P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/1/21 #501 SAN.SNI گفت ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها عاشق خموش خوشتر دریا به جوش خوشتر چون آینهست خوشتر در خامشی بیانها کلیک کنید تا باز شود... آتش است این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد
SAN.SNI گفت ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها عاشق خموش خوشتر دریا به جوش خوشتر چون آینهست خوشتر در خامشی بیانها کلیک کنید تا باز شود... آتش است این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 5/1/21 #502 paniz.karimi گفت آتش است این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود امضا : پناه سازگار
paniz.karimi گفت آتش است این بانگ نای و نیست باد هر که این آتش ندارد نیست باد کلیک کنید تا باز شود... در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/1/21 #503 پناه نویس گفت در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود کلیک کنید تا باز شود... پناه نویس گفت در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد
پناه نویس گفت در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود کلیک کنید تا باز شود... پناه نویس گفت در نماز و در رکوع و در سجود سر بجنبد دل نجنبد این چه سود کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 446 پسندها 5,117 امتیازها 21,973 مدالها 12 5/1/21 #504 paniz.karimi گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم امضا : پناه سازگار
paniz.karimi گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 5/1/21 #505 پناه نویس گفت دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت امضا : MehrnazParsa
پناه نویس گفت دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم کلیک کنید تا باز شود... من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,292 پسندها 13,420 امتیازها 45,473 مدالها 26 6/1/21 #506 تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم MehrnazParsa گفت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت کلیک کنید تا باز شود... امضا : YASAMAN.RAZIYAN
تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم MehrnazParsa گفت من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت کلیک کنید تا باز شود...
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 7/1/21 #507 ** Attractive گفت تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم کلیک کنید تا باز شود... ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست امضا : MehrnazParsa
** Attractive گفت تـــا بــدیــن جـــا بــهر دینــار آمـــدم چـــون رســیدم مســت دیــدار آمـــدم کلیک کنید تا باز شود... ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 9/1/21 #508 MehrnazParsa گفت ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست کلیک کنید تا باز شود... تا شوی آمن ز سیری و ملال گفت کان الله له زین ذوالجلال
MehrnazParsa گفت ما چو ناییم و نوا در ما ز توست ما چو کوهیم و صدا در ما ز توست کلیک کنید تا باز شود... تا شوی آمن ز سیری و ملال گفت کان الله له زین ذوالجلال
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 2/3/21 #509 paniz.karimi گفت تا شوی آمن ز سیری و ملال گفت کان الله له زین ذوالجلال کلیک کنید تا باز شود... لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند امضا : jαɴα
paniz.karimi گفت تا شوی آمن ز سیری و ملال گفت کان الله له زین ذوالجلال کلیک کنید تا باز شود... لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 2/3/21 #510 jαɴα گفت لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند کلیک کنید تا باز شود... در دل من پرده ی نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی امضا : M.Fakher
jαɴα گفت لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند کلیک کنید تا باز شود... در دل من پرده ی نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی