نسترن محمودی نویسنده انجمن سطح 9 ارسالیها 1,381 پسندها 30,378 امتیازها 63,073 مدالها 13 31/10/18 #471 نسترن بانو گفت با ی باید شروع کنی[/ کلیک کنید تا باز شود... روزی که عکس روی او بر روی زرد من فتد ماهی شوم رومی رخی، گر زنگی نوبردهام امضا : نسترن محمودی
نسترن بانو گفت با ی باید شروع کنی[/ کلیک کنید تا باز شود... روزی که عکس روی او بر روی زرد من فتد ماهی شوم رومی رخی، گر زنگی نوبردهام
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 31/10/18 #472 نسترن بانو گفت روزی که عکس روی او بر روی زرد من فتد ماهی شوم رومی رخی، گر زنگی نوبردهام کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قالومقال عالمی میکشم از برای تو امضا : Moon._.star
نسترن بانو گفت روزی که عکس روی او بر روی زرد من فتد ماهی شوم رومی رخی، گر زنگی نوبردهام کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قالومقال عالمی میکشم از برای تو
نسترن محمودی نویسنده انجمن سطح 9 ارسالیها 1,381 پسندها 30,378 امتیازها 63,073 مدالها 13 31/10/18 #473 وقت است اگر از پای درآیم همه عمر یاری نکشیدم که به هجران تو ماند امضا : نسترن محمودی
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 31/10/18 #474 نسترن بانو گفت وقت است اگر از پای درآیم همه عمر یاری نکشیدم که به هجران تو ماند کلیک کنید تا باز شود... درد مارا نیست درمان الغیاث اطلاعاتم داره ته میکشه الغیاث امضا : Moon._.star
نسترن بانو گفت وقت است اگر از پای درآیم همه عمر یاری نکشیدم که به هجران تو ماند کلیک کنید تا باز شود... درد مارا نیست درمان الغیاث اطلاعاتم داره ته میکشه الغیاث
Bina.MBN رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 65 پسندها 764 امتیازها 3,678 مدالها 6 16/11/18 #475 action.or.love گفت درد مارا نیست درمان الغیاث اطلاعاتم داره ته میکشه الغیاث کلیک کنید تا باز شود... درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث ثواب باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی امضا : Bina.MBN
action.or.love گفت درد مارا نیست درمان الغیاث اطلاعاتم داره ته میکشه الغیاث کلیک کنید تا باز شود... درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث ثواب باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 16/11/18 #476 M.Madadi گفت درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث ثواب باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوست داران را چه شد امضا : Moon._.star
M.Madadi گفت درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث ثواب باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوست داران را چه شد
Bina.MBN رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 65 پسندها 764 امتیازها 3,678 مدالها 6 16/11/18 #477 دل و دین و عقل و هوشم همه را به آب دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ؟ امضا : Bina.MBN
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 16/11/18 #478 M.Madadi گفت دل و دین و عقل و هوشم همه را به آب دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ؟ کلیک کنید تا باز شود... یارب این نوگل خندان که سپردی به منش بسکه خندید دلو روده خود را ترکاند امضا : Moon._.star
M.Madadi گفت دل و دین و عقل و هوشم همه را به آب دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی ؟ کلیک کنید تا باز شود... یارب این نوگل خندان که سپردی به منش بسکه خندید دلو روده خود را ترکاند
Bina.MBN رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 65 پسندها 764 امتیازها 3,678 مدالها 6 16/11/18 #479 action.or.love گفت یارب این نوگل خندان که سپردی به منش بسکه خندید دلو روده خود را ترکاند کلیک کنید تا باز شود... یارب این نو گل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش شبروان م**س.ت ولای تو علی جان عالم به فدای تو علی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Bina.MBN
action.or.love گفت یارب این نوگل خندان که سپردی به منش بسکه خندید دلو روده خود را ترکاند کلیک کنید تا باز شود... یارب این نو گل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش شبروان م**س.ت ولای تو علی جان عالم به فدای تو علی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 16/11/18 #480 M.Madadi گفت یارب این نو گل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش شبروان نوشیدنی ولای تو علی جان عالم به فدای تو علی کلیک کنید تا باز شود... یک نظر کن در جهان آب و گل از روی لطف دوستان را گل برافشان دشمنان را خار ده امضا : Moon._.star
M.Madadi گفت یارب این نو گل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش شبروان نوشیدنی ولای تو علی جان عالم به فدای تو علی کلیک کنید تا باز شود... یک نظر کن در جهان آب و گل از روی لطف دوستان را گل برافشان دشمنان را خار ده