شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #771 f.sama.sh گفت ای نسیم سحر آرمگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا باز شود... تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک امضا : شَفَــق
f.sama.sh گفت ای نسیم سحر آرمگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست کلیک کنید تا باز شود... تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,802 امتیازها 34,373 مدالها 17 13/1/19 #772 cwledo گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش امضا : Sama_Shams
cwledo گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
zahra.a.83 رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 41 پسندها 920 امتیازها 7,913 13/1/19 #773 cwledo گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا امضا : zahra.a.83
cwledo گفت تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس زکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک کلیک کنید تا باز شود... کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #774 f.sama.sh گفت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش کلیک کنید تا باز شود... شب تاریک و بیم موج گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها امضا : شَفَــق
f.sama.sh گفت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش کلیک کنید تا باز شود... شب تاریک و بیم موج گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #775 zahra.a.83 گفت کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا کلیک کنید تا باز شود... آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی امضا : شَفَــق
zahra.a.83 گفت کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا کلیک کنید تا باز شود... آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,802 امتیازها 34,373 مدالها 17 13/1/19 #776 cwledo گفت شب تاریک و بیم موج گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها کلیک کنید تا باز شود... اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارارا امضا : Sama_Shams
cwledo گفت شب تاریک و بیم موج گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها کلیک کنید تا باز شود... اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارارا
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #777 f.sama.sh گفت اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارارا کلیک کنید تا باز شود... ای ساربان آهسته رو کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دلستانم میرود امضا : شَفَــق
f.sama.sh گفت اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارارا کلیک کنید تا باز شود... ای ساربان آهسته رو کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دلستانم میرود
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,802 امتیازها 34,373 مدالها 17 13/1/19 #778 cwledo گفت آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعد یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست امضا : Sama_Shams
cwledo گفت آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی کلیک کنید تا باز شود... یک دست جام باده و یک دست جعد یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,802 امتیازها 34,373 مدالها 17 13/1/19 #779 cwledo گفت ای ساربان آهسته رو کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دلستانم میرود کلیک کنید تا باز شود... درد بی درمان گرفته این دل معشوقه خواه یک دلارام ندارید که دل آرام کند امضا : Sama_Shams
cwledo گفت ای ساربان آهسته رو کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دلستانم میرود کلیک کنید تا باز شود... درد بی درمان گرفته این دل معشوقه خواه یک دلارام ندارید که دل آرام کند
شَفَــق هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 1,515 پسندها 59,948 امتیازها 63,073 مدالها 27 13/1/19 #780 f.sama.sh گفت یک دست جام باده و یک دست جعد یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست کلیک کنید تا باز شود... تو کز مهنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی امضا : شَفَــق
f.sama.sh گفت یک دست جام باده و یک دست جعد یار رقصی چنین میانه میدانم آرزوست کلیک کنید تا باز شود... تو کز مهنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی