M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 12/1/23 #691 فلورا. گفت آب تــویی کــوزه تــویی آب ده این بـــار مـــرا دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی:/ کلیک کنید تا باز شود... اشتباهه ولی باشه یکی جان عجیب باید که داند جان فدا کردن دو چشم معنوی باید عروسان معانی را امضا : M.Fakher
فلورا. گفت آب تــویی کــوزه تــویی آب ده این بـــار مـــرا دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی:/ کلیک کنید تا باز شود... اشتباهه ولی باشه یکی جان عجیب باید که داند جان فدا کردن دو چشم معنوی باید عروسان معانی را
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/1/23 #692 M.Fakher گفت اشتباهه ولی باشه یکی جان عجیب باید که داند جان فدا کردن دو چشم معنوی باید عروسان معانی را کلیک کنید تا باز شود... بررسی شد. درست میباشد. آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد امضا : فلورا.
M.Fakher گفت اشتباهه ولی باشه یکی جان عجیب باید که داند جان فدا کردن دو چشم معنوی باید عروسان معانی را کلیک کنید تا باز شود... بررسی شد. درست میباشد. آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 13/1/23 #693 فلورا. گفت بررسی شد. درست میباشد. آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... مصراع اولش اینه اندر دل بیوفا غم و ماتم باد در گلو ماند خس او سالها چیست آه خس مهر جاه و مالها امضا : M.Fakher
فلورا. گفت بررسی شد. درست میباشد. آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد جز غـم که هزار آفرین بر غم باد کلیک کنید تا باز شود... مصراع اولش اینه اندر دل بیوفا غم و ماتم باد در گلو ماند خس او سالها چیست آه خس مهر جاه و مالها
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/1/23 #694 M.Fakher گفت مصراع اولش اینه اندر دل بیوفا غم و ماتم باد در گلو ماند خس او سالها چیست آه خس مهر جاه و مالها کلیک کنید تا باز شود... حتما که نباید از مصراع اول باشد خود می دانم آشکارا شود این دل چو زبان برخیزد این مجابات مجیر است در آن قطعه که گفت بر سر کوی تو عقل از سر جان برخیزد امضا : فلورا.
M.Fakher گفت مصراع اولش اینه اندر دل بیوفا غم و ماتم باد در گلو ماند خس او سالها چیست آه خس مهر جاه و مالها کلیک کنید تا باز شود... حتما که نباید از مصراع اول باشد خود می دانم آشکارا شود این دل چو زبان برخیزد این مجابات مجیر است در آن قطعه که گفت بر سر کوی تو عقل از سر جان برخیزد
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 16/1/23 #695 فلورا. گفت حتما که نباید از مصراع اول باشد خود می دانم آشکارا شود این دل چو زبان برخیزد این مجابات مجیر است در آن قطعه که گفت بر سر کوی تو عقل از سر جان برخیزد کلیک کنید تا باز شود... دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی باغ و بهار من تویی بهر تو بود بود من امضا : SAN.SNI
فلورا. گفت حتما که نباید از مصراع اول باشد خود می دانم آشکارا شود این دل چو زبان برخیزد این مجابات مجیر است در آن قطعه که گفت بر سر کوی تو عقل از سر جان برخیزد کلیک کنید تا باز شود... دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی باغ و بهار من تویی بهر تو بود بود من
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,584 پسندها 38,804 امتیازها 66,873 مدالها 40 16/1/23 #696 SAN.SNI گفت دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی باغ و بهار من تویی بهر تو بود بود من کلیک کنید تا باز شود... نکند دل نکنی دل بکند بهر تو دل دل نکند برود در بر یار دگری صبح که بیدار شوی امضا : M.Fakher
SAN.SNI گفت دلبر و یار من تویی رونق کار من تویی باغ و بهار من تویی بهر تو بود بود من کلیک کنید تا باز شود... نکند دل نکنی دل بکند بهر تو دل دل نکند برود در بر یار دگری صبح که بیدار شوی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/1/23 #697 M.Fakher گفت نکند دل نکنی دل بکند بهر تو دل دل نکند برود در بر یار دگری صبح که بیدار شوی کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی امضا : فلورا.
M.Fakher گفت نکند دل نکنی دل بکند بهر تو دل دل نکند برود در بر یار دگری صبح که بیدار شوی کلیک کنید تا باز شود... یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/1/23 #698 فلورا. گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
matieh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 147 پسندها 472 امتیازها 2,933 مدالها 9 18/1/23 #699 باز گوید بط را کز آب خیز تا ببینی دشتها را قندریز بط عاقل گویدش ای باز دور آب ما را حصن و امنست و سرور امضا : matieh
باز گوید بط را کز آب خیز تا ببینی دشتها را قندریز بط عاقل گویدش ای باز دور آب ما را حصن و امنست و سرور
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/1/23 #700 matieh گفت باز گوید بط را کز آب خیز تا ببینی دشتها را قندریز بط عاقل گویدش ای باز دور آب ما را حصن و امنست و سرور کلیک کنید تا باز شود... رنج تن دور از تو ای تو راحت جانهای ما چشم بد دور از تو ای تو دیده بینای ما صحت تو صحت جان و جهانست ای قمر صحت جسم تو بادا ای قمرسیمای ما امضا : m.sina
matieh گفت باز گوید بط را کز آب خیز تا ببینی دشتها را قندریز بط عاقل گویدش ای باز دور آب ما را حصن و امنست و سرور کلیک کنید تا باز شود... رنج تن دور از تو ای تو راحت جانهای ما چشم بد دور از تو ای تو دیده بینای ما صحت تو صحت جان و جهانست ای قمر صحت جسم تو بادا ای قمرسیمای ما