شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 12/1/19 #761 cwledo گفت در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هاتسبوه حبو یا ایهالسکارا کلیک کنید تا باز شود... ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو امضا : شَفَــق
cwledo گفت در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هاتسبوه حبو یا ایهالسکارا کلیک کنید تا باز شود... ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 12/1/19 #762 cwledo گفت ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو کلیک کنید تا باز شود... واعظان کین جلوه در مهراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند . . منتظر بودم به این بیت برسم امضا : شَفَــق
cwledo گفت ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو کلیک کنید تا باز شود... واعظان کین جلوه در مهراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند . . منتظر بودم به این بیت برسم
O OnlyAtNight نو ورود سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 469 امتیازها 2,623 12/1/19 محروم #763 درد بیعشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم...!
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #764 GODFATHER گفت درد بیعشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم...! کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو امضا : شَفَــق
GODFATHER گفت درد بیعشقی ز جانم برده طاقت ور نه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم...! کلیک کنید تا باز شود... من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو
atieh نو ورود سطح 4 ارسالیها 12 پسندها 369 امتیازها 2,590 مدالها 3 13/1/19 #765 cwledo گفت من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو کلیک کنید تا باز شود... وه که گرد من نمیگردد اجل روز فراق او هم از من عار دارد زندگانی را ببین امضا : atieh
cwledo گفت من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو کلیک کنید تا باز شود... وه که گرد من نمیگردد اجل روز فراق او هم از من عار دارد زندگانی را ببین
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,215 امتیازها 35,373 مدالها 18 13/1/19 #766 atieh گفت وه که گرد من نمیگردد اجل روز فراق او هم از من عار دارد زندگانی را ببین کلیک کنید تا باز شود... نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند امضا : Moon._.star
atieh گفت وه که گرد من نمیگردد اجل روز فراق او هم از من عار دارد زندگانی را ببین کلیک کنید تا باز شود... نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند
atieh نو ورود سطح 4 ارسالیها 12 پسندها 369 امتیازها 2,590 مدالها 3 13/1/19 #767 action.or.love گفت نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند کلیک کنید تا باز شود... دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد امضا : atieh
action.or.love گفت نار خندان باغ را خندان کند صحبت مردانت از مردان کند کلیک کنید تا باز شود... دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد
S sara.gh کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 1,055 پسندها 12,994 امتیازها 40,673 مدالها 7 13/1/19 #768 atieh گفت دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد کلیک کنید تا باز شود... دارد تمام عشق من از دست مي رود انگيزه هاي زيستن از دست مي رود
atieh گفت دلم جز مهر مهرویان طریقی بر نمیگرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد کلیک کنید تا باز شود... دارد تمام عشق من از دست مي رود انگيزه هاي زيستن از دست مي رود
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #769 sara.gh گفت دارد تمام عشق من از دست مي رود انگيزه هاي زيستن از دست مي رود کلیک کنید تا باز شود... در کوی نیک نامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را امضا : شَفَــق
sara.gh گفت دارد تمام عشق من از دست مي رود انگيزه هاي زيستن از دست مي رود کلیک کنید تا باز شود... در کوی نیک نامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,802 امتیازها 34,373 مدالها 17 13/1/19 #770 cwledo گفت در کوی نیک نامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرمگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست امضا : Sama_Shams
cwledo گفت در کوی نیک نامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را کلیک کنید تا باز شود... ای نسیم سحر آرمگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست