می شکفد کلیک کنید تا باز شود... دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #114 m.sina گفت دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد کلیک کنید تا باز شود... در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است امضا : فلورا.
m.sina گفت دوست را زیر باران باید برد عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد کلیک کنید تا باز شود... در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #115 فلورا. گفت در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است کلیک کنید تا باز شود... تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذشتنش نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم زندگی رسم پذیرایی از تقدیر است کلیک کنید تا باز شود... تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذشتنش نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 6/6/23 #116 m.sina گفت تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذشتنش نیست کلیک کنید تا باز شود... تا طلوع انگور چند ساعت راه است؟ باید امشب بروم باید امشب چمدانی را که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد بردارم امضا : فلورا.
m.sina گفت تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذشتنش نیست کلیک کنید تا باز شود... تا طلوع انگور چند ساعت راه است؟ باید امشب بروم باید امشب چمدانی را که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد بردارم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/6/23 #117 فلورا. گفت تا طلوع انگور چند ساعت راه است؟ باید امشب بروم باید امشب چمدانی را که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد بردارم کلیک کنید تا باز شود... من صدای نفس باغچه را میشنوم و صدای ظلمت را وقتی از بزگی میریزد و صدای سرفه روشنی از پشت درخت عطسه اب از هر رخنه سنگ چک چک چلچله از سقف بهار امضا : m.sina
فلورا. گفت تا طلوع انگور چند ساعت راه است؟ باید امشب بروم باید امشب چمدانی را که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد بردارم کلیک کنید تا باز شود... من صدای نفس باغچه را میشنوم و صدای ظلمت را وقتی از بزگی میریزد و صدای سرفه روشنی از پشت درخت عطسه اب از هر رخنه سنگ چک چک چلچله از سقف بهار
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 7/6/23 #118 m.sina گفت من صدای نفس باغچه را میشنوم و صدای ظلمت را وقتی از بزگی میریزد و صدای سرفه روشنی از پشت درخت عطسه اب از هر رخنه سنگ چک چک چلچله از سقف بهار کلیک کنید تا باز شود... روز ما گرم و شب از قصه دیرین لبریز من و تو می دانیم زندگی در گذر است همچو آواز قناری در باغ من و تو می دانیم امضا : فلورا.
m.sina گفت من صدای نفس باغچه را میشنوم و صدای ظلمت را وقتی از بزگی میریزد و صدای سرفه روشنی از پشت درخت عطسه اب از هر رخنه سنگ چک چک چلچله از سقف بهار کلیک کنید تا باز شود... روز ما گرم و شب از قصه دیرین لبریز من و تو می دانیم زندگی در گذر است همچو آواز قناری در باغ من و تو می دانیم
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 7/6/23 #119 فلورا. گفت روز ما گرم و شب از قصه دیرین لبریز من و تو می دانیم زندگی در گذر است همچو آواز قناری در باغ من و تو می دانیم کلیک کنید تا باز شود... من از حاصل ضرب تردید و کبریت میترسم من از سطح سیمانی قرن میترسم
فلورا. گفت روز ما گرم و شب از قصه دیرین لبریز من و تو می دانیم زندگی در گذر است همچو آواز قناری در باغ من و تو می دانیم کلیک کنید تا باز شود... من از حاصل ضرب تردید و کبریت میترسم من از سطح سیمانی قرن میترسم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #120 m.donya گفت من از حاصل ضرب تردید و کبریت میترسم من از سطح سیمانی قرن میترسم کلیک کنید تا باز شود... من پر از نورم و شن و پر از دار و درخت پرم از راه، از پل، از رود، از موج پرم از سایه برگی در آب چه درونم تنهاست امضا : فلورا.
m.donya گفت من از حاصل ضرب تردید و کبریت میترسم من از سطح سیمانی قرن میترسم کلیک کنید تا باز شود... من پر از نورم و شن و پر از دار و درخت پرم از راه، از پل، از رود، از موج پرم از سایه برگی در آب چه درونم تنهاست