._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 8/2/20 #2,551 ReiHane_FB گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا باز شود... ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست
ReiHane_FB گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا باز شود... ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست
R.FANAYI کاربر حرفهای سطح 35 ارسالیها 1,898 پسندها 32,425 امتیازها 64,873 مدالها 36 8/2/20 #2,552 ._.Negar گفت ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو بشو مجنون و من لیلی ات تو بشو آن یوسف گم گشته کـ باز خواهد گشت من شوم ان یار قدیمی کـ دل بـ بازگشت معشوق بسته *-* امضا : R.FANAYI
._.Negar گفت ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو بشو مجنون و من لیلی ات تو بشو آن یوسف گم گشته کـ باز خواهد گشت من شوم ان یار قدیمی کـ دل بـ بازگشت معشوق بسته *-*
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 9/2/20 #2,553 زین العابدین گفت روبهی را رنگ کرده جای شیران میکنند وز نادانی خود مملکتی را ویران میکنند رای میدهند به دینار و دلار و یورو صفری برداشته و واحد پول تومان میکنند کلیک کنید تا باز شود... در خم این کوچه ها سرگرم بازی چون شدیم درفریبیم وبجان هم دگر در ارزش ناخن شدیم
زین العابدین گفت روبهی را رنگ کرده جای شیران میکنند وز نادانی خود مملکتی را ویران میکنند رای میدهند به دینار و دلار و یورو صفری برداشته و واحد پول تومان میکنند کلیک کنید تا باز شود... در خم این کوچه ها سرگرم بازی چون شدیم درفریبیم وبجان هم دگر در ارزش ناخن شدیم
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 9/2/20 #2,554 ReiHane_FB گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا باز شود... ما در نسیم صبح دل انگیز توبیدارمی شویم در چشم بادیم درسمت تولایق دیدارمی شویم
ReiHane_FB گفت تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم کلیک کنید تا باز شود... ما در نسیم صبح دل انگیز توبیدارمی شویم در چشم بادیم درسمت تولایق دیدارمی شویم
alinasserikhanik شاعر انجمن سطح 2 ارسالیها 275 پسندها 618 امتیازها 4,113 مدالها 1 9/2/20 #2,555 ._.Negar گفت ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست کلیک کنید تا باز شود... ReiHane_FB گفت تو بشو مجنون و من لیلی ات تو بشو آن یوسف گم گشته کـ باز خواهد گشت من شوم ان یار قدیمی کـ دل بـ بازگشت معشوق بسته *-* کلیک کنید تا باز شود... هر که در این راه به عزمی شود در دل این جنگ به رزمی شود
._.Negar گفت ماه کی رخ بنماید پس از آن خنده تو؟ تا تو هستی دگر از ماه خبر جایی نیست کلیک کنید تا باز شود... ReiHane_FB گفت تو بشو مجنون و من لیلی ات تو بشو آن یوسف گم گشته کـ باز خواهد گشت من شوم ان یار قدیمی کـ دل بـ بازگشت معشوق بسته *-* کلیک کنید تا باز شود... هر که در این راه به عزمی شود در دل این جنگ به رزمی شود
._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 9/2/20 #2,556 alinasserikhanik گفت هر که در این راه به عزمی شود در دل این جنگ به رزمی شود کلیک کنید تا باز شود... دردمندم درد عشقت بر زمینم زد ببین آسمان هم بعد تو رنگی ندارد بعد از این آخرین ویرایش 9/2/20
alinasserikhanik گفت هر که در این راه به عزمی شود در دل این جنگ به رزمی شود کلیک کنید تا باز شود... دردمندم درد عشقت بر زمینم زد ببین آسمان هم بعد تو رنگی ندارد بعد از این
R.FANAYI کاربر حرفهای سطح 35 ارسالیها 1,898 پسندها 32,425 امتیازها 64,873 مدالها 36 9/2/20 #2,557 ._.Negar گفت دردمندم درد عشقت بر زمینم زد ببین آسمان هم بعد تو رنگی ندارد بعد از این کلیک کنید تا باز شود... نادر است این حال زیبا در دلم نادر است این بذر عشق در دلم امضا : R.FANAYI
._.Negar گفت دردمندم درد عشقت بر زمینم زد ببین آسمان هم بعد تو رنگی ندارد بعد از این کلیک کنید تا باز شود... نادر است این حال زیبا در دلم نادر است این بذر عشق در دلم
._.Negar رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 235 پسندها 3,054 امتیازها 16,633 مدالها 10 9/2/20 #2,558 ReiHane_FB گفت نادر است این حال زیبا در دلم نادر است این بذر عشق در دلم کلیک کنید تا باز شود... من در این دنیا چه خواهم جز کمی رویای ناب؟! زندگی در شهر یک رنگی به دور از هر نقاب...
ReiHane_FB گفت نادر است این حال زیبا در دلم نادر است این بذر عشق در دلم کلیک کنید تا باز شود... من در این دنیا چه خواهم جز کمی رویای ناب؟! زندگی در شهر یک رنگی به دور از هر نقاب...
Vini. کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 1,715 پسندها 16,127 امتیازها 40,573 مدالها 20 9/2/20 #2,559 مهر او چنان فتاد به دلم که سوراخی گشت اندر دلم امضا : Vini.
sama-m-o-l رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 110 پسندها 1,140 امتیازها 6,403 مدالها 7 9/2/20 #2,560 روز وشب درد ها کشیدم اما یار یاری نکرد سالها زجر ها کشیدم اما دل یاری نکرد مهر عشق در دل نهادم اما یار دوسم نداشت مهر مرگ در دل نهادم اما رب دوسم نداشت امضا : sama-m-o-l
روز وشب درد ها کشیدم اما یار یاری نکرد سالها زجر ها کشیدم اما دل یاری نکرد مهر عشق در دل نهادم اما یار دوسم نداشت مهر مرگ در دل نهادم اما رب دوسم نداشت