M mohamd82 نو ورود سطح 0 ارسالیها 17 پسندها 26 امتیازها 40 1/9/19 #1,851 mahdieh_b گفت روح یک روز بگفتا با جسم من ز تو به بُدم و از بر تو خوار شدم کلیک کنید تا باز شود... گر ز من باشد این جا ها کم است تا تورا دیدم نیستی ان بغل
mahdieh_b گفت روح یک روز بگفتا با جسم من ز تو به بُدم و از بر تو خوار شدم کلیک کنید تا باز شود... گر ز من باشد این جا ها کم است تا تورا دیدم نیستی ان بغل
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,250 امتیازها 64,873 مدالها 26 1/9/19 محروم #1,852 mohamd82 گفت گر ز من باشد این جا ها کم است تا تورا دیدم نیستی ان بغل کلیک کنید تا باز شود... لیلی بی مجنون چه خواهد از این دیار؟ مجنون که رفته است،به لیلا نظر کنید... امضا : Regina
mohamd82 گفت گر ز من باشد این جا ها کم است تا تورا دیدم نیستی ان بغل کلیک کنید تا باز شود... لیلی بی مجنون چه خواهد از این دیار؟ مجنون که رفته است،به لیلا نظر کنید...
Ali_fatal7115 رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 229 پسندها 2,333 امتیازها 11,713 مدالها 14 1/9/19 #1,853 mahdieh_b گفت لیلی بی مجنون چه خواهد از این دیار؟ مجنون که رفته است،به لیلا نظر کنید... کلیک کنید تا باز شود... در خانه را آرام تر بزن، درد میگیرد زنگ خانه را آرام تر بزن، برق میگیرد اگر وانگهی زدی چیزی را جان مادرت کف نزن، جو میگیرد! ... از تهران امضا : Ali_fatal7115
mahdieh_b گفت لیلی بی مجنون چه خواهد از این دیار؟ مجنون که رفته است،به لیلا نظر کنید... کلیک کنید تا باز شود... در خانه را آرام تر بزن، درد میگیرد زنگ خانه را آرام تر بزن، برق میگیرد اگر وانگهی زدی چیزی را جان مادرت کف نزن، جو میگیرد! ... از تهران
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,250 امتیازها 64,873 مدالها 26 1/9/19 محروم #1,854 Ali_fatal7115 گفت در خانه را آرام تر بزن، درد میگیرد زنگ خانه را آرام تر بزن، برق میگیرد اگر وانگهی زدی چیزی را جان مادرت کف نزن، جو میگیرد! ... از تهران کلیک کنید تا باز شود... در قلب من تو هستی و جز تو به خاطرم... ای وای ذهن من شده پر از خیال تو! امضا : Regina
Ali_fatal7115 گفت در خانه را آرام تر بزن، درد میگیرد زنگ خانه را آرام تر بزن، برق میگیرد اگر وانگهی زدی چیزی را جان مادرت کف نزن، جو میگیرد! ... از تهران کلیک کنید تا باز شود... در قلب من تو هستی و جز تو به خاطرم... ای وای ذهن من شده پر از خیال تو!
