bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 18/10/21 نویسنده موضوع مدیر #31 Emotions in chemistry are like eating too much chocolate, but for me it's bigger than that! عشق توی شیمی اندازۀ خوردن یک عالمه شکلات تلخه اما برای من بیشتر از اینها بود! آخرین ویرایش 25/3/22 امضا : bahareh.s
Emotions in chemistry are like eating too much chocolate, but for me it's bigger than that! عشق توی شیمی اندازۀ خوردن یک عالمه شکلات تلخه اما برای من بیشتر از اینها بود!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 18/10/21 نویسنده موضوع مدیر #32 Love for all those who one day said they couldn't live without it is dead عشق برای کسایی که یک روز میگفتند که بدون آن نمیتوانند زندگی کنند، مُرده! *** sorry that you have saw me everywhere you go! ببخشید که هرجا میری، منو میبینی! آخرین ویرایش 25/3/22 امضا : bahareh.s
Love for all those who one day said they couldn't live without it is dead عشق برای کسایی که یک روز میگفتند که بدون آن نمیتوانند زندگی کنند، مُرده! *** sorry that you have saw me everywhere you go! ببخشید که هرجا میری، منو میبینی!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 17/12/21 نویسنده موضوع مدیر #33 i don't even know how long i can take all this pain about your leaving just... please make sure that i'll be fine soon! نمیدونم چقدر قراره درد رفتنت منو اذیت کنه فقط... مطمئن شو لطفاً زود خوب(م) میشم(کنی)! آخرین ویرایش 25/3/22 امضا : bahareh.s
i don't even know how long i can take all this pain about your leaving just... please make sure that i'll be fine soon! نمیدونم چقدر قراره درد رفتنت منو اذیت کنه فقط... مطمئن شو لطفاً زود خوب(م) میشم(کنی)!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 29/1/22 نویسنده موضوع مدیر #34 snowman leave me in the snow cause i don't want to leave you into the sunny days آدم برفی توی روزهای برفی رهایم کن چون نمیخواهم توی روزهای آفتابی رهایت کنم! آخرین ویرایش 25/3/22 امضا : bahareh.s
snowman leave me in the snow cause i don't want to leave you into the sunny days آدم برفی توی روزهای برفی رهایم کن چون نمیخواهم توی روزهای آفتابی رهایت کنم!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 29/1/22 نویسنده موضوع مدیر #35 i want you to leave me i want to kill me i want you stay just for see your eyes for last time! میخوام ولم کنی بکشیم بمونی فقط، برای اینکه یه بار دیگه چشمهاتو ببینم! آخرین ویرایش 25/3/22 امضا : bahareh.s
i want you to leave me i want to kill me i want you stay just for see your eyes for last time! میخوام ولم کنی بکشیم بمونی فقط، برای اینکه یه بار دیگه چشمهاتو ببینم!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 25/3/22 نویسنده موضوع مدیر #36 I love talking with you even If i have nothing to say... باهات حرف زدنو دوست دارم حتی اگه حرفی برای گفتن نداشته باشم امضا : bahareh.s
I love talking with you even If i have nothing to say... باهات حرف زدنو دوست دارم حتی اگه حرفی برای گفتن نداشته باشم
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 6/1/23 نویسنده موضوع مدیر #37 congratulations you make me hate myself more than ever تبریک میگم بهت! تو باعث شدی بیشتر از همیشه از خودم متنفرشم آخرین ویرایش 7/1/23 امضا : bahareh.s
congratulations you make me hate myself more than ever تبریک میگم بهت! تو باعث شدی بیشتر از همیشه از خودم متنفرشم
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 7/1/23 نویسنده موضوع مدیر #38 And i don't know how long you have to remind and make me feel i'm not ever fucking enough! و نمیدانم چقدر قرار است به من یادآوری کنی و بهم این حس را بدهی که من لعنتی هیچوقت کافی نیستم! امضا : bahareh.s
And i don't know how long you have to remind and make me feel i'm not ever fucking enough! و نمیدانم چقدر قرار است به من یادآوری کنی و بهم این حس را بدهی که من لعنتی هیچوقت کافی نیستم!
bahareh.s پرسنل مدیریت مدیر تالار ترجمه سطح 30 ارسالیها 1,633 پسندها 20,861 امتیازها 43,073 مدالها 29 9/4/23 نویسنده موضوع مدیر #39 I was too raw to love you. I was too young to understand love, that I thought what you were giving me was love برای عاشقت بودن زیادی خام بودم. برای درک عشق زیادی جوان بودم، که فکر میکردم چیزی که تو به من میورزی؛ عشقه! امضا : bahareh.s
I was too raw to love you. I was too young to understand love, that I thought what you were giving me was love برای عاشقت بودن زیادی خام بودم. برای درک عشق زیادی جوان بودم، که فکر میکردم چیزی که تو به من میورزی؛ عشقه!