بانو :) کاربر سایت رفیق جدید انجمن تاریخ ثبتنام 4/4/17 ارسالیها 91 پسندها 617 امتیازها 3,803 مدالها 6 سطح 7 28/10/24 #3,021 من در تمنای تو سوری شدم در شهر دیر فهمیدم عاقبت آن نبود جز شر
salaman نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 20/8/24 ارسالیها 33 پسندها 848 امتیازها 4,790 مدالها 5 سطح 7 28/10/24 #3,022 سقوط میکنم از تنهایی به آغوش هیچ قلندروار میگردم در جاده های پیچاپیچ
Hami5 نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 31/10/18 ارسالیها 13 پسندها 71 امتیازها 503 سطح 0 13/1/25 #3,023 salaman گفت سقوط میکنم از تنهایی به آغوش هیچ قلندروار میگردم در جاده های پیچاپیچ کلیک کنید تا باز شود... چه میدانی از تباهیه شبهای تاریکم زل میزنم به سیاهیو به مرگ نزدیکم امضا : Hami5
salaman گفت سقوط میکنم از تنهایی به آغوش هیچ قلندروار میگردم در جاده های پیچاپیچ کلیک کنید تا باز شود... چه میدانی از تباهیه شبهای تاریکم زل میزنم به سیاهیو به مرگ نزدیکم
M I R A S سرپرست کامپیوتر و موبایل + شاعر انجمن پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 13/2/21 ارسالیها 3,072 پسندها 8,309 امتیازها 36,273 مدالها 39 سن 23 سطح 21 27/1/25 مدیر #3,024 Hami5 گفت چه میدانی از تباهیه شبهای تاریکم زل میزنم به سیاهیو به مرگ نزدیکم کلیک کنید تا باز شود... ماه من، ای راه من، ای همدم و همراه من هستی ز زیباییت، صد بار فرو ریخته شده در وصف کمالات و جمالاتت من مدهوشم انگاری جان من و جان تو همزیسته شده امضا : M I R A S
Hami5 گفت چه میدانی از تباهیه شبهای تاریکم زل میزنم به سیاهیو به مرگ نزدیکم کلیک کنید تا باز شود... ماه من، ای راه من، ای همدم و همراه من هستی ز زیباییت، صد بار فرو ریخته شده در وصف کمالات و جمالاتت من مدهوشم انگاری جان من و جان تو همزیسته شده
Anoosh. کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 253 پسندها 347 امتیازها 2,213 مدالها 5 سطح 4 14/10/25 #3,025 M I R A S گفت ماه من، ای راه من، ای همدم و همراه من هستی ز زیباییت، صد بار فرو ریخته شده در وصف کمالات و جمالاتت من مدهوشم انگاری جان من و جان تو همزیسته شده کلیک کنید تا باز شود... هرگز ممان بخانه بهاران که عین زندان است بیا به و کوه و باغ خرامان که حکم یزدان است
M I R A S گفت ماه من، ای راه من، ای همدم و همراه من هستی ز زیباییت، صد بار فرو ریخته شده در وصف کمالات و جمالاتت من مدهوشم انگاری جان من و جان تو همزیسته شده کلیک کنید تا باز شود... هرگز ممان بخانه بهاران که عین زندان است بیا به و کوه و باغ خرامان که حکم یزدان است
faezeh_ka_ رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 31/3/17 ارسالیها 137 پسندها 1,982 امتیازها 11,563 مدالها 9 سن 27 سطح 9 دیروز ساعت 01:08 #3,026 Anoosh. گفت هرگز ممان بخانه بهاران که عین زندان است بیا به و کوه و باغ خرامان که حکم یزدان است کلیک کنید تا باز شود... تورا بار ها و بارها ارزو کردم لب گزیدم و حفظ ابرو کردم دختر شدم که قفل زنم بردل تورا دیدم و ترک آنچه بود کردم امضا : faezeh_ka_