Ali_fatal7115 رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 229 پسندها 2,333 امتیازها 11,713 مدالها 14 1/9/19 #1,855 mahdieh_b گفت در قلب من تو هستی و جز تو به خاطرم... ای وای ذهن من شده پر از خیال تو! کلیک کنید تا باز شود... ول کنید این عشق را، جِر خورد دست از سرش بردارید، جان سپرد مگر نیست در این عالم چیز دیگری عشق الان اس داد و بعد از آن بمُرد امضا : Ali_fatal7115
mahdieh_b گفت در قلب من تو هستی و جز تو به خاطرم... ای وای ذهن من شده پر از خیال تو! کلیک کنید تا باز شود... ول کنید این عشق را، جِر خورد دست از سرش بردارید، جان سپرد مگر نیست در این عالم چیز دیگری عشق الان اس داد و بعد از آن بمُرد
EUROS کاربر خبره سطح 35 ارسالیها 3,508 پسندها 32,090 امتیازها 71,673 مدالها 33 1/9/19 #1,856 Ali_fatal7115 گفت ول کنید این عشق را، جِر خورد دست از سرش بردارید که جان سپرد مگر نیست در این عالم چیز دیگری عشق الان اس داد و بعد از آن بمُرد کلیک کنید تا باز شود... دست بردار از اشعار مسخره این همه شعر و شعر بازی تا کجا امضا : EUROS
Ali_fatal7115 گفت ول کنید این عشق را، جِر خورد دست از سرش بردارید که جان سپرد مگر نیست در این عالم چیز دیگری عشق الان اس داد و بعد از آن بمُرد کلیک کنید تا باز شود... دست بردار از اشعار مسخره این همه شعر و شعر بازی تا کجا
Ali_fatal7115 رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 229 پسندها 2,333 امتیازها 11,713 مدالها 14 1/9/19 #1,857 k.v گفت دست بردار از اشعار مسخره این همه شعر و شعر بازی تا کجا کلیک کنید تا باز شود... این الان شعر بود تو گفتی ای عزیز جان داداش بیشتر از این کرم نریز من بگویم شعر اما شعر من شعر باشد وانگهی شعر تو چیز امضا : Ali_fatal7115
k.v گفت دست بردار از اشعار مسخره این همه شعر و شعر بازی تا کجا کلیک کنید تا باز شود... این الان شعر بود تو گفتی ای عزیز جان داداش بیشتر از این کرم نریز من بگویم شعر اما شعر من شعر باشد وانگهی شعر تو چیز
EUROS کاربر خبره سطح 35 ارسالیها 3,508 پسندها 32,090 امتیازها 71,673 مدالها 33 1/9/19 #1,858 Ali_fatal7115 گفت این الان شعر بود تو گفتی ای عزیز جان داداش بیشتر از این کرم نریز من بگویم شعر اما شعر من شعر باشد وانگهی شعر تو چیز کلیک کنید تا باز شود... ز هر شخصی رسد شعر و نوایی تو کز دانی بسی شعرو معانی بخوانی اشعارم را الانی بدانی رسم شاعری را تو همانی امضا : EUROS
Ali_fatal7115 گفت این الان شعر بود تو گفتی ای عزیز جان داداش بیشتر از این کرم نریز من بگویم شعر اما شعر من شعر باشد وانگهی شعر تو چیز کلیک کنید تا باز شود... ز هر شخصی رسد شعر و نوایی تو کز دانی بسی شعرو معانی بخوانی اشعارم را الانی بدانی رسم شاعری را تو همانی
Ali_fatal7115 رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 229 پسندها 2,333 امتیازها 11,713 مدالها 14 1/9/19 #1,859 k.v گفت ز هر شخصی رسد شعر و نوایی تو کز دانی بسی شعرو معانی بخوانی اشعارم را الانی بدانی رسم شاعری را تو همانی کلیک کنید تا باز شود... یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ... آخرین ویرایش 1/9/19 امضا : Ali_fatal7115
k.v گفت ز هر شخصی رسد شعر و نوایی تو کز دانی بسی شعرو معانی بخوانی اشعارم را الانی بدانی رسم شاعری را تو همانی کلیک کنید تا باز شود... یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ...
Яム-ოł"ŋ05 رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 92 پسندها 292 امتیازها 2,713 مدالها 2 1/9/19 #1,860 Ali_fatal7115 گفت یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ... کلیک کنید تا باز شود... Ali_fatal7115 گفت یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ... کلیک کنید تا باز شود... معنایش را ز که گویم که در کف اش به ماند تو ز من گویی
Ali_fatal7115 گفت یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ... کلیک کنید تا باز شود... Ali_fatal7115 گفت یکی گفتی تو شعری بی معانی گویم اکنون شعر در کف بمانی چنان میبافم از خود قافیانی که معنایش شود تا بیخ در ذهن زور چپانی ... کلیک کنید تا باز شود... معنایش را ز که گویم که در کف اش به ماند تو ز من گویی