m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #61 فلورا. گفت نه به بی موقع آمدم پی جود کم شود از کسی که خفت و به راه دیر جنبید و رخ به من ننمود آن که نشناخت قدر وقت درست! کلیک کنید تا باز شود... تا جهان نقشبند خانه ماست کم کس آید به کاردانی راست امضا : m.sina
فلورا. گفت نه به بی موقع آمدم پی جود کم شود از کسی که خفت و به راه دیر جنبید و رخ به من ننمود آن که نشناخت قدر وقت درست! کلیک کنید تا باز شود... تا جهان نقشبند خانه ماست کم کس آید به کاردانی راست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #62 m.sina گفت تا جهان نقشبند خانه ماست کم کس آید به کاردانی راست کلیک کنید تا باز شود... ترا من چشم در راهم ترا من چشم در راهم شباهنگام امضا : فلورا.
m.sina گفت تا جهان نقشبند خانه ماست کم کس آید به کاردانی راست کلیک کنید تا باز شود... ترا من چشم در راهم ترا من چشم در راهم شباهنگام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #63 فلورا. گفت ترا من چشم در راهم ترا من چشم در راهم شباهنگام کلیک کنید تا باز شود... میمیرم صد بار پس مرگ تنم میگرید باز تنم هم تنم در کفنم زان رو که دگر روی تو نتوانم دید ای مهوش من، ای وطنم، ای وطنم کلیک کنید تا باز شود... امضا : m.sina
فلورا. گفت ترا من چشم در راهم ترا من چشم در راهم شباهنگام کلیک کنید تا باز شود... میمیرم صد بار پس مرگ تنم میگرید باز تنم هم تنم در کفنم زان رو که دگر روی تو نتوانم دید ای مهوش من، ای وطنم، ای وطنم کلیک کنید تا باز شود...
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #64 میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب نیست یک دم شکند خواب به چشم کس و لیک غم این خفتهی چند خواب در چشم ترم میشکند امضا : فلورا.
میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب نیست یک دم شکند خواب به چشم کس و لیک غم این خفتهی چند خواب در چشم ترم میشکند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #65 فلورا. گفت میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب نیست یک دم شکند خواب به چشم کس و لیک غم این خفتهی چند خواب در چشم ترم میشکند کلیک کنید تا باز شود... دردا که نگشت هر کسی محرم ما اگاه نشد به دل ز بیش و کم ما انی که نشاندمش سخن ها در گوش دیدم که ز دور خنده زد بر غم ما امضا : m.sina
فلورا. گفت میتراود مهتاب میدرخشد شبتاب نیست یک دم شکند خواب به چشم کس و لیک غم این خفتهی چند خواب در چشم ترم میشکند کلیک کنید تا باز شود... دردا که نگشت هر کسی محرم ما اگاه نشد به دل ز بیش و کم ما انی که نشاندمش سخن ها در گوش دیدم که ز دور خنده زد بر غم ما
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #66 m.sina گفت دردا که نگشت هر کسی محرم ما اگاه نشد به دل ز بیش و کم ما انی که نشاندمش سخن ها در گوش دیدم که ز دور خنده زد بر غم ما کلیک کنید تا باز شود... این منم مانده به زندان شب تیره که باز شب همه شب گوش بر زنگ کاروانستم! امضا : فلورا.
m.sina گفت دردا که نگشت هر کسی محرم ما اگاه نشد به دل ز بیش و کم ما انی که نشاندمش سخن ها در گوش دیدم که ز دور خنده زد بر غم ما کلیک کنید تا باز شود... این منم مانده به زندان شب تیره که باز شب همه شب گوش بر زنگ کاروانستم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #67 فلورا. گفت این منم مانده به زندان شب تیره که باز شب همه شب گوش بر زنگ کاروانستم! کلیک کنید تا باز شود... من چهره ام گرفته من قایقم نشسته به خشکی مقصود من ز حرفم معلوم بر شماست یک دست بی صداست امضا : m.sina
فلورا. گفت این منم مانده به زندان شب تیره که باز شب همه شب گوش بر زنگ کاروانستم! کلیک کنید تا باز شود... من چهره ام گرفته من قایقم نشسته به خشکی مقصود من ز حرفم معلوم بر شماست یک دست بی صداست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #68 m.sina گفت من چهره ام گرفته من قایقم نشسته به خشکی مقصود من ز حرفم معلوم بر شماست یک دست بی صداست کلیک کنید تا باز شود... تا دری بگشایم به عبث میپایم که به در کس آید در و دیوار به هم ریختهشان بر سرم میشکند!! امضا : فلورا.
m.sina گفت من چهره ام گرفته من قایقم نشسته به خشکی مقصود من ز حرفم معلوم بر شماست یک دست بی صداست کلیک کنید تا باز شود... تا دری بگشایم به عبث میپایم که به در کس آید در و دیوار به هم ریختهشان بر سرم میشکند!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/12/22 #69 فلورا. گفت تا دری بگشایم به عبث میپایم که به در کس آید در و دیوار به هم ریختهشان بر سرم میشکند!! کلیک کنید تا باز شود... در پی او سیرها کردم بسی از همه دور و نمی دیدیم کسی چون که در من سوز او تاثیر کرد عالمی در نزد من تغییر کرد عشق ، کاول صورتی نیکوی داشت بس بدی ها عاقبت در خوی داشت امضا : m.sina
فلورا. گفت تا دری بگشایم به عبث میپایم که به در کس آید در و دیوار به هم ریختهشان بر سرم میشکند!! کلیک کنید تا باز شود... در پی او سیرها کردم بسی از همه دور و نمی دیدیم کسی چون که در من سوز او تاثیر کرد عالمی در نزد من تغییر کرد عشق ، کاول صورتی نیکوی داشت بس بدی ها عاقبت در خوی داشت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/1/23 #70 تا جهان نقشبندِ خانه ماست کم کس آید به کاردانی راست…:/ امضا : فلورا.