رایکا مدیر بازنشسته سطح 11 ارسالیها 523 پسندها 1,326 امتیازها 9,073 مدالها 16 3/1/23 #681 M.Fakher گفت ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما کلیک کنید تا باز شود... اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من امضا : رایکا
M.Fakher گفت ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما کلیک کنید تا باز شود... اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 3/1/23 #682 Darla گفت اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینهی مشروح تویی بر در اسرار مرا امضا : M.Fakher
Darla گفت اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و من کلیک کنید تا باز شود... نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینهی مشروح تویی بر در اسرار مرا
رایکا مدیر بازنشسته سطح 11 ارسالیها 523 پسندها 1,326 امتیازها 9,073 مدالها 16 3/1/23 #683 M.Fakher گفت نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینهی مشروح تویی بر در اسرار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای که تو ماه آسمان ماه کجا و تو کجا در رخ مه کجا بود این کر و فر و کبریا امضا : رایکا
M.Fakher گفت نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینهی مشروح تویی بر در اسرار مرا کلیک کنید تا باز شود... ای که تو ماه آسمان ماه کجا و تو کجا در رخ مه کجا بود این کر و فر و کبریا
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 3/1/23 #684 Darla گفت ای که تو ماه آسمان ماه کجا و تو کجا در رخ مه کجا بود این کر و فر و کبریا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در درآ امضا : M.Fakher
Darla گفت ای که تو ماه آسمان ماه کجا و تو کجا در رخ مه کجا بود این کر و فر و کبریا کلیک کنید تا باز شود... ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در درآ
رایکا مدیر بازنشسته سطح 11 ارسالیها 523 پسندها 1,326 امتیازها 9,073 مدالها 16 3/1/23 #685 M.Fakher گفت ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در درآ کلیک کنید تا باز شود... آمد بهار جانها ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد مصر و شکر به رقص آ آخرین ویرایش 3/1/23 امضا : رایکا
M.Fakher گفت ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما انا فتحنا الصلا باز آ ز بام از در درآ کلیک کنید تا باز شود... آمد بهار جانها ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد مصر و شکر به رقص آ
Narges Movahedi کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 287 پسندها 6,041 امتیازها 21,133 مدالها 12 3/1/23 #686 Darla گفت آمد بهار جانها ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد مصر و شکر به رقص آ کلیک کنید تا باز شود... این جهان با تو خوش است ان جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و ان جهان بی من مرو امضا : Narges Movahedi
Darla گفت آمد بهار جانها ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد مصر و شکر به رقص آ کلیک کنید تا باز شود... این جهان با تو خوش است ان جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و ان جهان بی من مرو
رایکا مدیر بازنشسته سطح 11 ارسالیها 523 پسندها 1,326 امتیازها 9,073 مدالها 16 3/1/23 #687 نور موحد گفت این جهان با تو خوش است ان جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و ان جهان بی من مرو کلیک کنید تا باز شود... ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنست که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که بار هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت وه چه بیرنگ و بینشان که منم کی ببینم مرا چنان که منم امضا : رایکا
نور موحد گفت این جهان با تو خوش است ان جهان با تو خوش است این جهان بی من مباش و ان جهان بی من مرو کلیک کنید تا باز شود... ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنست که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که بار هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت وه چه بیرنگ و بینشان که منم کی ببینم مرا چنان که منم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/1/23 #688 مگذار کان مزور پیدا کند نشانها ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها/: امضا : فلورا.
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 5/1/23 #689 فلورا. گفت مگذار کان مزور پیدا کند نشانها ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها/: کلیک کنید تا باز شود... ای که به هنگام درد، راحت جانی مرا و ای که به تلخی فقر گنج روانی مرا آنچه نبرده ست وهم، عقل ندیده ست و فهم از تو به جانام رسید قبله از آنی مرا امضا : SAN.SNI
فلورا. گفت مگذار کان مزور پیدا کند نشانها ور جادویی نماید بندد زبان مردم تو چون عصای موسی بگشا برو زبانها/: کلیک کنید تا باز شود... ای که به هنگام درد، راحت جانی مرا و ای که به تلخی فقر گنج روانی مرا آنچه نبرده ست وهم، عقل ندیده ست و فهم از تو به جانام رسید قبله از آنی مرا
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/1/23 #690 آب تــویی کــوزه تــویی آب ده این بـــار مـــرا دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی:/ امضا : فلورا.