Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 2/3/21 #511 Nora⸙ گفت در دل من پرده ی نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی کلیک کنید تا باز شود... یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی امضا : Astoria
Nora⸙ گفت در دل من پرده ی نو میزنی ای دل و ای دیده و ای روشنی کلیک کنید تا باز شود... یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 2/3/21 #512 Diana_nazari گفت یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی کلیک کنید تا باز شود... یا جهت ستیز من یا جهت گریز من وقت نبات ریز من وعده و امتحان دهی امضا : M.Fakher
Diana_nazari گفت یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی کلیک کنید تا باز شود... یا جهت ستیز من یا جهت گریز من وقت نبات ریز من وعده و امتحان دهی
Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 2/3/21 #513 Nora⸙ گفت یا جهت ستیز من یا جهت گریز من وقت نبات ریز من وعده و امتحان دهی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا امضا : Astoria
Nora⸙ گفت یا جهت ستیز من یا جهت گریز من وقت نبات ریز من وعده و امتحان دهی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 2/3/21 #514 Diana_nazari گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای یار غلط کردی با یار دگر رفتی از کار خود افتادی در کار دگر رفتی امضا : M.Fakher
Diana_nazari گفت یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای یار غلط کردی با یار دگر رفتی از کار خود افتادی در کار دگر رفتی
Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 2/3/21 #515 Nora⸙ گفت ای یار غلط کردی با یار دگر رفتی از کار خود افتادی در کار دگر رفتی کلیک کنید تا باز شود... یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد امضا : Astoria
Nora⸙ گفت ای یار غلط کردی با یار دگر رفتی از کار خود افتادی در کار دگر رفتی کلیک کنید تا باز شود... یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 2/3/21 #516 Diana_nazari گفت یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد کلیک کنید تا باز شود... دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا امضا : M.Fakher
Diana_nazari گفت یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد کلیک کنید تا باز شود... دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا
Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 2/3/21 #517 Nora⸙ گفت دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا کلیک کنید تا باز شود... اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست. امضا : Astoria
Nora⸙ گفت دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا کلیک کنید تا باز شود... اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست.
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,580 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 3/3/21 #518 Diana_nazari گفت اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست. کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی امضا : M.Fakher
Diana_nazari گفت اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست. کلیک کنید تا باز شود... تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 3/3/21 #519 Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا امضا : jαɴα
Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 3/3/21 #520 Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یاد تو کنم میان یادم باشی لب بگشایم در این گشادم باشی امضا : Astoria
Nora⸙ گفت تلخ کنی دهان من قند به دیگران دهی نم ندهی به کشت من آب به این و آن دهی کلیک کنید تا باز شود... یاد تو کنم میان یادم باشی لب بگشایم در این گشادم باشی