شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 665 پسندها 14,092 امتیازها 31,973 مدالها 20 28/10/18 #31 نگاه من برنده تر از آنست که محبت آورد نوشیدن می از چشم طرب محنت آورد سعی نکن تا که بیازمایی بار اول می را گر عادتت گردد نوشیدن می حسرت آورد امضا : شرور
نگاه من برنده تر از آنست که محبت آورد نوشیدن می از چشم طرب محنت آورد سعی نکن تا که بیازمایی بار اول می را گر عادتت گردد نوشیدن می حسرت آورد
مسیحه کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 426 پسندها 5,074 امتیازها 21,773 مدالها 1 28/10/18 نویسنده موضوع #32 من آزموده ام می را که اینگونه خطابم میکنی ؟ غرق در اندوه توام طعنه به می وش،را،بم میکنی؟ نگاهت برنده بود لاکن گذشتم تیغ موج عبورت را مرا از دریای نگاهت دور ودعوت به سرابم میکنی؟ امضا : مسیحه
من آزموده ام می را که اینگونه خطابم میکنی ؟ غرق در اندوه توام طعنه به می وش،را،بم میکنی؟ نگاهت برنده بود لاکن گذشتم تیغ موج عبورت را مرا از دریای نگاهت دور ودعوت به سرابم میکنی؟
شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 665 پسندها 14,092 امتیازها 31,973 مدالها 20 28/10/18 #33 غرق در اندوه من ؟ دوری از دریای نگاهم؟ گفته بودم معلوم نمیکند اخلاق گاه گاهم خود کرده را تدبیر نیست ای حوری وش دوری کن تا نسوخته ای از آتش ناب گاهم امضا : شرور
غرق در اندوه من ؟ دوری از دریای نگاهم؟ گفته بودم معلوم نمیکند اخلاق گاه گاهم خود کرده را تدبیر نیست ای حوری وش دوری کن تا نسوخته ای از آتش ناب گاهم
مسیحه کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 426 پسندها 5,074 امتیازها 21,773 مدالها 1 28/10/18 نویسنده موضوع #34 چگونه آمدی نزدم آتش نبود نگاهت ؟ دیدی دلباخته ام رفتی سوی راهت؟ عاشق کی بیند چشم شرر بارمعشوق را دروم اینگونه سوخته ام چشم به راهت؟ امضا : مسیحه
چگونه آمدی نزدم آتش نبود نگاهت ؟ دیدی دلباخته ام رفتی سوی راهت؟ عاشق کی بیند چشم شرر بارمعشوق را دروم اینگونه سوخته ام چشم به راهت؟
شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 665 پسندها 14,092 امتیازها 31,973 مدالها 20 28/10/18 #35 سخره نگیر عشقم و دم از این کار نزن کار نکرده ام را صنما اینگونه جار نزن بیگناهم و هرچند باشد مرا چشم شرر اهنگ شیداییم را در مکتب سوز تار نزن امضا : شرور
سخره نگیر عشقم و دم از این کار نزن کار نکرده ام را صنما اینگونه جار نزن بیگناهم و هرچند باشد مرا چشم شرر اهنگ شیداییم را در مکتب سوز تار نزن
مسیحه کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 426 پسندها 5,074 امتیازها 21,773 مدالها 1 28/10/18 نویسنده موضوع #36 سزاست گناه تو رامن انکار کنم ؟ دلا دردم را باکدام تار اظهار کنم ؟ یاراچگونه توگویی به من صنما ؟ حال معبودت نیستم،اصرار کنم ؟ امضا : مسیحه
سزاست گناه تو رامن انکار کنم ؟ دلا دردم را باکدام تار اظهار کنم ؟ یاراچگونه توگویی به من صنما ؟ حال معبودت نیستم،اصرار کنم ؟
شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 665 پسندها 14,092 امتیازها 31,973 مدالها 20 28/10/18 #37 وای از دست تو گر گفتن صنما خطا هست من گنهکارم و باید که مرا بردار جزا بست میمیرم و بر بیگنهایم اصرار میکنم هرچند از محکمه عشقی که ساخته ای نتوان جست امضا : شرور
وای از دست تو گر گفتن صنما خطا هست من گنهکارم و باید که مرا بردار جزا بست میمیرم و بر بیگنهایم اصرار میکنم هرچند از محکمه عشقی که ساخته ای نتوان جست
مسیحه کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 426 پسندها 5,074 امتیازها 21,773 مدالها 1 28/10/18 نویسنده موضوع #38 جانامن که باشم که تو رابردار کشانم؟ کاش تورا. باز بر کرسی عشق بنشانم؟ اما چه کنم چشم در پی یاری دیگری تاابد دردل بذر عشق هرلحظه میفشانم امضا : مسیحه
جانامن که باشم که تو رابردار کشانم؟ کاش تورا. باز بر کرسی عشق بنشانم؟ اما چه کنم چشم در پی یاری دیگری تاابد دردل بذر عشق هرلحظه میفشانم
شرور کاربر نیمه فعال سطح 20 ارسالیها 665 پسندها 14,092 امتیازها 31,973 مدالها 20 28/10/18 #39 زرنگی و اینگونه بر خود جا باز میکنی ناز داره معشوق وتو خرید ناز میکنی نه ، بیهوده بر دل خویش صابون نکش بذر عشقی داری و بیهوده جاساز میکنی امضا : شرور
زرنگی و اینگونه بر خود جا باز میکنی ناز داره معشوق وتو خرید ناز میکنی نه ، بیهوده بر دل خویش صابون نکش بذر عشقی داری و بیهوده جاساز میکنی
مسیحه کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 426 پسندها 5,074 امتیازها 21,773 مدالها 1 28/10/18 نویسنده موضوع #40 باشدتو انکار کن عشق مرامن گذشتم ناز دارد نگاهم؟که گذشتی،من گذشتم؟ آری. بیهوده آب در هاون کوبم میدانم برای این عشق ازهزارمسلخ من گذشتم امضا : مسیحه
باشدتو انکار کن عشق مرامن گذشتم ناز دارد نگاهم؟که گذشتی،من گذشتم؟ آری. بیهوده آب در هاون کوبم میدانم برای این عشق ازهزارمسلخ من گذشتم