Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 18/5/20 #2,731 alinaserikhanik گفت مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ های زندگی به دریا ی خود غرقم و رسوا گریستم کلیک کنید تا باز شود... من در این دنیا کسی جز تو ندارم پس چرا نیستی کنارم تا بمانم امضا : Ms.Azar
alinaserikhanik گفت مبهم به آغاز توام پیچ ،پیچ های زندگی به دریا ی خود غرقم و رسوا گریستم کلیک کنید تا باز شود... من در این دنیا کسی جز تو ندارم پس چرا نیستی کنارم تا بمانم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 18/5/20 #2,732 Roya 18 گفت من در این دنیا کسی جز تو ندارم پس چرا نیستی کنارم تا بمانم کلیک کنید تا باز شود... ما در دامن عالم بساط عشق چیده ایم رنجی به جان کشیده راهی ندیده ایم
Roya 18 گفت من در این دنیا کسی جز تو ندارم پس چرا نیستی کنارم تا بمانم کلیک کنید تا باز شود... ما در دامن عالم بساط عشق چیده ایم رنجی به جان کشیده راهی ندیده ایم
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 19/5/20 #2,733 alinaserikhanik گفت ما در دامن عالم بساط عشق چیده ایم رنجی به جان کشیده راهی ندیده ایم کلیک کنید تا باز شود... من نمی دانم که تو خواهی مرا بلکه می دانم که من خواهم تو را امضا : Ms.Azar
alinaserikhanik گفت ما در دامن عالم بساط عشق چیده ایم رنجی به جان کشیده راهی ندیده ایم کلیک کنید تا باز شود... من نمی دانم که تو خواهی مرا بلکه می دانم که من خواهم تو را
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 19/5/20 #2,734 Roya 18 گفت من نمی دانم که تو خواهی مرا بلکه می دانم که من خواهم تو را کلیک کنید تا باز شود... آمد خجسته فال دل که آهو نصیب شد گشتیم دشت، چشم درآهوطبیب شد
Roya 18 گفت من نمی دانم که تو خواهی مرا بلکه می دانم که من خواهم تو را کلیک کنید تا باز شود... آمد خجسته فال دل که آهو نصیب شد گشتیم دشت، چشم درآهوطبیب شد
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 20/5/20 #2,735 alinaserikhanik گفت آمد خجسته فال دل که آهو نصیب شد گشتیم دشت، چشم درآهوطبیب شد کلیک کنید تا باز شود... داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود امضا : تینا مسافر
alinaserikhanik گفت آمد خجسته فال دل که آهو نصیب شد گشتیم دشت، چشم درآهوطبیب شد کلیک کنید تا باز شود... داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود
Ms.Azar مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 855 پسندها 4,650 امتیازها 22,873 مدالها 20 20/5/20 #2,736 تینا مسافر گفت داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود کلیک کنید تا باز شود... داری میری، اما نمی دونی چرا داری میری، اما نمی دونی کجا امضا : Ms.Azar
تینا مسافر گفت داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود کلیک کنید تا باز شود... داری میری، اما نمی دونی چرا داری میری، اما نمی دونی کجا
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 20/5/20 #2,737 تینا مسافر گفت داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود کلیک کنید تا باز شود... دردمندم از فریب روزهای این جهان شوکران درشام آخرخنده های ناکسان
تینا مسافر گفت داستان من و او، اوج فریب و حیله بود لحظههایم در کنارش پر زِ بغض و کینه بود کلیک کنید تا باز شود... دردمندم از فریب روزهای این جهان شوکران درشام آخرخنده های ناکسان
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 20/5/20 #2,738 Roya 18 گفت داری میری، اما نمی دونی چرا داری میری، اما نمی دونی کجا کلیک کنید تا باز شود... آرام به قایقی وسرگرم به بیش وکم آن دل درگرو عشق جهانی پر از رنج عیان
Roya 18 گفت داری میری، اما نمی دونی چرا داری میری، اما نمی دونی کجا کلیک کنید تا باز شود... آرام به قایقی وسرگرم به بیش وکم آن دل درگرو عشق جهانی پر از رنج عیان
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 20/5/20 نویسنده موضوع #2,739 ناکسان نارو زده خندیده و ما خواب نماییم کم و بیش از همین طالع نفرین شده در خواب و خیالیم کم و بیش امضا : زینب میشی
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 20/5/20 #2,740 زینب میشی گفت ناکسان نارو زده خندیده و ما خواب نماییم کم و بیش از همین طالع نفرین شده در خواب و خیالیم کم و بیش کلیک کنید تا باز شود... شب که میشود دلم، حال عجیبی دارد آشنا نیست در این غربتِ تاریک دلم! امضا : تینا مسافر
زینب میشی گفت ناکسان نارو زده خندیده و ما خواب نماییم کم و بیش از همین طالع نفرین شده در خواب و خیالیم کم و بیش کلیک کنید تا باز شود... شب که میشود دلم، حال عجیبی دارد آشنا نیست در این غربتِ تاریک دلم!