hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 31/5/20 #2,761 alinaserikhanik گفت تا به خودافتاده ایم ازیارها متصل باران شود دیدارها کلیک کنید تا باز شود... آنچه اینان خوانده اندش مستی و دیوانگی دست من بود و سر یار و نوازش های او #-# امضا : hadi
alinaserikhanik گفت تا به خودافتاده ایم ازیارها متصل باران شود دیدارها کلیک کنید تا باز شود... آنچه اینان خوانده اندش مستی و دیوانگی دست من بود و سر یار و نوازش های او #-#
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 31/5/20 #2,762 HaDi.V گفت آنچه اینان خوانده اندش مستی و دیوانگی دست من بود و سر یار و نوازش های او #-# کلیک کنید تا باز شود... او همه جان است ودرمان غم است بیش گویم راست تر چشم نم است
HaDi.V گفت آنچه اینان خوانده اندش مستی و دیوانگی دست من بود و سر یار و نوازش های او #-# کلیک کنید تا باز شود... او همه جان است ودرمان غم است بیش گویم راست تر چشم نم است
MAHSA ESLAMI مدیر بازنشسته سطح 38 ارسالیها 1,719 پسندها 40,941 امتیازها 61,573 مدالها 21 5/6/20 #2,763 تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک امضا : MAHSA ESLAMI
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 5/6/20 نویسنده موضوع #2,764 mahs_di گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... مشاعره با اشعار خودمون هست یعنی باید شاعر شعر خودتون باشید امضا : زینب میشی
mahs_di گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... مشاعره با اشعار خودمون هست یعنی باید شاعر شعر خودتون باشید
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/6/20 #2,765 HaDi.V گفت قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر دولت بی تدبیران کشتن عشق شب بی ایمان گفتن ازماه و چاهی درراه ریشه ی عشق کند جاویدان
HaDi.V گفت قاتل نفس خودم بودم و در بی خبری کشتم آن عشق که معناگر اقبال من است کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر دولت بی تدبیران کشتن عشق شب بی ایمان گفتن ازماه و چاهی درراه ریشه ی عشق کند جاویدان
Àli Řeza نو ورود سطح 2 ارسالیها 13 پسندها 209 امتیازها 1,015 مدالها 2 5/6/20 #2,766 نَیاور این همه علت برای رفتنِ خود نگو برای جدایی چقدر مِصداق است نباف فلسفه،این ذهنِ م**س.تِ ناهشیار بنا به فلسفه باشد،چو شِیخ الاِشراق است. لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نَیاور این همه علت برای رفتنِ خود نگو برای جدایی چقدر مِصداق است نباف فلسفه،این ذهنِ م**س.تِ ناهشیار بنا به فلسفه باشد،چو شِیخ الاِشراق است. لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/6/20 #2,767 زینب میشی گفت مشاعره با اشعار خودمون هست یعنی باید شاعر شعر خودتون باشید کلیک کنید تا باز شود... دل بسته ی شعر توشدم نوگل خندان درکوچه ی تاراج توام چون خود ویران
زینب میشی گفت مشاعره با اشعار خودمون هست یعنی باید شاعر شعر خودتون باشید کلیک کنید تا باز شود... دل بسته ی شعر توشدم نوگل خندان درکوچه ی تاراج توام چون خود ویران
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/6/20 #2,768 Àli Řeza گفت نَیاور این همه علت برای رفتنِ خود نگو برای جدایی چقدر مِصداق است نباف فلسفه،این ذهنِ م**س.تِ ناهشیار بنا به فلسفه باشد،چو شِیخ الاِشراق است. کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر درسی به اما واگر درتسلسل می شود آدم پکر
Àli Řeza گفت نَیاور این همه علت برای رفتنِ خود نگو برای جدایی چقدر مِصداق است نباف فلسفه،این ذهنِ م**س.تِ ناهشیار بنا به فلسفه باشد،چو شِیخ الاِشراق است. کلیک کنید تا باز شود... تکیه بر درسی به اما واگر درتسلسل می شود آدم پکر
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,106 امتیازها 42,373 مدالها 22 5/6/20 نویسنده موضوع #2,769 alinaserikhanik گفت تکیه بر درسی به اما واگر درتسلسل می شود آدم پکر کلیک کنید تا باز شود... راهی شهر غریبان شده ام چندی پیش تا نبندند مرا بر تهمت و گاهی نیش امضا : زینب میشی
alinaserikhanik گفت تکیه بر درسی به اما واگر درتسلسل می شود آدم پکر کلیک کنید تا باز شود... راهی شهر غریبان شده ام چندی پیش تا نبندند مرا بر تهمت و گاهی نیش
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 179 پسندها 684 امتیازها 3,933 مدالها 7 5/6/20 #2,770 زینب میشی گفت راهی شهر غریبان شده ام چندی پیش تا نبندند مرا بر تهمت و گاهی نیش کلیک کنید تا باز شود... شاد رویان جهان صحبت دل می دانند قصه ی دورتر از راحت دل می دانند
زینب میشی گفت راهی شهر غریبان شده ام چندی پیش تا نبندند مرا بر تهمت و گاهی نیش کلیک کنید تا باز شود... شاد رویان جهان صحبت دل می دانند قصه ی دورتر از راحت دل می دانند