Zahrajafarian رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 205 پسندها 1,550 امتیازها 9,913 مدالها 8 21/1/21 #2,901 زینب میشی گفت قلب من بی تو ندارد طاقت این شب و روز بگو بی من کجایی در این بخت و هور کلیک کنید تا باز شود... راه بسیار است و لیکن انتهای هر کدام جای اول میرسم، جایی خطیر افتاده ام امضا : Zahrajafarian
زینب میشی گفت قلب من بی تو ندارد طاقت این شب و روز بگو بی من کجایی در این بخت و هور کلیک کنید تا باز شود... راه بسیار است و لیکن انتهای هر کدام جای اول میرسم، جایی خطیر افتاده ام
زینب میشی مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,981 پسندها 17,097 امتیازها 42,373 مدالها 22 21/1/21 نویسنده موضوع #2,902 Delaram1221 گفت راه بسیار است و لیکن انتهای هر کدام جای اول میرسم، جایی خطیر افتاده ام کلیک کنید تا باز شود... مالک قلبم سراسر تو یکی ای سپید اقبال من بختم تویی امضا : زینب میشی
Delaram1221 گفت راه بسیار است و لیکن انتهای هر کدام جای اول میرسم، جایی خطیر افتاده ام کلیک کنید تا باز شود... مالک قلبم سراسر تو یکی ای سپید اقبال من بختم تویی
Zahrajafarian رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 205 پسندها 1,550 امتیازها 9,913 مدالها 8 23/1/21 #2,903 زینب میشی گفت مالک قلبم سراسر تو یکی ای سپید اقبال من بختم تویی کلیک کنید تا باز شود... یک تامل در درختی کن؛ و در عمرش، ببین! از بهار و تا خزانش تا زمستانش همین در بهارش، در تولد؛ آن پر از گل میشود در خزانش، وقتِ مردن؛ برگ میبارد زمین امضا : Zahrajafarian
زینب میشی گفت مالک قلبم سراسر تو یکی ای سپید اقبال من بختم تویی کلیک کنید تا باز شود... یک تامل در درختی کن؛ و در عمرش، ببین! از بهار و تا خزانش تا زمستانش همین در بهارش، در تولد؛ آن پر از گل میشود در خزانش، وقتِ مردن؛ برگ میبارد زمین
✿↝..Şสરส ..↜✿ رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 10 پسندها 200 امتیازها 1,048 مدالها 2 23/1/21 #2,904 نیامدی ای مشکل گشا حالا که امدی غم را مهمان حال ما کردی ای نگارا امضا : ✿↝..Şสરส ..↜✿
SARA_HEYDARYAN کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 463 پسندها 27,762 امتیازها 44,673 مدالها 19 23/1/21 #2,905 ✿↝..Şสરส ..↜✿ گفت نیامدی ای مشکل گشا حالا که امدی غم را مهمان حال ما کردی ای نگارا کلیک کنید تا باز شود... آری این من هستم که در اینجا زانو شکستهام و مینگرم به هر جا
✿↝..Şสરส ..↜✿ گفت نیامدی ای مشکل گشا حالا که امدی غم را مهمان حال ما کردی ای نگارا کلیک کنید تا باز شود... آری این من هستم که در اینجا زانو شکستهام و مینگرم به هر جا
✿↝..Şสરส ..↜✿ رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 10 پسندها 200 امتیازها 1,048 مدالها 2 23/1/21 #2,906 S A R A گفت آری این من هستم که در اینجا زانو شکستهام و مینگرم به هر جا کلیک کنید تا باز شود... ماده شکسته شدنم ولی بدان منظور شکستن زندگی از نو ساختن است ای بی وفا امضا : ✿↝..Şสરส ..↜✿
S A R A گفت آری این من هستم که در اینجا زانو شکستهام و مینگرم به هر جا کلیک کنید تا باز شود... ماده شکسته شدنم ولی بدان منظور شکستن زندگی از نو ساختن است ای بی وفا
Farhad69 نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 2 امتیازها 30 23/1/21 #2,907 ✿↝..Şสરส ..↜✿ گفت ماده شکسته شدنم ولی بدان منظور شکستن زندگی از نو ساختن است ای بی وفا کلیک کنید تا باز شود... آسمان گرد برود با زمین گر بنهد غم دوران مرا با کسی نتوان گفت
✿↝..Şสરส ..↜✿ گفت ماده شکسته شدنم ولی بدان منظور شکستن زندگی از نو ساختن است ای بی وفا کلیک کنید تا باز شود... آسمان گرد برود با زمین گر بنهد غم دوران مرا با کسی نتوان گفت
✿↝..Şสરส ..↜✿ رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 10 پسندها 200 امتیازها 1,048 مدالها 2 23/1/21 #2,908 Farhad69 گفت آسمان گرد برود با زمین گر بنهد غم دوران مرا با کسی نتوان گفت کلیک کنید تا باز شود... ته دنیا همان جاییست که دخترک تنها میگرید تو کجایی دنیا؟ با کدام سیارک میگردی ای دنیا؟ امضا : ✿↝..Şสરส ..↜✿
Farhad69 گفت آسمان گرد برود با زمین گر بنهد غم دوران مرا با کسی نتوان گفت کلیک کنید تا باز شود... ته دنیا همان جاییست که دخترک تنها میگرید تو کجایی دنیا؟ با کدام سیارک میگردی ای دنیا؟
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 1/2/21 #2,909 ای که نازت زده بر بند وجودم گرهی بر حضر باش که فرهاد تو اینجا تنهاست امضا : atash.r
(Luna) پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,361 پسندها 13,554 امتیازها 38,673 مدالها 23 1/2/21 مدیر #2,910 atash.r گفت ای که نازت زده بر بند وجودم گرهی بر حضر باش که فرهاد تو اینجا تنهاست کلیک کنید تا باز شود... تنها ماندم در این دنیای صد رنگ دنیایم صد رنگ است و من تنها، تک رنگ امضا : (Luna)
atash.r گفت ای که نازت زده بر بند وجودم گرهی بر حضر باش که فرهاد تو اینجا تنهاست کلیک کنید تا باز شود... تنها ماندم در این دنیای صد رنگ دنیایم صد رنگ است و من تنها، تک رنگ