زِلزِله:) نو ورود سطح 5 ارسالیها 31 پسندها 899 امتیازها 6,223 مدالها 1 30/5/20 محروم #2,751 موي سپيد را فلکم آسان نداد اين رشته را به نقد جواني داده ام امضا : زِلزِله:)
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 31/5/20 نویسنده موضوع #2,752 alinaserikhanik گفت تا در کوچه تنهای مان تا دل تو دو قدم پیش بیا سمت توام، بیدارم کلیک کنید تا باز شود... ماه من آمد خرامان کم کم و آشفته وار روشنی بخشید آسمان را دیوانه وار امضا : زینب میشی
alinaserikhanik گفت تا در کوچه تنهای مان تا دل تو دو قدم پیش بیا سمت توام، بیدارم کلیک کنید تا باز شود... ماه من آمد خرامان کم کم و آشفته وار روشنی بخشید آسمان را دیوانه وار
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 31/5/20 #2,753 زینب میشی گفت ماه من آمد خرامان کم کم و آشفته وار روشنی بخشید آسمان را دیوانه وار کلیک کنید تا باز شود... راز در پرده بر شودکف دل ،دیده منم همه اسرا درون است به دل دیده صنم
زینب میشی گفت ماه من آمد خرامان کم کم و آشفته وار روشنی بخشید آسمان را دیوانه وار کلیک کنید تا باز شود... راز در پرده بر شودکف دل ،دیده منم همه اسرا درون است به دل دیده صنم
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 31/5/20 #2,754 alinaserikhanik گفت راز در پرده بر شودکف دل ،دیده منم همه اسرا درون است به دل دیده صنم کلیک کنید تا باز شود... ما ز یاران چشم یاری داشتیم در دل خود بس خیالی داشتیم عالمی آمد به ما فهماند این: 《خود غلط بود آنچه میپنداشتیم》 امضا : hadi
alinaserikhanik گفت راز در پرده بر شودکف دل ،دیده منم همه اسرا درون است به دل دیده صنم کلیک کنید تا باز شود... ما ز یاران چشم یاری داشتیم در دل خود بس خیالی داشتیم عالمی آمد به ما فهماند این: 《خود غلط بود آنچه میپنداشتیم》
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 31/5/20 نویسنده موضوع #2,755 میرود جانم ز تن با هر نگاه ناز او میشود چشمم چو ناپاکان به عشوه های او امضا : زینب میشی
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 31/5/20 #2,756 HaDi.V گفت ما ز یاران چشم یاری داشتیم در دل خود بس خیالی داشتیم عالمی آمد به ما فهماند این: 《خود غلط بود آنچه میپنداشتیم》 کلیک کنید تا باز شود... ما به نیش آسمان غم نامه باران شدیم درشب چرخ وفلک سرگرم با یاران شدیم
HaDi.V گفت ما ز یاران چشم یاری داشتیم در دل خود بس خیالی داشتیم عالمی آمد به ما فهماند این: 《خود غلط بود آنچه میپنداشتیم》 کلیک کنید تا باز شود... ما به نیش آسمان غم نامه باران شدیم درشب چرخ وفلک سرگرم با یاران شدیم
تینا مسافر رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 131 پسندها 694 امتیازها 6,613 مدالها 6 31/5/20 #2,757 alinaserikhanik گفت ما به نیش آسمان غم نامه باران شدیم درشب چرخ وفلک سرگرم با یاران شدیم کلیک کنید تا باز شود... من پریشانم و حیرانم، مکن زین درد ویرانم که راهی نیست جز اقرار، به گیسویت گرفتارم امضا : تینا مسافر
alinaserikhanik گفت ما به نیش آسمان غم نامه باران شدیم درشب چرخ وفلک سرگرم با یاران شدیم کلیک کنید تا باز شود... من پریشانم و حیرانم، مکن زین درد ویرانم که راهی نیست جز اقرار، به گیسویت گرفتارم
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 31/5/20 #2,758 تینا مسافر گفت من پریشانم و حیرانم، مکن زین درد ویرانم که راهی نیست جز اقرار، به گیسویت گرفتارم کلیک کنید تا باز شود... مانده ام در منزل یاران به درد می کِشم این کشتی ویران به غرق تا شب اشک وحنابندان به نقش عشق معنا می دهدیاران به غرق( بیاد دوستان عزیز غواص که دست بسته غرق شدن)
تینا مسافر گفت من پریشانم و حیرانم، مکن زین درد ویرانم که راهی نیست جز اقرار، به گیسویت گرفتارم کلیک کنید تا باز شود... مانده ام در منزل یاران به درد می کِشم این کشتی ویران به غرق تا شب اشک وحنابندان به نقش عشق معنا می دهدیاران به غرق( بیاد دوستان عزیز غواص که دست بسته غرق شدن)
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 31/5/20 #2,759 alinaserikhanik گفت مانده ام در منزل یاران به درد می کِشم این کشتی ویران به غرق تا شب اشک وحنابندان به نقش عشق معنی می شودیاران به غرق کلیک کنید تا باز شود... قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است امضا : hadi
alinaserikhanik گفت مانده ام در منزل یاران به درد می کِشم این کشتی ویران به غرق تا شب اشک وحنابندان به نقش عشق معنی می شودیاران به غرق کلیک کنید تا باز شود... قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 31/5/20 #2,760 HaDi.V گفت قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است کلیک کنید تا باز شود... تا به خودافتاده ایم ازیارها متصل باران شود دیدارها
HaDi.V گفت قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است کلیک کنید تا باز شود... تا به خودافتاده ایم ازیارها متصل باران شود دیدارها