Faezeh.H نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,392 پسندها 19,541 امتیازها 42,073 مدالها 21 27/12/21 #2,961 رویا بیدار گفت در من انگار سپاهی قصد شورش دارد بغض گنگی بر گلویم قصد یورش دارد کلیک کنید تا باز شود... در اول آسایش ما سقف فرو ریخت هنگام ثمر دادنمان بود، خزان شد امضا : Faezeh.H
رویا بیدار گفت در من انگار سپاهی قصد شورش دارد بغض گنگی بر گلویم قصد یورش دارد کلیک کنید تا باز شود... در اول آسایش ما سقف فرو ریخت هنگام ثمر دادنمان بود، خزان شد
ش ش.م.ی.م فرهادی نویسنده ادبیات سطح 29 ارسالیها 1,691 پسندها 18,253 امتیازها 44,573 مدالها 23 27/12/21 #2,962 Faezeh.H گفت در اول آسایش ما سقف فرو ریخت هنگام ثمر دادنمان بود، خزان شد کلیک کنید تا باز شود... این شعر از حامد عسکریه، گفته شده اشعار از خودمون باشن♡. در زمین بر دل نشیند، در زمین میخواهیَش مهرش اما جان و قلبت کهکشانی میکند یک نفر از یاد تو دنیای فانی میبَرَد عشقتان را هم به مهرش، جاودانی میکند امضا : ش.م.ی.م فرهادی
Faezeh.H گفت در اول آسایش ما سقف فرو ریخت هنگام ثمر دادنمان بود، خزان شد کلیک کنید تا باز شود... این شعر از حامد عسکریه، گفته شده اشعار از خودمون باشن♡. در زمین بر دل نشیند، در زمین میخواهیَش مهرش اما جان و قلبت کهکشانی میکند یک نفر از یاد تو دنیای فانی میبَرَد عشقتان را هم به مهرش، جاودانی میکند
atash.r کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 332 پسندها 2,161 امتیازها 13,073 مدالها 15 سن 22 31/12/21 #2,963 دلم از ش*ر..اب ناب سرم از یک اشتیاق واژه ای می آید ... لب تو سرخ انار دیده ات دلبر یار واژه ای می آید.... ش.م.ی.م فرهادی گفت این شعر از حامد عسکریه، گفته شده اشعار از خودمون باشن♡. در زمین بر دل نشیند، در زمین میخواهیَش مهرش اما جان و قلبت کهکشانی میکند یک نفر از یاد تو دنیای فانی میبَرَد عشقتان را هم به مهرش، جاودانی میکند کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : atash.r
دلم از ش*ر..اب ناب سرم از یک اشتیاق واژه ای می آید ... لب تو سرخ انار دیده ات دلبر یار واژه ای می آید.... ش.م.ی.م فرهادی گفت این شعر از حامد عسکریه، گفته شده اشعار از خودمون باشن♡. در زمین بر دل نشیند، در زمین میخواهیَش مهرش اما جان و قلبت کهکشانی میکند یک نفر از یاد تو دنیای فانی میبَرَد عشقتان را هم به مهرش، جاودانی میکند کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
alinaserikhanik رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 180 پسندها 687 امتیازها 3,933 مدالها 7 سن 55 12/1/22 #2,964 رویا بیدار گفت در من انگار سپاهی قصد شورش دارد بغض گنگی بر گلویم قصد یورش دارد کلیک کنید تا باز شود... در رسم توا م ،هجمه به طوفان یورشها درجانب مردی وعمل دیده بینا وکُنشها آخرین ویرایش 12/1/22
رویا بیدار گفت در من انگار سپاهی قصد شورش دارد بغض گنگی بر گلویم قصد یورش دارد کلیک کنید تا باز شود... در رسم توا م ،هجمه به طوفان یورشها درجانب مردی وعمل دیده بینا وکُنشها
آمین ارمان رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 239 پسندها 800 امتیازها 5,313 مدالها 9 11/4/22 #2,965 ان شبی که دیدمت در اسمان ،ارام جان نقش عشق بنهادی بودی در پود جهان امضا : آمین ارمان
الهام.س کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,720 پسندها 5,011 امتیازها 25,673 مدالها 14 11/4/22 #2,966 آمین ارمان گفت ان شبی که دیدمت در اسمان ،ارام جان نقش عشق بنهادی بودی در پود جهان کلیک کنید تا باز شود... نه میگویم که شیدای تو هستم نه گویم چشم بر جمال ناز تو بستم امضا : الهام.س
آمین ارمان گفت ان شبی که دیدمت در اسمان ،ارام جان نقش عشق بنهادی بودی در پود جهان کلیک کنید تا باز شود... نه میگویم که شیدای تو هستم نه گویم چشم بر جمال ناز تو بستم
D Dark_monarch نو ورود سطح 0 ارسالیها 7 پسندها 16 امتیازها 33 6/5/22 #2,967 میخوانم از عشق می گویم از یار به که چه زیباست سیمای آن ماه الهام.س گفت نه میگویم که شیدای تو هستم نه گویم چشم بر جمال ناز تو بستم کلیک کنید تا باز شود...
میخوانم از عشق می گویم از یار به که چه زیباست سیمای آن ماه الهام.س گفت نه میگویم که شیدای تو هستم نه گویم چشم بر جمال ناز تو بستم کلیک کنید تا باز شود...
(Mr.Ramin) نو ورود سطح 7 ارسالیها 1 پسندها 645 امتیازها 3,580 مدالها 5 3/8/22 #2,968 Dark_monarch گفت میخوانم از عشق می گویم از یار به که چه زیباست سیمای آن ماه کلیک کنید تا باز شود... هرکه فرهاد شود درره عشق همه کس در نظرش شیرین است
Dark_monarch گفت میخوانم از عشق می گویم از یار به که چه زیباست سیمای آن ماه کلیک کنید تا باز شود... هرکه فرهاد شود درره عشق همه کس در نظرش شیرین است
hadi مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 3,522 پسندها 17,750 امتیازها 71,673 مدالها 101 3/8/22 #2,969 R.zakeri گفت هرکه فرهاد شود درره عشق همه کس در نظرش شیرین است کلیک کنید تا باز شود... تا نباشی در صراط عشق بر جوش و خروش کِی توانی دیدنِ افسون ماه و شرم گل؟ امضا : hadi
R.zakeri گفت هرکه فرهاد شود درره عشق همه کس در نظرش شیرین است کلیک کنید تا باز شود... تا نباشی در صراط عشق بر جوش و خروش کِی توانی دیدنِ افسون ماه و شرم گل؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/8/22 #2,970 لحظه برخورد چشمت با نگاهم دل برفت غالبا در هر تصدف میرود چیزی ز دست امضا : m.sina