ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 14/5/20 #2,721 alinaserikhanik گفت آرام به سجاده تنهایی خود می پیچم حیران تو ویرانه ترازاصل جهانم گیچم کلیک کنید تا باز شود... مهدی من مولای من جانم بیا آدینه شد عشق تو در سینه ی من باز هم دیرینه شد امضا : ش.م.ی.م فرهادی
alinaserikhanik گفت آرام به سجاده تنهایی خود می پیچم حیران تو ویرانه ترازاصل جهانم گیچم کلیک کنید تا باز شود... مهدی من مولای من جانم بیا آدینه شد عشق تو در سینه ی من باز هم دیرینه شد
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 14/5/20 #2,722 ش.م.ی.م فرهادی گفت مهدی من مولای من جانم بیا آدینه شد عشق تو در سینه ی من باز هم دیرینه شد کلیک کنید تا باز شود... درگاه عشق مولاتنها وبس غریب است دراشک روزتنها،این درد بی طبیب است
ش.م.ی.م فرهادی گفت مهدی من مولای من جانم بیا آدینه شد عشق تو در سینه ی من باز هم دیرینه شد کلیک کنید تا باز شود... درگاه عشق مولاتنها وبس غریب است دراشک روزتنها،این درد بی طبیب است
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 15/5/20 #2,723 alinaserikhanik گفت درگاه عشق مولاتنها وبس غریب است دراشک روزتنها،این درد بی طبیب است کلیک کنید تا باز شود... تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها امضا : Ms.Azar
alinaserikhanik گفت درگاه عشق مولاتنها وبس غریب است دراشک روزتنها،این درد بی طبیب است کلیک کنید تا باز شود... تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 15/5/20 #2,724 Roya 18 گفت تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها کلیک کنید تا باز شود... آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به زردنای روزواشک گلها گریستم
Roya 18 گفت تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها کلیک کنید تا باز شود... آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به زردنای روزواشک گلها گریستم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 15/5/20 #2,725 Roya 18 گفت تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها کلیک کنید تا باز شود... آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به خلوت باران، به درد گلها گریستم
Roya 18 گفت تو که خدای قلب من بودی در این زمانه ها چرا تو وِل کردیم و رفتی پی گذشته ها کلیک کنید تا باز شود... آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به خلوت باران، به درد گلها گریستم
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 16/5/20 #2,726 alinaserikhanik گفت آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به خلوت باران، به درد گلها گریستم کلیک کنید تا باز شود... من برای رنج و دشواری دل چاره ندیدم آخرش در کنج بیدل خانه بیصدا گریستم امضا : ش.م.ی.م فرهادی
alinaserikhanik گفت آرام به زمانه ی بی پروا گریستم به خلوت باران، به درد گلها گریستم کلیک کنید تا باز شود... من برای رنج و دشواری دل چاره ندیدم آخرش در کنج بیدل خانه بیصدا گریستم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 16/5/20 #2,727 ش.م.ی.م فرهادی گفت من برای رنج و دشواری دل چاره ندیدم آخرش در کنج بیدل خانه بیصدا گریستم کلیک کنید تا باز شود... محو توام، تو،قطره چشم بارانم، سمت تو بیدارم، به بارانی دعا،به سوز ،دریاگریستم
ش.م.ی.م فرهادی گفت من برای رنج و دشواری دل چاره ندیدم آخرش در کنج بیدل خانه بیصدا گریستم کلیک کنید تا باز شود... محو توام، تو،قطره چشم بارانم، سمت تو بیدارم، به بارانی دعا،به سوز ،دریاگریستم
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 16/5/20 #2,728 alinaserikhanik گفت محو توام، تو،قطره چشم بارانم، سمت تو بیدارم، به بارانی دعا،به سوز ،دریاگریستم کلیک کنید تا باز شود... من اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم آخرین ویرایش 16/5/20 امضا : ش.م.ی.م فرهادی
alinaserikhanik گفت محو توام، تو،قطره چشم بارانم، سمت تو بیدارم، به بارانی دعا،به سوز ،دریاگریستم کلیک کنید تا باز شود... من اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 16/5/20 #2,729 ش.م.ی.م فرهادی گفت اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم کلیک کنید تا باز شود... مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ ها زندگی به دریا ی خود به غرقم رسوا گریستم
ش.م.ی.م فرهادی گفت اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم کلیک کنید تا باز شود... مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ ها زندگی به دریا ی خود به غرقم رسوا گریستم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 16/5/20 #2,730 ش.م.ی.م فرهادی گفت اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم کلیک کنید تا باز شود... مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ های زندگی به دریا ی خود غرقم و رسوا گریستم آخرین ویرایش 16/5/20
ش.م.ی.م فرهادی گفت اول آشناییت جدی و بی صدا حالا برایت همه جا هرجا گریستم کلیک کنید تا باز شود... مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ های زندگی به دریا ی خود غرقم و رسوا گریستم