alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 20/5/20 #2,741 تینا مسافر گفت شب که میشود دلم، حال عجیبی دارد آشنا نیست در این غربتِ تاریک دلم! کلیک کنید تا باز شود... مانده ام به سحر درغربت عجیب تان آهم به سینه جان شدبه قربت نجیبتان
تینا مسافر گفت شب که میشود دلم، حال عجیبی دارد آشنا نیست در این غربتِ تاریک دلم! کلیک کنید تا باز شود... مانده ام به سحر درغربت عجیب تان آهم به سینه جان شدبه قربت نجیبتان
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 25/5/20 #2,742 alinaserikhanik گفت مانده ام به سحر درغربت عجیب تان آهم به سینه جان شدبه قربت نجیبتان کلیک کنید تا باز شود... نه من آنم که بمانم، نزنم لب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد امضا : ش.م.ی.م فرهادی
alinaserikhanik گفت مانده ام به سحر درغربت عجیب تان آهم به سینه جان شدبه قربت نجیبتان کلیک کنید تا باز شود... نه من آنم که بمانم، نزنم لب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 25/5/20 #2,743 ش.م.ی.م فرهادی گفت نه من آنم که بمانم، نزنم ل**ب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد کلیک کنید تا باز شود... دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد! امضا : تینا مسافر
ش.م.ی.م فرهادی گفت نه من آنم که بمانم، نزنم ل**ب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد کلیک کنید تا باز شود... دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد!
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 25/5/20 #2,744 تینا مسافر گفت دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد! کلیک کنید تا باز شود... داد من فریاد من بیداد من، وای خدا! او چه بی حسرت برفت و ساده شد از من جدا.... امضا : ش.م.ی.م فرهادی
تینا مسافر گفت دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد! کلیک کنید تا باز شود... داد من فریاد من بیداد من، وای خدا! او چه بی حسرت برفت و ساده شد از من جدا....
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 25/5/20 #2,745 ش.م.ی.م فرهادی گفت داد من فریاد من بیداد من، وای خدا! او چه بی حسرت برفت و ساده شد از من جدا.... کلیک کنید تا باز شود... از تو تا من یک جهان دوری به میدان آمده بازهم بیاعتنا از حال من کاری مکن! آخرین ویرایش 25/5/20 امضا : تینا مسافر
ش.م.ی.م فرهادی گفت داد من فریاد من بیداد من، وای خدا! او چه بی حسرت برفت و ساده شد از من جدا.... کلیک کنید تا باز شود... از تو تا من یک جهان دوری به میدان آمده بازهم بیاعتنا از حال من کاری مکن!
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 25/5/20 #2,746 تینا مسافر گفت ز تو تا من یک جهان دوری به میدان آمده بازهم بیاعتنا از حال من کاری مکن! کلیک کنید تا باز شود... نگو ” جانم“ ملرزان قلب من در سینه ام هردم که این ایام با هر جملهات سلول هایش مرد امضا : ش.م.ی.م فرهادی
تینا مسافر گفت ز تو تا من یک جهان دوری به میدان آمده بازهم بیاعتنا از حال من کاری مکن! کلیک کنید تا باز شود... نگو ” جانم“ ملرزان قلب من در سینه ام هردم که این ایام با هر جملهات سلول هایش مرد
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 25/5/20 #2,747 ش.م.ی.م فرهادی گفت نه من آنم که بمانم، نزنم ل**ب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد کلیک کنید تا باز شود... دردمان در این قفسه بر سینه است گرم دنیای پرآشوبیم این ازریشه است
ش.م.ی.م فرهادی گفت نه من آنم که بمانم، نزنم ل**ب ز غم و دوری و درد نه تو آنی که بمانی،چه شود بی تو هوای خانه سرد کلیک کنید تا باز شود... دردمان در این قفسه بر سینه است گرم دنیای پرآشوبیم این ازریشه است
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 25/5/20 #2,748 تینا مسافر گفت دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد! کلیک کنید تا باز شود... درهمه فریادهای بی امان دردامن اعماق جان طوطی ام درارمغان خواجه من ناخوش کشان
تینا مسافر گفت دیدمت این دل برفت و یاد من نیست چه شد! عاشقت گشتم ولی هرگز نفمید دلم، پشت این عشق نگاهت چه فریبی دارد! کلیک کنید تا باز شود... درهمه فریادهای بی امان دردامن اعماق جان طوطی ام درارمغان خواجه من ناخوش کشان
زِلزِله:) نو ورود سطح 5 ارسالیها 31 پسندها 899 امتیازها 6,223 مدالها 1 28/5/20 محروم #2,749 نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست امضا : زِلزِله:)
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 28/5/20 #2,750 mahsa._.m گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... تا در کوچه تنهای مان تا دل تو دو قدم پیش بیا سمت توام، بیدارم
mahsa._.m گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... تا در کوچه تنهای مان تا دل تو دو قدم پیش بیا سمت توام، بیدارم