Anoosh. گفت هرگز ممان بخانه بهاران که عین زندان است بیا به و کوه و باغ خرامان که حکم یزدان است کلیک کنید تا باز شود... تورا بار ها و بارها ارزو کردم لب گزیدم و حفظ ابرو کردم دختر شدم که قفل زنم بردل تورا دیدم و ترک آنچه بود کردم
Anoosh. کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 253 پسندها 347 امتیازها 2,213 مدالها 5 سطح 4 دیروز ساعت 04:33 #3,027 faezeh_ka_ گفت تورا بار ها و بارها ارزو کردم لب گزیدم و حفظ ابرو کردم دختر شدم که قفل زنم بردل تورا دیدم و ترک آنچه بود کردم کلیک کنید تا باز شود... مرو که شوق رخت بیقرار کرده مرا غم جدائی تو بس عذاب داده مرا خبر ز من ، اگر ای سرو ناز ، پرسیدند بگو سر و جانش نثار کرده تو را آخرین ویرایش دیروز ساعت 04:34
faezeh_ka_ گفت تورا بار ها و بارها ارزو کردم لب گزیدم و حفظ ابرو کردم دختر شدم که قفل زنم بردل تورا دیدم و ترک آنچه بود کردم کلیک کنید تا باز شود... مرو که شوق رخت بیقرار کرده مرا غم جدائی تو بس عذاب داده مرا خبر ز من ، اگر ای سرو ناز ، پرسیدند بگو سر و جانش نثار کرده تو را
faezeh_ka_ رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 31/3/17 ارسالیها 137 پسندها 1,982 امتیازها 11,563 مدالها 9 سن 27 سطح 9 دیروز ساعت 20:43 #3,028 آوازه خوانی ، دورِگردم مرابخوان به شوقت برمی گردم عشقت مرا چنین بی خانه کرد از من رفتی و دلم ترک خانه کرد امضا : faezeh_ka_
آوازه خوانی ، دورِگردم مرابخوان به شوقت برمی گردم عشقت مرا چنین بی خانه کرد از من رفتی و دلم ترک خانه کرد
پرینز مدیر بُعد میانه + ناظر رمان پرسنل مدیریت مدیر بُعد میانه تاریخ ثبتنام 21/5/19 ارسالیها 5,459 پسندها 14,544 امتیازها 54,473 مدالها 24 سن 31 سطح 21 امروز در 09:55 مدیر #3,029 faezeh_ka_ گفت آوازه خوانی ، دورِگردم مرابخوان به شوقت برمی گردم عشقت مرا چنین بی خانه کرد از من رفتی و دلم ترک خانه کرد کلیک کنید تا باز شود... دل عشق راهی بی انتهاست کلام کوره راه نشان آن است تا بوده چنین بوده که عاشق در وصف عشق عاجز است. امضا : پرینز
faezeh_ka_ گفت آوازه خوانی ، دورِگردم مرابخوان به شوقت برمی گردم عشقت مرا چنین بی خانه کرد از من رفتی و دلم ترک خانه کرد کلیک کنید تا باز شود... دل عشق راهی بی انتهاست کلام کوره راه نشان آن است تا بوده چنین بوده که عاشق در وصف عشق عاجز است.
faezeh_ka_ رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 31/3/17 ارسالیها 137 پسندها 1,982 امتیازها 11,563 مدالها 9 سن 27 سطح 9 امروز در 13:24 #3,030 پرینز گفت دل عشق راهی بی انتهاست کلام کوره راه نشان آن است تا بوده چنین بوده که عاشق در وصف عشق عاجز است. کلیک کنید تا باز شود... ته این راهی که میری جایی که دلت میخواد نیست گوش بده به من عزیزم کسی جز من ،واسه تو نگران نیست امضا : faezeh_ka_
پرینز گفت دل عشق راهی بی انتهاست کلام کوره راه نشان آن است تا بوده چنین بوده که عاشق در وصف عشق عاجز است. کلیک کنید تا باز شود... ته این راهی که میری جایی که دلت میخواد نیست گوش بده به من عزیزم کسی جز من ،واسه تو نگران نیست